Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

02 December 2011, 15:36:09 #24480 Son düzenlenme: 02 December 2011, 15:52:22 emre
bu bir heber değil haberin ta kendisidir  :)

tabi ki zaytung yanlış anlayan olabilir :D

FaTiH_HaN

Tff Tribün Davulunu ve Pankartı Yasakladı.. Bundan Sonra Stada Davul ve Pankart Alınmayacak..

facebook spor 55 sayfasında yazıyor. Çok saçma bir yasak davulsuz, pankartsız tribün mü olur?

SametYılmaz55

yakında taraftarlara da yasak koyacaklar

samet_55

menemen spordan haber yokmu?.berusa55 :D

SAMSUNLU ORUMA 55

menemen, melemen olmuş kardeşim.. :deli:

fındık

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 02 December 2011, 15:48:23
Tff Tribün Davulunu ve Pankartı Yasakladı.. Bundan Sonra Stada Davul ve Pankart Alınmayacak..

facebook spor 55 sayfasında yazıyor. Çok saçma bir yasak davulsuz, pankartsız tribün mü olur?

Dünyanın sonu yaklaşıyor galiba :D 2012

SAMSUNLU ORUMA 55

bu tff yavaş yavaş tribünden soğutmaya çalışıyor taraftarları

fındık

sadri şenerden şok açıklama:'' Şenol  Hoca beni rahatlatıyor.'' :D neler oluyor orda aman tanrım :D

samuray

yakında trübünlerden tezahüratıda yasaklarlar bu zihniyet hayret ya insanları iyice maçlardan soğutacaklar bu gidile ondan sonra boş trübünlere oynanır kendileri gider beylerin :(

twitter

İddianame hazırlanmış,

ve;

İddianamenin bir numaralı sanığı eski Giresunspor başkanı Olgun Peker..

Bu Mersin ile Giresun 2. lige düşecek herhalde.

ahmetsefa55

şu trabzon sivası yense bari.
2-2 oldu  al_sana

celebi

bence en iyi sonuç oldu be ahmetim

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 02 December 2011, 23:33:01
bence en iyi sonuç oldu be ahmetim
abi gerçekçi olursak bizim rakibimiz sivas.
trabzonun yenilmesini tabi ki isteriz ama sivasında üstüne çıkmamız lazım sonuçta.
neyse hayırlısı olsun.
not: bu arada iddaa'da trabzona vermiştim.yine yatırdı beni.
sövmiyim diyorum ama bi yandan bi sebep çıkıyo ben napım. :redcard:

saim55

Böyle rezil bir adam olur mu! Her hafta düzelir umuduyla izliyoruz ama bu hafta bitti benim umudum. Eğer bu maçtan sonra da yönetim bunun arkasında durursa Allah topunun belasını versin!

Desiqner

Usta fb-Ankaragücü maçını izliyorum adamlar harbiden top oynuyor ya.Bam güm izliyoruz biz takımda.Şöyle bir oyun ne zaman göreceğiz.Ankaragücü ligin sonuncusu ama bize on basarlar takım olma konusunda...