Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fat55

brezilya da birçok futbolcunun sözleşmesi aralık sonuna doğru bitiyor.bence oradan sağlam 1-2 topçu bulabiliriz.1 orta saha-forvet ve sol defansa brezilyadan adam bulabileceğimizi düşünüyorum.bunlardan biri de lincoln olmalı bence.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: fat55 - 25 November 2011, 12:34:34
brezilya da birçok futbolcunun sözleşmesi aralık sonuna doğru bitiyor.bence oradan sağlam 1-2 topçu bulabiliriz.1 orta saha-forvet ve sol defansa brezilyadan adam bulabileceğimizi düşünüyorum.bunlardan biri de lincoln olmalı bence.

Hocam biz şu önümüzdeki 6 haftayı en iyi şekilde bitirip en azından bi 15 puana ulaşalımda ondan sonra düşünelim şu transfer işini.Devreye en azından 15 puanla girmezsek 2. yarı kimse kurtaramaz bu takımı...

Desiqner

Şu resimde Savaşa acıdım ya :) Demet'le sevgili oldu diye bu kadarda yüklenmezki adama hemde Bance,Ekigho,Bahia,ZENKE ! :))
http://samsunspor.org.tr/resimler/25ksm/dsc_6881.jpg

samet_55

ibo055

maçtan sonrada böyle neşeli olurlar  :x((

Kodalak

Alıntı yapılan: ibo055 - 25 November 2011, 18:10:08
maçtan sonrada böyle neşeli olurlar  :x((

yenerlerse hep beraber neşeli oluruz.

samuray

iyi brezilyadan futbolcu alsınlar ama lincoln.ü değil onu g.s oynatamadı daha doğrusu hizaya getiremedi disiplinsiz bize hiç yaramaz bazen sadece iyi topçu olmak işe yaramıyor karkteride düzgün olmalı benim kişisel görüşüm bu doğrultuda

jurista

topçunun tekini atakumda bir otelde ruslarla görmüşer ,otel de topçu da ben de saklı ... sizin vicdanınızı ....
cebindeki son parayla bilet alıp soğukta takımına destek veren garibanın ahı üzerinizde olsun

Ollivanders

Desiqner

Kimmiş o beyazcı ? İsim alalım hocam ?

Shane_Falco

Alıntı yapılan: jurista - 25 November 2011, 22:03:41
topçunun tekini atakumda bir otelde ruslarla görmüşer ,otel de topçu da ben de saklı ... sizin vicdanınızı ....
cebindeki son parayla bilet alıp soğukta takımına destek veren garibanın ahı üzerinizde olsun

Kim olduğunu gizlemeye ne gerek var hocam söylede bizde bilelim elemanı ??

feveran

Alıntı yapılan: jurista - 25 November 2011, 22:03:41

mustafa sarp senın dedgn ona cıkıyor?

celebi

bence buraya bu tip şeyler yazmak çok yanlış ya yazmayacaksı yada ispat edeceksin ve söyleyeceksin. arkadan yaz yaz bitmez yoksa

feveran

Alıntı yapılan: celebi - 26 November 2011, 08:10:58
bence buraya bu tip şeyler yazmak çok yanlış ya yazmayacaksı yada ispat edeceksin ve söyleyeceksin. arkadan yaz yaz bitmez yoksa

bi laf atıyor ortaya soylemıyor vıcdan dıyor la arkadaş bızım soğuklarda deplesmanda cektklerımız vıcdan degılmı bnm bbıldgm mustafa sarpın atakuma takıldıgı cun ku arkadaş atakum dedi

celebi