Sudanlı Samsunsporlular :)

Başlatan mehmet yılmaz, 16 December 2011, 19:41:07

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Kurban Bayramında Maraton Başkanla birlikte Sudan'a gidecektik ama son anda kısmet olmadı.
Yine de giden heyetle birlikte birşeyler gönderme fırsatımız oldu.
Buyurun :)

AlıntıSudan'da Samsunspor Aşkı

Kurban Bayramı nedeniyle Sudan'a giden Samsunlu esnaflar beraberlerinde götürdükleri Samsunspor formalarını Sudanlı öğrencilere verince ilginç görüntüler yaşandı.

Sudan'ın başkenti Hartum'da bulunan Sudan-Türk Koleji'nin bayram ziyaretçileri arasında Samsunlu esnaf ve öğretmenler de vardı. Okuldaki öğrencilere Samsunspor forma ve şortları götüren heyet burada büyük bir ilgiyle karşılandı. Sudanlı öğrencilerin üzerlerine giydikleri formalarla birlikte çok güzel bir şekilde Türkçe konuşarak 'artık Samsunspor'u çok yakından takip edeceklerini' söylemeleri ve ardından yaptıkları futbol maçı da ilgi çekti.

Samsunspor.biz

http://www.samsunspor.biz/haber-Sudan39_da_Samsunspor_Aski-9593-

Serkan

abi hala gidebilirsiniz açıkda gidiş - dönüş biletiniz hazır ne zaman isterseniz:D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 16 December 2011, 19:55:51
abi hala gidebilirsiniz açıkda gidiş - dönüş biletiniz hazır ne zaman isterseniz:D

Seni duyamıyorum Serkan, tünele girdik :)

Okul Sudan'ın en seçkin okuluymuş; zeki ve istikbali olan çocuklar sınavla alınıyorlar. O yüzden içlerinden biri ileride Sudan Devlet başkanı, öteki de Petrol Bakanı olsa ne güzel olur bizim için...
Bir zamanlar forma verdiğiniz fakir ama gururlu çocuk bendim, unutmadım, Samsunspor'a petrol kuyusu bağşılıyorum falan dese... :) :)

AntZ

Sudan sebeplerle çift takım tutanlara,
Sudan'lı veletlerden sevgilerle...

Ne Al Mourada, ne Al Nil, ne Al Nsoor,
Başka diye soranlara insat sadece Samsunspor  :ok

Ayberk

bu çocuklar büyük adam olacak :evet: