STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar..
sakin olun yahu ben gidiyorum maça.
bu maç bizim.  :-*

**KaR6**

Alıntı yapılan: muhalif - 10 December 2011, 22:54:53
arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar..
sakin olun yahu ben gidiyorum maça.
bu maç bizim.  :-*

makyaj filan yap maçtan önce, kameramanlara napıyosan paso seni çekiyolar  :evet:

cembaba

He ya, Bursa'da nasıldı öyle. Direk parlıyordun uzaktan sana zumlamışlar kamerayı. : )

ahmetsefa55

edit: neyse  :D

bu sefer çekmeseler iyi olcak.
bizimkilerin haberi yok  :evet:

twitter

lazar kemal akaki yenal
        bahia hakan
murat dominguez bülent
           zenke

arkadaş şöyle bir dizliş görsek ya hepside köpek gibi koşan oyuncular sadece dominguez sakin oyuncu ayağına falan hakim
bahia için aklımda hep bir ön libero fikri yatıyor oyun kurma becerisi yüksek ve farklı bölgelerde oynamış

şöyle sakin bir diziliş ile rakip hatalarını kovalasak, yok ama hep bir kaos forvetten kırma kanat yaratıp
bi oraya bi buraya koşuyor takım icraat sıfır

King Of The North

Keşke çıkmasaydık şu lige diyorum bazen, bir şaşkınlık hali yaşasak yarın da 3 puanla dönebilsek Mersin'den ama gol atamıyoruz ki, Hakan Bayraktar gibi adamı sattılar şu takıma içim yanıyor...

maviay55

AlıntıMersin'de İbrahim Kaş, Mustafa Keçeli, Erman Özgür sakat, Boum ise cezalı. Bu 4 isimden 3ü ideal defans 4lüsünden olduğunuda belirtmek isterim. Samsunspor'da Mustafa Sarp cezalı, Selim'in sakatlığı ise devam ediyor.

bi forumdan alıntı..

doğruysa gol atmalıyız artık  :x((

ahmetsefa55

doğru.en son ibrahim kaşı sol a çekersek ortası boş kalır dıyorlardı.
o da sakatlanmıs.
stoperde ve sol bekte kım oynıcak merak edıyorum.

saim55

Bizim petkoviç onların açıklarını kapatacak bir takım oyuna sürer. Ya da gol atacağımıza yakın forvetleri çıkarır. Korkma MİY petko geliyor

Musti

Mersin çok faullü ve çirkef oynayacak. Hakem müsaade ederse işimiz çok zor olur.

cembaba

beşnumara

Bu arada sormadan edemeyeceğim mersinliler sorar bize ünyede kaçanlar parmak kaldırsın diye :) kim kaçtıysa söylesin bak utanmasın çekinmesin ;D

samsunluhakan

kalbim 3 puan diyor ama petkoviçi düşündükçe 1 puan bile çok zor gibi geliyor

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 11 December 2011, 05:19:14
kalbim 3 puan diyor ama petkoviçi düşündükçe 1 puan bile çok zor gibi geliyor

Bütün suc petkovic´de demi? Petkovic gitse bu takim sampiyon olacak  .:.:. .:.:.

adige73

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 11 December 2011, 05:26:17
Bütün suc petkovic´de demi? Petkovic gitse bu takim sampiyon olacak  .:.:. .:.:.

gitseydi en azından şampiyon olamasakta ilk 10 da olurduk