STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Bance gibi bi oyuncusu varsa bu adamın Bance'i kesme ihtimali yüzde 5 dir.Oda sakatlıktan yeni çıkma durumları vs olursa..
Top tutan saklayan kafa hakimiyeti olan bi oyuncu olduğu için 10 Ekigho da gelse tercihi Bance olacaktır Petkovic'in...

maço

Ultras anlayışlı tribun gruplarımızdan koskosun bir pankartını hatırlatıyor Bursaya gidip gitmeme ve şuanki durumum.

Ne Farkeder!!!

inşallah bursadaki yerimizi alacağız.

AhmetDenizci

_SoN_

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 06 November 2011, 14:30:32
Şu kadroyu bir kere denese keşke.

birtek kaleci kısmında san katılmıyorum,çok hatalı goller yiyor bu sene.

cembaba

Teknik taktik pek anlamasam da geçen sene striker bölgesinde oynayan oyuncumuz olan Cenk İşler ve yanında Zenke ile bir uyum sağlayamadığımızı gördük. Ama Cenk gittikten sonra baktık ki, iki hızlı adam olan Zenke ve Agbetu bize şampiyonluğu getirdi. Bu sezona gelirsek, yine Bance-Zenke ikilisi deneniyor. Fakat bunların yanında Bance sahada kalıyor. Zenke ile Ekigho değişiyor. Aslında bu maç iki tane koşan, driplingleri iyi olan, kanattan da gidebilen Zenke - Ekigho ikilisi belki daha başarılı olacaktır. Bilmiyorum katılırmısınız ama; Hakan Şükür tarzı Bance. Topu saklıyor, indiriyor, kanata atmaya çalışıyor. Ama tam anlamıyla beceriksiz! Belki Ekigho-Zenke ikilisi süper uyum yakalayabilir. Zaten sıkıntımız gol olduğu için akla mantıklı geliyor.

deriaKR

ah be sahada kirli sakaliyla ercan K. imdat abi.vural..celil cenk serkan..ilhan tümer.ne oyuncularmis be..bi daha gelmicekler..defalraca canli gerek tv de gerek 19 mayisda izledim..artik bu zibidi oyunculari domingez sarp gibi bi de petkovic insanin zevki kiriliyor

beşnumara

Biz gençlik olarak belki de Samsunspor tarihinin en kötü günlerini yaşadık ama umudumuzu hiçbir zaman kaybetmedik.Transfer tahtamız kapalıydı sezon sonu ikili averajla olsa ligde tutunmayı bildik.6 maç üstüste hem mağlup olduk hem de gol atamadık ama bu takımdan yine de umudumuzu yitirmedik,Samsunsporun peşinde olduk.Biz sevinmek için sevmedik Samsunsporu.Yenileceğimizi fark yiyeceğimizi düşünen varsa da burada dile getirmesin o kişilere sadece bu kulübün adının SAMSUNSPOR olduğunu hatırlatıyorum.
Ligde daha 10. hafta bitti küme düşmüşüz gibi yorumlar yapılıyor :( Puan sıralamasına bakarsak iki galibiyet alan bir takımın nerelerde olacağını iki maç kaybeden takımın da ne durumlara düşeceğini görürüz.Henüz kaybettiğimiz bir şey yok.İnancımızı yitirmeyelim takımımıza destek olalım.Biz Samsunspor.biz olarak ümidimizi yitirirsek şehir ne yapsın.
Bursasporda eski hava yok eski kadro yok.Onlar da bu sezon karışık durumdalar.Ben en kötü berabere kalacağımızı düşünüyorum.Tek eksiğimiz galibiyet.Bir galibiyette hem takımın hem şehrin havaya gireceğini düşünüyorum.Sakaryalıların pankartını aklımıza getirelim "İnananlar Asla Kaybetmezler".Biz inanalım takıma destek olalım.Allahtan bir şey olmazsa Bursada görüşmek üzere...

Kaya

Fatih gibi yazarlarımız da olmasa var ya  :holey: İyi bayramlar kel.

King Of The North

yıllar önce  7 eksikle yenmiştik Bursayı, A2 takımıyla çıkarsak gene yeneriz, mevcut A1 kadroyla kimsyi yenemeyiz, takımda ruh yok, savaşmıyorlar, kötü Ankaragücü bile bizden çok daha iyi bir takım..

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 06 November 2011, 14:30:32
Şu kadroyu bir kere denese keşke.

Hakan Arslani cikar yerine Ufuk bayraktari koy tamamdir bu is.

samsunluhakan

petkoviç gitmedimi daha yönetim uyuma tren kaçıyor yakalamamız lazım eger hikmet hoca gelirse peş peşe galibiyetler gelecek....

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 06 November 2011, 19:34:06
petkoviç gitmedimi daha yönetim uyuma tren kaçıyor yakalamamız lazım eger hikmet hoca gelirse peş peşe galibiyetler gelecek....

Yok hakanim bunlarda o cesaret yok, yada bilemidigimiz bisey var. Nence en büyük engel TAZMINAT dir.
Allahtan rakiplerimiz her hafta tökezliyor, ligin 12 nciseyle aramiz 3 puancik.
Ah be su Bursa da bi sürpriz yapsanizda 3 puan alsak be.Ama iste PETKO var :kafa: :kafa:

jean

1 puan basari olur bursada cok forumda degil acikcasi 5 yil sonra kalabalik diyebilecegimiz bursa kentinde taraftarimizin onune cikiyoruz ins guzel sonucla doneriz

Uğur Yıldız

sizle aldığım bi duyumu kesin olmamakla beraber paylaşayım ama sağlam bi duyum.. bayram sonrası gali öztürkün başkan kazım yılmazı istifa ettireceği ve şu an yeni bir başkan aradığı bilgisini aldım.Aynı zamanda petkovic(belki),valdamiro,bance(belki) ve 2 tane türk oyuncunun gönderileciğini söylediler.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 07 November 2011, 00:35:08
sizle aldığım bi duyumu kesin olmamakla beraber paylaşayım ama sağlam bi duyum.. bayram sonrası gali öztürkün başkan kazım yılmazı istifa ettireceği ve şu an yeni bir başkan aradığı bilgisini aldım.Aynı zamanda petkovic(belki),valdamiro,bance(belki) ve 2 tane türk oyuncunun gönderileciğini söylediler.

Kaynak ???