13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

defanstan oyunu kurmak kemale kaldı.o da hep hatalı pas veriyor.top isteyen yok sarp falan.

babasamsunlu

allah razı olsun kemal.
3 haftadır gelen ağam giden paşam......  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

olcay

ya arkadaşlar takımdaki herkes çok kötü diye kötünün iyisini de görmezden gelmeyin ya.
önceden adam kaçırmıyo diye seviyoduk.ama artık adam da kaçırıyo.zaten yerden pas beklemek hayal de,topu alıp önüne doğru açınca direkt dolduruyo.hiç topla alakası yok ayaklarının.
hele adam taç çizgisine açıldıysa hiç yeri boş mu dolu mu bakmadan koşuyo herifin peşinden.ben böyle defansı ilk defa bunda gördüm yemin ederim.

kamuri

bugün kemali beğenmedim ben kötüydü akakiyle oynaya oynaya bu hale geldi sanırım

Kodalak

adam dün ileri çıktı bir ara baktım solda kaptırdı gidiyor,

herhalde ergun denen o ruhsuz kızdı onun kanadına çıkıp bak kanatta oynayan adam en azında bunu yapmalı der gibiydi.

elinden gelenden fazlasını yapıyor etrafı ruhsuz oyuncu dolu iken anca bu kadar oluyor

brigand

Takım bu kadar dökülürken Kemal'e hiçbir şey  diyemiyorum. Yeteneği ortada. Takımın iyi olması, moralli olması onun kendini daha da fazla geliştirmesi anlamına gelecek. Ancak daha böyle bir ortam bile oluşmadı takımda.

özkan

Adamın önünde orta saha yok,çatlasınmı tek başına ?

Jnr.Serkan

3 haftadır gol'ü Kemal'in müdahale eksikliğinden yiyoruz.Senden o kadar çok fazla umudumuz var ki bu hataları yapmanı sindiremiyoruz.Ben Ergün'e kızmam,Akaki'ye kızmam onu getirene kızarım.Ama senin yeteneğin onlardan çok üstün.Sen bari kendini göster

Uğur Yıldız

Pekmemeli oynatmasın her mac böle olsan keske..

ahmetsefa55

abdullah avcıyla bırlıkte mıllı takıma cıkması beklenen futbolcumuz... >l<

mehmet yılmaz

Beşiktaş maçının en iyilerindendi.
Bir kez daha aferin...  >l< >l< >l<

Ollivanders

hala kızı

marifet beşiktaş maçında bir yerlerini yırtmakda değil marifet yürekte imiş kemal efendi...
fena sayılmazdın bugün ama en azından bjk maçında gösterdiğin performansın yarısını gösterebilirdin haaa bir de top her ayağına değdiğinde sivas'lıların yuh sesleri yüreğimi acıttı :(

kamuri

kemalin en büyük şanssızlığı yanında akaki gibi bi malla oynamak zorunda kalması :evet:

özkan

herşey iyide bi kemal mi kötü..kemalin yanında sezon başında beğenmediğimiz bir yalçın dahi olsa birbirlerini tamamlarlardı.ama arkadaş ikide bir bi bahia bi akaki oynuyor..uyum diye bişey var sonuçta.kemal ne yapsın ? yarılsın mı ?