İdmana Gidiyoruz

Başlatan Jnr.Serkan, 13 December 2011, 00:09:34

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

13 December 2011, 00:09:34 Son düzenlenme: 13 December 2011, 00:44:48 Jnr.Serkan
PERŞEMBE GÜNÜ İDMANDAYIZ

Perşembe günki Samsunspor idmanına gidecegiz.İdman saati çarşamba günü belli olacaktır.Şimdiden herkes kendisini ayarlasın renkdaşlar.Bütün Samsunspor taraftarlarını bekliyoruz.5 Sene neler çektik şimdi hiç bişey yokmuş gibi yolumuza devam edemeyiz.Perşembe günü 16:00 gibi olabilir idman.Çarşamba günü netleşecek.

Kaynak : ForzaŞirinler.com

Serkan

Evet beyler; gün birlik günüdür;havaalanına gidemedim diye üzülenler; hadi bakalımmm

Jnr.Serkan

Buranın Samsun olduğunu öğrenmeleri gerek.Büyüklerimizin yaptıklarıyla övünüp iç geçirmek yerine,bizde daha kalabalık şekilde aynı protestoları yapmalıyız.Burası sahipsiz değil.Biz binlerce kişi çiftlikte tur şampiyonluğu kutladık 5-6 ay önce.Bu kadar kolaymı vazgeçmek ?

samsunmania

Bir yürüyüşle uyuyan kenti uyandıran taraftar, idmanda mesajını verir ve 3 puanı aldırır.

beşnumara

Alıntı yapılan: Serkan - 13 December 2011, 00:13:19
Evet beyler; gün birlik günüdür;havaalanına gidemedim diye üzülenler; hadi bakalımmm
Bu birlik gününde ben ve benm gibiler olamayacak kardeşim  :) Zaten baya korkmuşlar bu olaydan daha fazla korkutmayın ;) ama bana göre ya ters köşe yapıp idman günü veya yerini değiştirebilirler veya çevik kuvvet takviye getirirler.

Theofanis Gekas

bizim içinde bağırın yiğitler

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: beşnumara - 13 December 2011, 00:27:25
Bu birlik gününde ben ve benm gibiler olamayacak kardeşim  :) Zaten baya korkmuşlar bu olaydan daha fazla korkutmayın ;) ama bana göre ya ters köşe yapıp idman günü veya yerini değiştirebilirler veya çevik kuvvet takviye getirirler.

Üstad senin gibilerdenim fakat ters köşede yapsalar o nefesi bence bu sefer enselerinde hissedip iliklerine kadar hissedecekler gerçekten biz taraftar olarak çok zor zamanlardan geçtik süperligte yapılmayanları yapılamayanları biz bankasyada yaptık yetersiz olabilirler güçsüz olabilirler korkucaklarsa rakipten değil taraftarından korksunlar..

KotuCocuk55

Oyunculari hem uyarmak hemde sahip cikmak mümkün olabilir mi acaba?

fat55

VALLAHİ Anıl Oyunculara SAHİP ÇIKMAYA GEREK OLDUĞUNU SANMIYORUM.ÇÜNKÜ ONLAR TARAFTARI TAKSALARDI TOPA KAFA SOKarlar gerekirse hırslarındanağlarlar. YENİLGİDEN SONRA SAKIZÇİĞNEYİP KARI KIZ PEŞİNDE GEZMEZLERDİ.SAHİPLENİLMEYİ HAKETMİYORLAR BENCE.büyük harflerle yazdığım için kusura bakmayın.biz sadece bu armaya sahip çıkarız bir de adam gibi adam olana.

Sercan

İdmanın dışında her hangi bir yerde görüldükleri zaman, mesela yeşilyurtta falan çok takılıyorlar yine de gerekli tepki verilmesi lazım. Bu tepkiler şehrin artık sabrının kalmadığının göstergesi olacak...

Serkan

idman alakasız bir saate alınmış çok enteresan şekilde saat 10:00'da ama sabah ezanın da olsa yine orada olacağız...

özkan

gerekirse işlerimizi erteleyip gelmemiz gerek oraya..yarın oradayız !

kalptenþimþek

bugün akşama doğru tesislerdeydim.. antreman taraftara kapalıydı..

samuray

evet taraftarolarak bizler hapimiz kahroluyoruz onlar lay lay lom kendi havasındalyar insan bi parça üzülür ya gereken yapılmaıl bu konuda katılıyoryum

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 14 December 2011, 20:05:28
bugün akşama doğru tesislerdeydim.. antreman taraftara kapalıydı..
adnan sezgine bunu da sormuştum.
antremanları taraftara kapatmakta neyin nesi öyle bişe yok dedi.
o zaman ben yanlıs bılıyorum dedım.oyledir dedı.
bır ara idmanlara taraftar alınmıyodu dimi yanlıs mı bılıyorum ?