KINIYORUZ...!

Başlatan Serkan, 15 December 2011, 17:47:36

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: muratertan55 - 16 December 2011, 18:50:16
mustafa sarpın son twiti denecek söz bulamıyorum...

Fazla konuya girmek istemiyorum.Ancak mücadele gücü yüksek bizim gibi oyunculara daha fazla maaş ödenmesini talep ettik.Ancak olmadı.

Biz de ayrılmak istedik ve ayrıldık.Samsunspor'u biz kümede tutabilirdik.Ancak artık ayrıldık.Bundan sonra başarılar kümede kalma yolunda.

isa55

Petkoviçin de gitmesi gerekiyordu ama Almanca bilen yardımcı hoca da geldiğine göre kalacak.

Ayberk

Samsunspor'u siz kümede tutabilirdiniz belki ben kahin değilim; ama siz olmasanız takım 17. olmazdı burasını bilirim ;)

Ahmeti

Bu takımın sahipsiz olmadığını dün futbolcusundan yönetimine kadar herkes iliklerine kadar hissetti.

Bu şehir ve Samsunspor kendini bilmez birkaç çapulcuya kalacak kadar küçük değildir,5 sene önce oynanan oyunlara tekrar izin vermeyizde verdirmeyizde.

buonanotte

Mustafa sarp"fb,ts,bjk veya gs oynayabilirim"  :deli:

samuray

utanmaz arlanmaz a bak attığı tivitie ya bizim gibi mücadele gücü yüksek oyuncular samsunu kümede tuatrmış vay be senmi mücadele ediyordun ahlaksız herif utanmadan neler söylüyor ya umudu yokmuş da bilmem ne sahada yürüyen rakipe gol pası veren on metrede oynamaya çalışan kimdi peki tivitten buna gereken cevap verillir

samuray

Alıntı yapılan: führer - 16 December 2011, 19:16:46
Mustafa sarp"fb,ts,bjk veya gs oynayabilirim"  :deli:
oynar oynar kumda oynar ha ha  ;D ;D ;D

kamuri

ya mustafa sarp futbolu bilmiyo ya da biz arkadaş senin oynadığın galatasaray 12. oldu unutma bunu ufaktan da yol al artık karabüke mi gidersin nereye gidersen git biz seni kesinlikle aramayacağız yerin dolduruulur merak etme sanki bana lionel messiydin ya  al_sana

twitter

her zaman derim;  jay leno 1,  mustafa sarp 2.

Ollivanders

15 maçlık periyotta alabileceginiz en yüksek puanı toplasaydınız da Samsunspor'a 15.haftadan küme düştü dedirtmeseydin Mustafa sarp. Yollarımız bir daha kesişmez inşallah ...

Desiqner

samsunspor.5555

Burak AKIN / ROTAHABER- Samsunspor Kulübü'nün aldığı kararla yollarını ayırdığı futbolculardan Mustafa Sarp twitter hesabından ilginç açıklamalar yaptı.

Ayrılığın ardından verdikleri destek için Galatasaray taraftarına teşekkür eden Sarp, "Samsunspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim ancak pek umutlu değilim. Bu sene küme düşebilirler. Hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

Mustafa Sarp, transfer konusunda ise "Transfer işleri belli olmaz. Beşiktaş, Trabzonspor veya Fenerbahçe'de oynayabilirim. Galatasaray'a da tekrar dönebilirim." açıklamasını yaptı.

ROTAHABER
Gerçekten akıl sağlığı yerinde değilmiş sarpın yazdıklarına bakın...

55__Gurbet__55

Bunlar gitti ya artik takim yenilsede yensede kafam rahat olur kafamda kurt olmaz.

sosaka

Real Madrid'e de gidebilir .  :deli:

LisandroLopez

Gittiğine en çok sevindiğim oyuncu Mustafa Sarp.Çok mücadele ediyormuş da karşılığını istemiş ;D ;D ;D