Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

samuray

ya arkadaşlar bu ne gudubet bi hocaymış ya ha kadromuzda öyle çok ahım şahım değil ama hiç değilse biraz yürekten oynayın 14 hafta gol atamayan sadece 2 gol atabilen bu banceye bu ne tölerans nasıl olsa yerimiz garanti diye gören üç beş futbolcuda al gülüm ver gülüm şinanay lay lay lom yapıyorlar bize sahada yüreğini ortaya koyacak murat gibi hakan gibi kes bunları be hoca yekter artık bu kadar kadroda revizyon duyduk günaydın be hoca atı alan üsküdarı geçiyor nerdeyse bide bu futbolculara maç sonu izin veriyorlar ya bir gün ben fıtık oluyorum ya bunlara ne izni basacan ceza idmanlarını öyle görünyorki petkoviç takım doğru çalıştıramıyor syanki ne bi kombine atak ne ver kaç ne duvar pasları bunları görebilen varmı

vanlioglu

kayseri maçından sonra artık tutmazlar dedim ama ses çıkmadı bu saatten sonra mümkün değil gönderilmez diye düşünüyorum. vardır bunda da bir hayır.

burakbas

bugün miy maçından sonra burası kızışır...

inşallah beklediğim gibi olmaz  ;)

Theofanis Gekas

ben senaryoyu yazayım mersin bizi yener,hepimiz gelip bu sayfaya petkoya giydiririz,maç sonu iyi mücadele ettik ama şanssızdık,ben aslanım ben kaplanım vsvsvs AYNI TAS AYNI HAMAM YANİ

KotuCocuk55

Ey Forum Üyesi!
Haklisin!

Bu kacinci hafta, ayni oyun,ayni skor,ayni senaryo!

Sövenlerde hakli,savunanlarda!

Harcamayalim zamanimizi!

maraton

Seni hala hoca diye başımızda tutan kim varsa onun ben yedi sülalesini .......

vanlioglu

bülent varken sol kanat olarak ergün denen kendi mevkisinin gereklerini yapamayan adamı oynatıyorsun kusura bakma ama senden hiç bir s.k.m olmaz. çek git artık yeter.

**KaR6**

seni hoca diye getirenin taa ceddini cemalini, basımızda tutanın daha beter!! Yeter lan kaçıncı bu yeter!!

Atakumlu

3-4 gun once aynı golu yedin hic mi calısmadın hic mi oyuncularını fırcalamadın , lisans almakla hoca olunmuyor bilmen lazım ...

Stoper

Yüzsüz , defol artık defol !!!!! Karakterini s..evdiğim!!

mehmet yılmaz

Ömrümüzü yedin ******* defol git artık istifa diye bir kelime yok mu senin dilinde?

kalptenþimþek

NE İSTİFASI DAHA!!...KOVUN DEFOLUP GİTSİN!!

celebi

kim kovacak hcam sence var mı bir adam

binikalamadım

Ollivanders