STSL 2011-2012 / 14.Hafta Samsunspor'umuz - Kayserispor

Başlatan ahmetsefa55, 03 December 2011, 18:10:48

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

bugunkü maçlarda sonuclar istedigimiz gibi oldu hadi samsunum sende al 3 puanı yukarılara tırmanışımız başlasın artık

ErkÇay55

07 December 2011, 22:52:35 #121 Son düzenlenme: 07 December 2011, 23:09:05 ErkÇay55
Bugün konuştuğum bir yönetici arkadaşımızın ifadesine göre ikibin adet kombine satılmış.Koskoca Büyükşehirde bu rakam çok az.Bizlerin kombine alırken amacı her maç öncesi sıkıntı yaşamadan stadyumda takımımızı desteklemek ve  bir nebze nakit akışı sağlamak.Herkesin bu düşüncede olup,Samsunsporumuza gereken desteğin verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

5trawberry

Allah'ım mübarek gecede ne olur güldür yüzümüzü..
Çok ihtiyacımız var, düşünmek bile istemyorum ama yenemezsek çok kötü olacak..

kamuri

bugünkü maçlar da istediğimiz gibi bitti eskişehir antalyayı yendi anteple karabükte berabere kaldı bizden yukardaki takımları yakalamak için bundan büyük fırsat olmaz yarın üç puan şart oldu

isa55

2 maç alsak çoğu şey düzelecek. İlkini Kayseri'den alacağız inşaallah.

Cagdas Ünver

Zenke rüyamda gol sözü verdi, bance'de vip tribüne gidiyorum abi, dedi :D hayirlisi, insallah kazaniriz.

babasamsunlu

haydi oğlum ..Gönder şu şans meleklerini 19 mayısa...

buonanotte

Musti

Bu çocuk ilerde çok canlar yakar şimdiden söyleyeyim. Maşaallah. :_nazar

AntZ

sadece55

Sol Açık

Yine çok önemli maç. Bence Gaziantep maçının hakkı yenilgi değildi ve gerçekten de şanssız kaybettiğimiz pek çok puan var. Artık, şansımızla da olsa kazanalım. Galibiyet bizi ligde iddialı tutar, yoksa psikolojik olarak takımda ciddi sıkıntı başlar.

Ayrıca önümüzde Mersin deplasmanı var ki ben kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.

Özetle, bu maçı alırsak bir ölçüde rahatlarız. Üst sıralar çok yakın, kazanırsak Karabük'ü geçer, üstümüzdeki 7 takımla farkı 3 puana indiririz. Zaten düşme konusunda AGücü ile Karabük'e eklenecek 3. takım aranıyor bence, ki Antalya, Gençlerbirliği en 1.derece büyük adaylar, sonra biz, Sivas ve Kayseri gelir.

Neyse, uzattım. Kazanalım!

FaTiH_HaN

Çok şanssızız ama artık şanssızlıktan çok beceriksizliğe döndü olay şansa bırakmayalım artık vurduğumuz gol olsun inşallah  :-\

cgr

Ulan kac gundur ne guzel hava vardı. Ne kadar sogudu hava arkadas yaaa.