STSL 2011-2012 / 13.Hafta | Gaziantepspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 26 November 2011, 16:22:47

« önceki - sonraki »

cem

gaziantep çok kötü oynuyor belediye maçını izledim biz ise en son bursa deplasmanında iyi oynadık,sabırlı ve becerikli olursak kazanırız,haydi SAMSUNUM aşta gel....

berusa55

Samsunspor Gaziantep'de...

Cumartesi günü Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Samsunspor bugün saat 13.15'de Gaziantep'e gitti.

Yöneticilerimizden ve gazetecilerden oluşan kafilemiz, bu sabah saat 09.20'de Samsun Havaalanı'ndan THY uçağı ile İstanbul Atatürk Havaalanına geldi. Başkan Kazm Yılmaz ile Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in İstanbul'dan katıldığı kafile saat 12.00'de THY uçağı ile Gaziantep'e hareket etti. Saat 13.15'de Gaziantep'e ulaşan kafile, buradan otobüs ile Dedeman Otel'e geçti.

Takım bugün saat 17.00'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tesisleri'nde antrenman yapacak.

Kaynak

south_london

kuzey55

samuray

çok önemli bi maça çıkıyoruz 6 puanlık maç önce durdur sonra vur samsunsporum yenemiyorsan yenilme

maviay55

antepte antrenman yapmış takımımız kazım başkan ve yönetim kurulu tam kadro izlemiş o antrenmanı da  >l< >l<

futbolculara bu yaşananlar olası köstebekler hariç olumlu etki yapacaktır diye düşünüyorum zenkeden gol bekliyorum

BiziM için saldır Samsunumm

ahmetsefa55

02 December 2011, 19:33:30 #141 Son düzenlenme: 02 December 2011, 19:44:03 muhalif
Samsunspor'umuz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tesisleri'nde saat 17.00'de antrenman yaptı. Yaklaşık 1 saat 10 dakika süren antrenmanımızı Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz tam kadro olarak izledi. Antrenmanımız ise ısınma hareketleriyle başladı. 5'e 2 top kapma çalışmalarının ardından egzersizler yapan ekibimiz, antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı.  Oldukca neşeli geçen antrenmandan sonra oyuncularımız Gaziantepspor maçı saatine kadar dinlenmeye çekildi.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2776

AlıntıSamsunspor' un Gaziantepspor maçı kafilesinde Ahmet, Ertuğrul, Kemal, Akaki, Bahia, Adem, Pal Lazar, Ergün, Yenal, Mustafa, Fink, Murat, Hakan, Zenke, Bance, Dominguez, Ufuk ve Oğuzhan bulunuyor.

Ayberk

ChucKeR

digitürk işleri sıkı tutuyor. yarın internetten link bulmak da sorun olabilir. antalya maçını 10 dakika gecikme ile yabancı siteler yayınlayabildi sadece. internete güvenmeyin. tedbirinizi alın.

mehmet yılmaz

02 December 2011, 21:42:40 #144 Son düzenlenme: 02 December 2011, 22:11:52 **KaR6**

Şu an Antep'teyiz. Takımda gördüğümüz kadarıyla moraller gayet iyi. yöneticiler ve yerel basın tam kadro burada. hiç bir sorun yok. inşallah buradan galip döneriz.

oguz_5528

Kadroda Ekigho yok sanırım,ayrıca elimde sağlam bir link var donma problemi yok,yarın maç saatinde açacam siteyi sorun olmazsa burda paylaşırım...

Musti

Desiqner

Bakalım hoca oynatacakmı Yenal'ı çok merak ediyorum performansı ne olacak...

ahmetsefa55

ulan antep maçı ; o kadar önemlisin ki...
kazanırsak başkanından yöneticisine , topçusundan hocasına taraftarına kadar herkes rahatlayacak...
seri yapma şansımız artacak.
takımın kendine güveni artacak , stada daha çok taraftar gelecek , takım daha bir içten oynayacak...
birilerine feci kapak olacak.
herşey sana bağlı anlıyor musun antep deplasmanı ?

isyan