STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Kampanya baslatalim ***  bu adamin tazminati Samsunspor taraftarlarinda karsilanacaktir.

serkancengiz

görünen köy klavuz istemiyor sorun belli yönetim bu yükü kaldıramaz petkoviçi gönderir savunacak birşeyleri kalmadı

SamSunSpr155

Hoca bence lazarın kredisinin bittiğini göstermek için bu maçta oynattı ama 60 da oyuncu değiştirmesi gerekiyordu

davidsavage

ulan yazıktır günahtır be,ben görüyorum takım yoruldu değişiklik yap da yok, 2-2 oldu anca yaptı değişiklik resmen at gözlüklü ya yazık yazık .

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: SamSunSpr155 - 04 November 2011, 23:19:10
Hoca bence lazarın kredisinin bittiğini göstermek için bu maçta oynattı ama 60 da oyuncu değiştirmesi gerekiyordu
kafası futbola basmadığı için oyuna aldı lazarı oyuna.otursun şimdi kına yaksın ******* herif

bluegreen55

karabük maçındada aynısını yaptınız o maçtan sonra yazcaktım yeter artık zenke diye diye takımı oyundan düşürüyonuz..oyuncu yuhlama fln.... takımın kapasitesi bu işte... destek olun ...puan kazandıran taraftar kaybettirmeye başladı...bance kendine güvenini yitirdi...

GurbetciFanatik

Bursa - Samsun   0 puan
Samsun - Antalya  1 puan  belki
G.Antep - Samsun  0 puan
Samsun - Kayseri   1 puan belki
Mersin - Samsun    0 puan
Samsun - BJK     0 puan
Sivas - Samsun   0 puan

Devreye 10 puanla gireriz eger bu Petko gitmezse.
Ondan sonra kimi alirsan al zaten tren kacmis olur yallah bank asya.

Sunlari yazarken bile nasil gururuma dokunuyor sinir oluyorum ***.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 04 November 2011, 23:21:30
karabük maçındada aynısını yaptınız o maçtan sonra yazcaktım yeter artık zenke diye diye takımı oyundan düşürüyonuz..oyuncu yuhlama fln.... takımın kapasitesi bu işte... destek olun ...puan kazandıran taraftar kaybettirmeye başladı...bance kendine güvenini yitirdi...

bluegreen hangi güveni allah askina , golcü tak diye yazar sogukkanli olur.
Adamin becerizi yok bu kadar , su adama destek cikma allah askina mal iste adam resmen mal.

davidsavage

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 04 November 2011, 23:21:30

ilerde tek oynayan bi zenkeydi bu maçta bağırmaları en çok hak etti,az bile bağırdık ona çabalayıp durdu maç boyunca. Bance ilk yarıda da kötüydü ikinci yarıdada yedek bıraksın daha iyi,ikinci yarı nie anılı çıkardı ki ya takımın içine etti resmen.

GurbetciFanatik

Anili sari kart gördü diye cikatmistir hoca TILKI ya hocamiz.
her sari karti göreni cikarirsan yandik biz o zaman.

Ollivanders

Recep

taraftar suçlu enterasan
o zaman taraftar istifa etsinde bu sığırlar ve çobanı yollarını en iyi şekilde devam etsin

samsunluhakan

adam ne güzel yazmış maratonda açtı pankart
domingez-pal lazar-bance-petkoviç bank asya diye
söyleyecek söz yok samsunspor 2012-2013 sezonunda bank asyada mücadele edecek
5 sene boşuna ugraşmışız napalım saglık olsun ........

kendimizi şimdiden hazırlayalımda bari sezon sonu hayal kırıklıgına ugramayalım sivas bile fenere 2 tane atmış ulan petkoviç ben sana bişey demiyorum daha.....

celebi

eğer sen bu hocanı arkasında durursan yönetim ve başkan işten anlamasan bile görmemek için kör olmak lazım. gönderin gitsin yada bu adam klubü sömürmeye devam etsin.

samsunmania

bu takım düşerse artık bu borçla kolay kolay yukarı çıkamaz daha. Allahınızdan bulun.