15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

feveran

Samsunspor hırs küpü
Son haftalarda başarısız sonuçlar alan Samsunspor'da futbolcular iddialı konuştu.
Ergün Teber, iyi oynadıklarını ancak gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Ankaragücü maçında bu sıkıntıyı aşacağız" dedi. Zenke, "Sahamızda oynamanın avantajı ile üç puanı alacağız" ifadesini kullandı. Dilaver ise, "Artık kazanmak istiyoruz. Puan kaybına tahammülümüz kalmadı" açıklamasını yaptı.
inş. bu konuşmalrınızıda maçda gercekleştrıp 3 puam alan taraf oluruz

isa55

Penaltı da kocaman kaleyi tutturamayan adamdan isabetli ortalar bekliyoruz. Yine de duran topları da kimseye bırakmıyorsun.

Kaya

Çok genç yaştan beri Süper lig oynuyorsun hala adam ne taraftan savunulur bilmiyorsun.. :x(( Senin kadar faul yapmayı seven bir oyuncu daha görmedim..Bizim sol bekimiz kesinlikle Yenal ilk geldiğinden beri söylüyorum..Gitmez Ergün ile  :o

Lusage

Serdar Özkan madara etti seni. Yuh diyorum sadece.. Her duran topu senin kullanmanda ayrı bir komedi.

masbene

maç boyunca bakıyorum, Ergun yeteneksiz birisi evet bunun farkındayız, ama takozda mı olamıyosun kardesim. takoz iste bildigin takoz, adamın ayağına ya da yapabiliyosan topa takıl durdur bisey yap. senin kanadından bir ben gecmedim. teşekkürler mucadelen icin ama bu kadarsın

5trawberry

Ergün, her çalımı yiyorsun bu kadar olmaz ya.
Deli gibi her topa giriyorsun, alsan gam da yemeyeceğim.
Bir de kendini, maestro sanıp, her duran topun başına gelmiyor musun!
Ahh, ahh!

Jnr.Serkan

Sol bek her maç felç.Sürekli sırtı dönük adama faul yapıyor Serdar Özkan perişan etti bide futbolcuyum diye milyarlar kazanıyorsun.Hele duran top kullanırken bacaklarını ronaldo gibi açıyorsunya komaya giriyorum tribünde

##kdc##

adam duran top ustası ya, mevkisi sol bek ama sağ acık, sağ korner, sol korner, sol açık nerde duran top kullansak topun bşaında.
E ibnetor madem kullancan yerine hızlı geç niye yürüyerek geri gelion :kafa:

LisandroLopez

Sen Bank Asya bile oynayamazsın abicim ne süper ligi ya..
Arkadaş bu kadar kötü oyuncu topluluğu nasıl bir araya gelir nasıl başarıyorsunuz yahu!!

SSKLA

Ergün Teber = FM nin Türk futboluna kazığı. zzzzz

AhmetDenizci

Her maç takım hücuma çıkarken, en olmadık yerde top kaptırmak zorunda mısın ?  :kafa:

Cagdas Ünver

Yalvariyorum Ergün ALLAH askina sen top falan OY-NA-MA !

Ollivanders

Orhan da kevgir olabilirdi ergun. Senin oynamana gerek yoktu yani.

55__Gurbet__55

Jnr.Serkan

Golde yine hatası vardı.Manisa maçındada bu tarz bir hatası vardı.Yakıyorsun bizi her hafta Ergün,istisnasız