Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Kardeşim kasıtlı sert hareketler hariç poziyon icabı gole giden adamı indirdi o yüzden kırmızı gördü; bunu cezası bir maçtır. Sadece disiplin kuruluna giden kırmızılarda cezalar 2-3 maça çıkabiliyor sertliğin derecesine göre. Çağdaş sadece bir maç ceza alacak hepsi bu.

berusa55

04 December 2011, 20:32:41 #24526 Son düzenlenme: 04 December 2011, 20:41:05 berusa55
Bursa'yla Eskişehir'in arası baya açılmış bunu farkettim şimdi. Daha düne kadar aralarında su sızmayan, birbirleriyle oynadıklari maçlarda karşılıklı sevgi gosterileri yaşanan bu iki takımın bu akşamki mücadelesinde Bursa taraftarları, Eskişehirlileri her tezahüratlarında yuhluyorlar ve 26.dakikada toplu halde ana avrat dümdüz gittiler...

5trawberry

Ne günlere kaldık rabbim, Çağdaş gibi kazmanın oynamamasından medet umar olduk :(

Kaya

05 December 2011, 04:47:15 #24528 Son düzenlenme: 05 December 2011, 05:13:49 Kaya
   Süper lig özetlerini izledim de ne kadar ilginç goller varmış..Tamam biz çok beceriksiziz de rakipler de acayip ballı arkadaş.. :kafa: Gollere bakıyorsun ya birine çarpıp giriyor ya da bom boş adamın önünde kalıyor..Bu nasipsizliktir :'(

yirmiuc

geçen sene de öyleydi. son yıllardaki genel şanssızlığımız.

Desiqner

Alıntı yapılan: yirmiuc - 05 December 2011, 06:54:55
geçen sene de öyleydi. son yıllardaki genel şanssızlığımız.

E birazda kaleye şut atman gerekiyor.Fenere bak bu hafta gollerinin 2-3'ü ceza sahası dışından atak yapamıyoruz bari vurun arkadaş biri şans kaza girer belki :))

sosaka

celebi

ugrass

Alıntı yapılan: Desiqner - 03 December 2011, 23:09:31
https://twitter.com/#!/ultrAslanSamsun

Arkadaşlar şu sayfaya girip Son Tweet'e bakarmısınız :)

önce herkes yazmasını ögrensin mamalak

cembaba

Hikmet Karaman'a twitter'da yöneltilmiş bir soru:

joepistone55 joe pistone
@karamanhikmet hocam samsunsporunbaşına gel de şu takımı şahlandır senden başkası yalan

bu da cevabı

@joepistone55 takımın başında hoca varken sevgili kardeşim olmaz ayrıca adam yabancı biraz daha tolerans okey

FaTiH_HaN

Hikmet Hocanın bu haykırışını duyduktan sonra bizim takımda olsa oyuncuları mum edeceğini düşündüm.

doðan

hikmet hoca ya twet atan arkadaş futbol camiasının şu anki kaotik ortamından haberdar değil galiba ...

Sercan

cembaba

Samsunspor sevdalısı Galip Öztürk tarafından, kulübün hesaplarına haciz konulmuş... Çok güzel...

samuray

öztürkün ne sevdalısı olduğunun kanıtı işte hani nerde kaldı samsunsporun üzerinden reklemını yap prim ver sonra ben samsun sevdalısıyım de papucumun sevdalısı sen para sevdalısısın >:(