13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

5trawberry

Hikmet Karaman Anadolu takımlarını iyi analiz ediyor.
Ahmet Şahin için de çok güzel konuşmuştu.

Ben de Kemal'in yeni oluşumla birlikte milli formayı kazanacağını düşünüyorum.

mehmet yılmaz

Bursa'dan ve Antalya maçından sonra G.Antep'te de takımın en iyisiydi.
Akaki kadar kötüydü ki Kemal neredeyse tek başına çift stoper oynadı!

özkan

Sezon başındaki haberleri hatırlayın,kemal istenileni vermiyomuş,yok sağ bekmiş..Bizi bize bıraksalar,bulaşmasalar birilerine neler olacak da..

Aldığın o düşük ücret zaten ananın ak sütü gibi helal de,senin sezon başı ümidini kıranlara yazıklar olsun be kemal..

55(tuncay)55

tek kelimeyle ADAM >l< >l< >l<

Serkan

Özkan kemal'in şimdiki aldığı ücret için demedin değil mi o düşük kelimesini ( =

Ayrıca kemal iyi topçudur ona lafım yok eyvallah'da kişiliği öle aman aman bir kişilik değil..

özkan

Geçen sezon için  ;) Aynen kişilik olarak tam bir çocuk  :evet:

saim55

Adamsun kardeşim. Helal olsun aldığın paralar

fat55

arkadaşlar muhammetin golünde kafayı vurduran kimdi_sarp mıydı yoksa kemal mi?

Serkan

**KaR6**

şu muhammed'in golüne bi açıklık getirelim bence.. maçın başından golüne kadar 4 kere kafa vurdu o boyla.. bi kere adem'in üstünden bi kere ergün'ün üstünden golde de kemal'in üstünden.. diğerini hatırlamıyorum şimdi.. en gol olmayacak vuruşu da gol oldu..

kısacası o golde sadece kemalin değil tüm savunmanın hatası var.. kaleci de dahil olmak üzere.. ama nolursa olsun milli takım stoperine aday gösterdiğimiz kemal'in uzaydan gelen topa vurdurmaması lazımdı..

kalptenþimþek

o topa ahmet' te çıkıyordu ama geri vitese takınca kemal ortada kaldı..

saim55

Kemal daha çok genç, olacak tabi böyle hatalar. Ki zaten bu adam robot değil. Ama hadi Kemal bu hatayı yaptı, kaledekine ne demeli? Bu sezon aynı şekilde kaçıncı gol. Kova Ahmet oldu artık

5trawberry

Sahada basmadık yer bırakmadın. Mücadelen için ne kadar teşekkür etsek azdır.
Örnek bir profesyonelsin.

babasamsunlu

tam 4 kere ekmeğe gönderdiler bu kemali ...
antepte de bir kaç pozisyonda sıkıntı yaşamıştı .. akakiye bağlamıştım..
iyi niyetli mücadelesinden şüphe duymuyırum ama çıplak gözle izleyince kemalde belirgin bir form düşüklüğü olduğu aşikar..

bir yandan öyle düşünüyorum sonra orta sahasında bir tane sorumluluk alacak adam olamayn takımda kemal ne yapsın diyorum.
o kadar kızacak şey varken o gittiğin ekmeklere bile kızılmıyor kemal..

binikalamadım

çürümüş üzümlere baka baka sende kararmaya başladın be Kemal