5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

Serkan

Dün bir tane olumlu pası yoktu; tamam iyi niyetlisin eyvallah'da bizde iyi niyet kalmadı artık Fink...!

berusa55

Gençerlerbirliği maçında tek yarılık oyunuyla sezonu kapatan oyuncumuz!

kuzey55

ilk maçta umutlandırdın sonra ortalıkta yoksun gerçi takım olarak kötüydük dolayısıyla hepiniz kötüsünüz

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 22 November 2011, 17:06:17
valla dun ne yaptı bana bırısı soylesın? Serkan görüşüne saygı duyuyorum ama  ben kotunun ıyısı olacak bı sey goremedım acıkcası...

Abi en azından koşuyor.Sanırım sahadan çıktığı süreye kadar sahada en çok koşan mücadele eden isimdi.Bu adamında kapasitesi bu abi.Bjk'de tutunamadı Alman liginde vasat bir takıma gitti ilk 18'e giremedi.Suç aslında bunlarda değil bunları getirende.Biz bunlardan olumlu birşeyler yapsın şapkadan tavşan çıkartsın diyoruzda Ortasahamızın 2 temel adamı biri Gs'nin artığı biri Bjk'nin...Fazla bir beklentim yok açıkcası Fink ve Sarp'tan.

Dartagnan

belkı de bız ondan cok sey beklıyoruz;ancak bır takım kolay seylerı dahı yapamadıgını gorunce ınsan daha bı gıcık oluyor.Sünnetli gibi kosuyor.Adamı yemelerı,ısırmaları lazımken umursamaz bir sekilde oynuyorlar.Dun en fazla kasan olsa da gozumde degerı yok bos kosu yapmıs bence...

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 22 November 2011, 17:29:20
belkı de bız ondan cok sey beklıyoruz;ancak bır takım kolay seylerı dahı yapamadıgını gorunce ınsan daha bı gıcık oluyor.Sünnetli gibi kosuyor.Adamı yemelerı,ısırmaları lazımken umursamaz bir sekilde oynuyorlar.Dun en fazla kasan olsa da gozumde degerı yok bos kosu yapmıs bence...

Abi bizim düştüğümüz sene ki kadroda kendine zor yer bulabilecek bir isim şu an taraftarın en çok beklentiye sahip olduğu isim.Aslında bu  bir  çok şeyi aydınlatıyor

red_white

arkadaşlar geçmiş yıllardaki maçlarına bakarsak fink bu değil. Şuanda maçta oynarken beyni fiziğine hükmedemiyor anlamış değilim sanki geceden kalma gibi

celebi

:redcard:
yusuf geceden kalma ne demek la

ngonge

Çok top kazanıyor, çok top kaybediyor, Sarp'la ikisi oldu mu ortasaha çabuk düşüyor.

Bence tek önlibero olarak defansif rol verilmeli, daha fazlası beklenmemeli. Dominguez yada Hakan Arslan'ın arkasında oynamalı.

red_white

Alıntı yapılan: celebi - 22 November 2011, 17:48:14
:redcard:
yusuf geceden kalma ne demek la

sende en ufak birşeyden kırmızı kart gösteriyorsun hakem olduğunu düşünemiyorum çelebi abi :)

celebi

alperen

Atacan daa onuda :kafa:

twitter

ahmetsefa55

sakın atma kalecıyle karsı karsıya.
hocanı da yak.taraftarıda kahret.

alperen

Sen deplasmanda karşı karşıya pozisyon bulmuşsun bunu bi şekilde atcan da!!