Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

**KaR6**

onu diyorum ben de, bu sene dusen dusecek kimseye bi faydası olmayacak ki bence iyi de olacak.. O sekilde kumede kalmaktansa dusmeyi tercih ederim..

5trawberry

Duygusallığa gerek yok bence.

Her ne türlü olursa olsun, kümede kalmayı tercih ederim.

Küme düşmenin maddi manevi zararları çekilir mi?

Bünye kaldırır mı artık, 5 senelik hasret son bulmuşken yeniden ızdırap çekmeyi.

Allah yardımcımız olsun, toparlanalım da pisliğe bulaşanlar çeksin cezasını.

**KaR6**

dusuncene saygı duymakla beraber kendi fikrimde sabit oldugumu da belirtmeden gecemeyecegim.. Basımıza kurtarıcı diye gelip bizi yarı yolda bırakanların, bizi yönetenlerin hatalarını baskalarının yanlıslarıyla telafi etmemiz bizi ilerisi icin cok daha buyuk felaketlere surukleyebilir..

samuray

şike yapan klüplere arka çıkarak burada en büyük şikeyi federosyon yapmıştır nalet olsun böyle kişiliksiz yetkilillere

ahmetsefa55

ben 5trawberry gıbı dusunuyorum.
sonucta fener şike yaptıysa bu küme düşürülmesini gerektirir.
geçen sene şike yaptıysa bu sene düşmeliydi.
bu sene sivas fener mersin gibi takımların yerine bank asya takımları gelseydi biz belki de şuan ki durumumuzdan çok daha iyi olurduk
ve küme düşme gibi bir derdimiz olmazdı.
kısacası eğer bir karar verilecekse bu seneyle ilgili verilmeli.
ve eğer bu şans Samsunspor'a vuruyosa oturup şükrederim.

Ollivanders

Bende aynı görüşteyim. Biz iyiniyetimizle birşeyler yaptık iyi veya kötü. Başarısızız kabul . Ama biz birileri gibi kötü yola başvurmadık. Aksine çaba gösterdik. Onlar işe kötü şeyler yaptılar. Ben düşerken onların ligde kalmasını yediremem. Öne çıkan deger ahlak olmalı , başarı degil. Tekrar diyorum başarısız olabiliriz ki oyleyiz ama karaktersiz , kişiliksiz degiliz.

Sercan

şike yapan adamlar serbest kalıp, şike yapan takımlar ligde kalıyorsa. Biz neden düşelim? Eğer öyle bir imkan varsa bizi de düşürmemeleri şahsen benim istediğim bir olay...

**KaR6**

benim yazdıklarımdan şike yapanlar kalsın, biz duselim gibi bi anlam mı cıkıyor?

Ollivanders

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 November 2011, 21:40:08
benim yazdıklarımdan şike yapanlar kalsın, biz duselim gibi bi anlam mı cıkıyor?

kardesim biz senin oyle dedigini soylemiyoruz ki sadece olması gerekeni söylüyoruz :).

**KaR6**

yok, telefondan yazıyorum dedim yanlış bişe mi yazdım acaba.. tamamdır.. düşşün şerrrefsizler..

ahmetsefa55

Şike yasasına veto!
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şike cezalarında indirim öngören Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'u TBMM'ye iade etti.

http://www.htspor.com/futbol/haber/693652-sike-yasasina-veto

celebi

CUMHURBAŞKANIMIZ EN İYİSİNİ YAPTI

kalptenþimþek

vanlioglu

55__Gurbet__55

Merakla beklenen Idaaname bügün saat 13:00 aciklaniyormus.