Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Bu kötü Kayseri takımı bizi mümkün değil yenemezdi sayende oda oldu

ali ihsan

Adamların tek şutu gol oldu.Geliştiğimize göre artık rakipler şut atmadan da gol yiyeceğiz herhalde.

İyice sinir sahibi olduk iyi mi ...

kamuri

sen teknik direktörsen bende Jose Mourınhoyum

celebi

başkan başkansa seni kovar. o zaman kazım başkan benim için değer atfeder. başkan şu anda benim için pek bir anlam ifade etmiyor.

isa55

ortada hoca da kalmadı. hikmet, güçlü bir adaydı bir zamanlar. o da kullanım dışı.

GurbetciFanatik

Petkovic

Tamam bi yandan haklisin eline vermisler 24 futbolucu bunlarin arasinda sadece 5 veya 6 ksisi var Süper Lig kapasiteli oyuncu.
Ama senin bu israrciligin beni öldüryor.Forvet 0 cekiyor. 14 hafta Banceyi dayandin , be adam Burak calik da 14 mac oynasa o da en 2 tane atar.
Bi degismie git be, sen kasetleri izledim diyorsun o zaman Dilaver nasil giremez bu kasmalarin arasinda lk 18 e ? Sen nasil hakan bayraktari gönderirsin.
Kazma dedigimiz Orhan bile Ergün Teberden iyi yav. Sen nasil dayaniyorsun Dominguze.
Pal Lazar da dogru yaptin cektin yedege.Nasil katlaniyorsun Mustafa sarpa.
Elinde senin Dilaver-Bülent-Anil-Ufuk- varken sen mutlak 3 puan dedigimiz macta  sen nasil yedekler arasinda tek bi ekighoyu bulundurusun ofansiv oyuncu olarak.
Takim gercektende 90 dakika kosuyor savasiyor  ve kondisyon var ama bosa kosuyor sugursuzca saldiriyor organize atak olmuyor, cünkü elinde
tek bitane oyun kurucun yok. Nasil oluyorda buna care bulmuyorsun orta sahaya bi beyin yerlestirmiyorsun.Elinde var Dilaver ama yok iste almiyorsun.
Formsuzsa senin sucun form tutdurcan motive edecen senin isin bu.

Istifa etmiyorsun cünkü komik ama hala umutlusun.Basindaki yönetimde isler karisik gidiyor belki buda etkiler.
Ama olmuyor iste olmuyorrrrrrrr.

feveran

Mustafa Denizli = Banceyi nerden buldular....? Arkadaşlarıyla alay eder gibi oynuyor :) bu bizim Petkopiç fark etmiyor

özkan

Birilerinin kucağına oturursak,elimize verecekleride bu olur anca..

Kodalak

dün maç sonunda rakip takımın hocasının yada oyuncularının ben sayısını hatırlayamıyorum kaçıncı kez samsunpor analizi "biz samsunsporun topu doldur boşalt oynayacağını(bance'ye şişirilen toplardan bahsediyorlar)biliyorduk oyun planımız buna göre yapmıştık bunuda aldığımız puanlarla gösterdik"

şimdi bir takımın 14.haftada hala tek bir oyun kurgusu var ise , hala hoca farklı bir metod bulamışsa bu hocanın suçudur.şimdi futbolcularımızın birçoğu süper lig ayarında olamadıklarını hepimiz biliyoruz ama en azından elindeki kadroyu farklı oynatacak şekilde sahaya çıkarırsın.
misal bance yi oynatma koy sola ekighoyu sağa zenkeyi ileride burakı,gerisinde hakanı , dilaveri....

offff iyice bunaldık ....

kalptenþimþek

fat55

GençKozluklu

Aynı Denizli yanlı şhatırlamıyorsam aynı adam Gençler maçı sonrası göklere çıkarmıştı. Denizli'yi hiç sevmiyorum. Yorumu yanlış değil ne yazık ki acank Samsunspor'dan bir acısı olduğu kesin. Her zaman olumsuz konşuyor SAMSUNSPOR umuz için.

fat55

kuyruk acısı çok vardır.şenol güneş gibi.şerefsizler.

masbene

az önce petkoviç in hangi maç sonrası olduğunu anlayamadığım bir ropörtajını izledim. kendisi italyanca konuşuyor, konuştuklarını italyanca bilen 2. kişi ingilizceye çeviriyor ve 3. kişi olan gözlüklü türke aktarıyor :)