27- Akaki Khubutia

Başlatan Mert, 06 September 2011, 12:22:33

« önceki - sonraki »

celebi

aslında gelecektim fakat işim en erken 20:00 da bitiyor. o da en erken eve maçı seyretmeye yetişirsem ne ala.

Theofanis Gekas

bence maçın görünmeyen yıldızıydı bravo

Cagdas Ünver

Güzel müdahaleler yapti ! Tebirkler

fanatik samsunsporlu

5trawberry

Bugün çok iyiydi.
Bahia ile kıyasa sokarsak, Bahia'dan daha verimli bence.

ngonge

Eskiden yenik durumdayken Kaptan Ercan forvete çekilirdi. Akaki de mecburen öyle denendi, eldeki oyuncularla başka türlü birşey yapılamazdı ama sen bu durumu düşünüp yedek kulubesini düzenleyeceksin.

cgr

Bırader cok agırsın be, tamam hava toplarında ıyısınde resmen pımı cekılmıs bomba gıbısın. Ahmet Sahın'e attıgın o gerı pası neydı oyle. Resmen orta kestın kalecıye. Topu oyuna sokmakta cok zayıf.

feveran

Alıntı yapılan: cgr - 05 December 2011, 18:42:20
Bırader cok agırsın be, tamam hava toplarında ıyısınde resmen pımı cekılmıs bomba gıbısın. Ahmet Sahın'e attıgın o gerı pası neydı oyle. Resmen orta kestın kalecıye. Topu oyuna sokmakta cok zayıf.

cgr 2 ay önce burda akakıden topcu olsa ne olur dedım facede akakı ıle kufurleştk bunu paylaştım burda tepkı aldım halen unutamıyrum bızım bole taraftarımızmı var dedıler ama görüyoruzki akakıden bıze topcu olmaz babasamsunlu bıle ondan ıyıdır :D

özkan

Seni tebrik etmek istiyorum la sarı.Sakat sakat insan kendisini bu kadarmı güzel kakalar biyere.Hakikaten öğrenilecek şeyler var sizde.Helal olsun.Tebrikler  >l< >l<

feveran

Sack my dig senin ananim sikerim idiot
adama nasılsın akakı dıyorum bu hafta performasn düşük dedım bana yazdıgına bak facede gene burdakı kımse sakın savunmasın bu adamı bana
kar 6 çevirebılırsın

lucarelli

Bence ne sen sor ne de KAR6 söylesin. Akaki'yi de listenden çıkar.

**KaR6**

@feveran

adam sana diyeceğini demiş ben daha ne çevireyim?

feveran

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 December 2011, 10:47:39
@feveran

adam sana diyeceğini demiş ben daha ne çevireyim?

yok savunan varda bir taraftara denecek lafmı ben çogu deplesmana bu adamın peşinemı gıdıyorum

**KaR6**

futbolunu savunan yok ama biri de benim iznimi alarak bana ulaşma şansı yakaladıgı bi platformda sürekli beni rahatsız etse ben daha ağır konusurum..