Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

Kodalak

maç sonu açıklamalarını seyredemedim,ne dedi merak ettim

fanatik samsunsporlu

dün akşam spor 55 programında düşme kelimesini aklınızdan çıkarın demiş

ahmetsefa55

ben hocaya inanmak istiyorum.
inşallah kaşar hocalara kalmadan toparlayabiliriz petkovicle.

ngonge

Hatalarından ders alıyor, hak edene forma vermeye başladı.

Takımı iyi de çalıştırdığını düşünüyorum.

Ama oyunu iyi okuyup, yerinde değişiklikler yapamadığını ve korkak futbol oynattığını düşünüyorum. Belki de elindeki malzemedendir, Zira hücuma yönelik oyuncularınız Dominguez ve Ufuk ise Allah yardımcınız olsun!

özkan

Hocaya inanmak istiyorum ama böyle giderse hiç itimat ettirtmiyor kendisine.Oyuna etki eden bir tane hamlesi yok.Yakında inşallah sadece kendi bildiklerini sahaya yansıtabilme gücünü alabilirse sir sezgin efendiden hoca bu sene hedefi tutturacaktır.

saim55

Bu maç da diğerlerinin kopyası idi. Tek fark Antalya çok kötüydü.

Oyuncu değiştirmekten bu kadar aciz, oyunu okuma, müdehale etmede bu kadar beceriksiz birisini daha ben görmedim.

İnşallah Antep maçına kadar aklını başına alır, ama sanmıyorum! Bu adam teknik direktörse ben Morinho'yum

ChucKeR

hakkında herkes herşeyi söyleyebilir ama yatmaya geldi diyemeyiz sanırım. her hafta birşeyler deniyor. işe yarıyorsa üstüne koyuyor yaramıyorsa yenisini deniyor. parasının hakkını verene saygım sonsuz.
oyuna hamlesi yok diyoruz ama klübeye bakınca şu adam işi çözer diyemiyorum şahsen. bunu  bank asyada zaman zaman etkili olan dilaverin süper ligde vasatın altında kalacağını hesaben söylüyorum.
geldiğinden beri 2 kritik hatası vardı. biri hakan bayraktarı yollamak diğeri ankaragücü maçında izlemek.
yönetim hamlelerini futbolcuların kalitesini görünce hocadan genel anlamda memnunum.

Kaya

Dile kolay 12 hafta oldu ve hala bir kadro oturtamadı hoca.Artık bir şeyleri deneme zamanı çoktan geçti.Maç öncesi bugün ki sürprizi ne acaba diye düşünmek istemiyorum,stres yapıyor bünyeye  :kafa: :D

fanatik samsunsporlu

selim teberi arıyorum demiş.oynadığı zaman takımın en kötülerindendi.nesini arıyor anlamadım

cembaba

Kalpar da da aynı etkiyi geçen sezonun başında yaşıyorduk. İkinci yarı da, giren ve çıkan oyuncuları dahil biliyorduk. Baktığımız zaman, Denizli maçı... Yaslanan bir Samsunspor. Şans yanımızda ve 3 puan geliyor. Bu sene geçen seneki şanstan azıcık bir eser olsaydı. Manisa'nın bile yerinde olabilirdik.

özkan

İkinci yarı takıma gelecek minimum 4 yerli olacak hoca,bakalım o zamanki grafiğin nasıl olacak.İşte o zamanki 17 hafta benim için Petkoviç'in asıl gücünü belirleyecek.

samuray

kadro yetersizliği sırıtıyor doğru isim olarak alınan futbolculara baktığında süper lig tecrübesi olan sarp fink selim teber ergün teber malesef istenen düzeyde değiller takımın iyilerine de baktığın zaman adem kemal murat gerçi istikrar sorunu yaşıyor murat antalya maçında iyiydi takım oyununu sahaya yansıtamıyoruz dikine oynayamıyor üç pas yapamıyor kanatları yeterince kullanamıyorz petkoviç öyle saçma oyuncu değişiklikleri yaptıki akıl sır alır gibi değil inşallah bu kez devre arası transferleri iyi değerlendirip nokta atışını iyi yaparlar kendi sahamızdada bu kadar mahkum top oynamamalıyız diye düşünüyorum

salihcakir

son haftalarda yaptığı veya yapmadığı oyuncu değişiklikleri ile alakalı çok eleştiri aldı. Bir çoğunda eleştiri sahipleri haklıydı kanımca. Ama bu hafta, Ekigho'nun sakatlığından doğan zorunlu değişikliği saymazsak kötü değildi. Özellikle bahia'yı oyuna alıp ergünü Bahia'nın önüne atması sayesinde, rakibin son dakikalarda özellikle zorladığı sol tarafımızı kapatmış olduk. Bu bence 3 puanı getiren kritik ve çok zekice bir hamle idi.

emre

ahh Petko ahhh! Artık diyecek hiç bir şey bulamıyorum sana...

SametYılmaz55

1-0 yeniliyoruz ve sahadaki takım ahmet-ergün-kemal-bahia-adem-fink-mustafa-hakan-ufuk-dominguez-akaki :rulet: nasıl bir felsefedir bu anlamadım arkadaş :kafa: :kafa: :kafa: