Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kaya

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: Serkan - 07 November 2011, 01:18:58
ne kafası yaşıyorsun ya ? Kıyma neyden yapılıyor
ben normal eti yemiyorum abi

Serkan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 07 November 2011, 01:27:06
ben normal eti yemiyorum abi

Olum kıyma neyden yapılıyor  (= tavuktan mı

**KaR6**

kıyma olunca vejeteryanlık bozulmuyo, öyle bi açık var kurumda.. küçükken cocuk orucu tutardık ya, süt çikolata orucu bozmazdı, onun gibi bişe..

SAMSUNLU ORUMA 55

##kdc##

Sercan

Alıntı yapılan: Bizim Market - 07 November 2011, 09:20:12
sabah internetı actım şok oldum en son  bıraktgmda beşiktaş 2-0 yenıyodu maç 4-2 bıtmış az daha idda yapcaktım demekki bir mal biz değilmişiz bizdende mallar varmış biz şükredelim burası süper lig

böyle uhrevi bir ortamda oldu mu şimdi bu laflar abi :) :)

SSKLA

Uzun bir aradan sonra sokakların efsanesi Hasan Yarar'ı yeniden gördüm :) Mecidiyeyi inletiyodu.

Desiqner

ehehe iyi artık vetejeryan değilim :D ama yinede et yiyemiyorum onu napacaz :D

Kaya

Bunun sonu deterjanı bulur söyliyeyim  :D :evet:

Desiqner

Alıntı yapılan: **KaR6** - 07 November 2011, 01:36:53
kıyma olunca vejeteryanlık bozulmuyo, öyle bi açık var kurumda.. küçükken cocuk orucu tutardık ya, süt çikolata orucu bozmazdı, onun gibi bişe..

yüreklere su serptin başkanım  >l<

muzaffer4

samsunspor poları arıyorum nereden bulabilirm alt tarafı lastikli ,,, kapşonlu veya kapşonsuz(kapşonlu tercihimdir ama fark etmez)  üstünde samsunspor arması bulunan bir şey arıyorum
şirinler olabilir ama diğerleri aslaa!!!

ahmetsefa55

store'a bak.belki orda bulursun o tarz bişe.
olmadı errea ya bak. ;)

cem 55

şimdi fransa ligi maç özetlerine bakıyodum st etienne de nicolita gol atmış geçen hafta lyon maçındada çok başarılı oynamıştı sezon öncesi nicolita rios haberleri vardı hatta antepten cesarla filan anlaşılmıştı şu adamları takıma kazandırama git domingez lazar valdorimo ketubia gibi vasat 3.sınıf adamlara bi ton para ver insanın içi yanıyo julio cesar en az 5 tane domingez ederdi türkiye ligine de yabancı olmayan bi oyuncuydu yazık gerçekten en azından şu ligi tanıyan  kalitesi belli  2-3 yabancı oyuncu alınamazmıydı herkes mersin örnegi veriyo sıktı biliyorum ama moritz ve zurita sırıtmadan takıma katkı veriyolar şöyle ligi tanıyan 2 adam alsaydık yanınada voldarimo lazar keutiba domingez 4 lüsüne verecegin paraylada adam gibi 2 kaliteli yabancı alsaydık örnek sivastaki grosicki tarzı ama nerde şimdi devre arası silbaştan takım yapılacak takım yine çorba olacak bi ton maddi külfetde çabası yine içim daraldı of off

twitter

yaramızı deşiyorsun arkadaşım ya...

rios
nicolita ergiç cesar