KINIYORUZ...!

Başlatan Serkan, 15 December 2011, 17:47:36

« önceki - sonraki »

fat55

bu olaylardan sonra takımımızın hırsı ve mücadelesinin kat ve kat artacağına inanıyorum.inşallah bizim için dönüm noktası olur.

Lusage

Etme bulma dünyası.

Evli evine, köylü köyüne. De Hayde..

ngonge

Samsunspor'a yakışmayan topçular takımdan gitti ya artık maçları daha bir aidiyet duygusu ile izleyebiliriz.

Bu adamlar takımdan niye ayrılmış, tam olarak gerçek neden nedir bilen var mı?

epçeli köylü

Keşke petkoviçte kovulsaydı.Ne adammış kimse dokunamıyor....

ngonge

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 16 December 2011, 18:08:22
Keşke petkoviçte kovulsaydı.Ne adammış kimse dokunamıyor....

Petkoviç'i papazlar olmadan 2 maç izleyelim, sonra karar verelim derim.

Lusage

özkan

Bu papazların gitmesindeki en büyük pay sahibi olan şirinlerede bir teşekkür edilmeli..

fat55

doğru dedin helal olsun şirinler.

GökhanÇağlar

yönetim gerekeni yaptı,şimdi sıra topçularda..yeneceğiz inşallah 8taşı.

samuray

oh me nihayet bu papazlardan kurtulduk helal olsun başkan geç bile kalınmıştı şirinlerin taraftar gurublarını katıksı var tabiki direk biletlerini kesimesi de çok iyi olmuş bu sonuç diğer futbolcularada bi gözdağı olur inşallah sahada mücadele etmeyen oyuncu istemiyoruz aldığı paranın hakkını vereceksin

Theofanis Gekas

mustafa sarpın son twiti denecek söz bulamıyorum...

Fazla konuya girmek istemiyorum.Ancak mücadele gücü yüksek bizim gibi oyunculara daha fazla maaş ödenmesini talep ettik.Ancak olmadı.

Biz de ayrılmak istedik ve ayrıldık.Samsunspor'u biz kümede tutabilirdik.Ancak artık ayrıldık.Bundan sonra başarılar kümede kalma yolunda.

buonanotte

Alıntı yapılan: muratertan55 - 16 December 2011, 18:50:16

Fazla konuya girmek istemiyorum.Ancak mücadele gücü yüksek bizim gibi oyunculara daha fazla maaş ödenmesini talep ettik.Ancak olmadı.

Ligde kalma konusunda Samsunspordan çok fazla umudu yokmuş haysiyetsiz herif.Yönetimede helal olsun taraftar sonuna kadar yönetimin arkasında durmalı.

sadece55

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 December 2011, 17:37:52
Yenal oynar. Ergün'e göre kat be kat topçudur.

Ergüne göre ben bile topçuyum abi ya :)

berusa55

İşte o hesap Erdinç'im ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: muratertan55 - 16 December 2011, 18:50:16

Biz de ayrılmak istedik ve ayrıldık.Samsunspor'u biz kümede tutabilirdik.Ancak artık ayrıldık.Bundan sonra başarılar kümede kalma yolunda.

:deli: :oyun: