STSL 2011-2012 / 14.Hafta Samsunspor'umuz - Kayserispor

Başlatan ahmetsefa55, 03 December 2011, 18:10:48

« önceki - sonraki »

yirmiuc

kayserinin bu hafta yenmesi de avantaj olabilir. biraz daha rahat çıkacaklar maça.

burakbas

samsunluhakan

bu maçtan 3 puan almamız ŞART beraberlik bile bize yaramaz saldır samsunum ne olursun yüzümüzü güldür kötü oynayalım ama ne yapıp ne edip şu maçı alalım lütfen

seckin55

Askere gitmeden önceki son maçım.Vatani görev nedeniyle sezonu kapatmış oluyoruz ama tabiki gittiğimiz yer neresi olursa olsun aklımız her zaman Samsunsporumuzda olacak.İnşallah 3 puanı alırız.

berusa55

Al bir tane daha! Seçkin olm Yavuz'la anlaşmalı mısınız siz ya sürpriz gibi??

celebi

seckin55

Cuma gecesi açıklancak bakalım, hayırlısı.Vakit geldi artık.

özkan

Kayseri başkanının Amrabat için galatasaraya cevabı  >l<

Galatasaray Kulübü, yüksek mali imkanları, mazisinden kaynaklanan kamuoyu gücü ile bizleri hiçe saymak gibi önlenemez bir kibir içindedir. Kendilerine her şeyi hak gören, hukuk, kural tanımayan, muhteşem mazilerinin oluşturduğu gücün mirasını yiyen bu anlayışın temsilcilerine, başkanlığını yaptığım Kayserispor, bundan önceki olaylarda olduğu gibi, bu olayda da gereken cevabı verecektir. Bugün Kayserispor olarak duruşumuz şudur; Biz oyuncumuz Noureddine Amrabat'ı satmayacağız. Eğer bir gün oyuncu satmak istersek, bu kulüp kesinlikle Galatasaray olmayacaktır.''

FaTiH_HaN

Aynı politikayı Gökhan ve Mehmet transferleri içinde uygulamışlardı, hatta satmıyoruz diye pankart yaptırıp şehir merkezine astılar, sonra birini 5 milyona birini 10 milyona verdiler, güzel taktik  :)

Uğur Yıldız

OMÜ'LÜ ŞİRİNLER olarak Perşembe günü toplu halde Samsunspor-Kayserispor maçına gidiyoruz. Ben Samsunsporluyum diyen herkesi Kırmızı-Beyaz'a bürünmüş şekilde, atkılarıyla beraber gelmelerini rica ediyoruz. Saat 16:00 da herkes eğitim fakültesinin oraya gelsin, ordan yürüme tren garına gidecez. Kızlı-erkekli herkes gelsin ve ÜNİVERSİTE TARAFTAR görsün!. Lütfen bu bilgiyi arkadaşlarınıza yayın renkdaşlar..! SAMSUNSPOR'UN SAHİPSİZ OLMADIĞINI HERKESE GÖSTERELİM ..!

tüm samsunsporluları bekliyoruz kalabalık olmalıyız omü bizimdir öylede kalmalı..

LisandroLopez

Mehmet Topuzu satmıyoruz deyip satmamışlardı.Hatta 1-2 sene çok peşinden koşmuşlardı.Satıyoruz dediklerinde de sattılar.Gökhan Ünal ıda herkes istedi satmıyoruz dediler.
Gözden düşünce trabzona verdiler.. bence politikaları oldukça iyi

adige73

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 06 December 2011, 17:28:45
OMÜ'LÜ ŞİRİNLER olarak Perşembe günü toplu halde Samsunspor-Kayserispor maçına gidiyoruz. Ben Samsunsporluyum diyen herkesi Kırmızı-Beyaz'a bürünmüş şekilde, atkılarıyla beraber gelmelerini rica ediyoruz. Saat 16:00 da herkes eğitim fakültesinin oraya gelsin, ordan yürüme tren garına gidecez. Kızlı-erkekli herkes gelsin ve ÜNİVERSİTE TARAFTAR görsün!. Lütfen bu bilgiyi arkadaşlarınıza yayın renkdaşlar..! SAMSUNSPOR'UN SAHİPSİZ OLMADIĞINI HERKESE GÖSTERELİM ..!

tüm samsunsporluları bekliyoruz kalabalık olmalıyız omü bizimdir öylede kalmalı..

Eğitim fakültesinden tren garına yürümek mi? bence pek mantıklı değil şehrin kalabalığının olduğu hiçbiryerden geçmiyor bu güzergah

Serkan

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: adige73 - 06 December 2011, 17:34:48
Eğitim fakültesinden tren garına yürümek mi? bence pek mantıklı değil şehrin kalabalığının olduğu hiçbiryerden geçmiyor bu güzergah

tramvayın oraya  zaten de orda yine karar verilcek olmadı yürümeyiz.

berusa55

Kayserispor maçı biletleri satışa çıkıyor

Samsunspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında, 19 Mayıs Stadı'nda 8 Aralık Perşembe günü saat 18.00'de Kayserispor ile yapacağı maçın biletleri Çarşamba günü Türkiye Geneli'nde satışa çıkacak.

Biletler, Biletix satış noktaları, çağrı merkezi ile internet sitesi aracılığıyla satın alınabilecek. Ayrıca Samsun'daki 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki Çelik Telekom'dan da biletler temin edilebilecek.

Samsunspor-Kayserispor maçı bilet fiyatları şöyle;

VIP A Tribün: 50,00 TL,
VIP B Tribün: 25,00 TL
Maraton Tribün: 10,00 TL,
Şehir Tarafı Kale Arkası: 5,00 TL
Belediye Evleri Kale Arkası: 5,00 TL
Misafir Tribün: 5,00 TL,

http://www.haberexen.com/kayserispor-maci-biletleri-satisa-cikiyor-36707h.htm