STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

Sabahlara kadar içip içip bekle,
Mesaj atamam sevgilim aklım tribünde..
Buluşamayız bugün cafe'de,
Samsun'umun maçı var triplerdeyiz yine..  :-*

jean

hadiyin artik bu maci alalim yoksa cok kotu seyler olacak adim gibi eminim

KaBuS_55

Rakibi değil, hakemide yenmek zorundayız o nedenle SALDIR SAMSUNSPOR  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

özkan

Sezon boyunca herkezi tam anlamıyla heycanlandıran ilk maç olduğunu düşünüyorum.O yüzden yeneceğiz,kaçarı yok  ;)

samet_55

gol sevinçi yaşayalım galibiyet yüzü görelim artık

samsunspor 3 ankaragucu 1

celebi

VALLA BEN taa istanbuldan manyak heyecanlandım.stadın full dolmasını bekliyorum.

fındık

Alıntı yapılan: celebi - 04 November 2011, 17:32:16
VALLA BEN taa istanbuldan manyak heyecanlandım.stadın full dolmasını bekliyorum.

Benim içimdede aynı his var abi

King Of The North

çelebi kardeşim stad dolmaz, takım 17.sırada, herkes sen ben gibi mi, heleki cuma maçı, 8 bin gelse fitim ben, korkum Ankaragücüne karşı da patlayamazsak yazık olur bize.1-0 olsun bizim olsun inşallah.

Furkan

Bu maçta müthiş bir taraftar desteği olacağına inanıyorum ayrıca yürüyüş de çoğu renktaşı gaza getirecektir. Bu maçı alırsak taraftarın da desteğiyle takıma çok büyük bir öz güven gelecektir inşallah.
Hadi hayırlısı.

Furkan

Digitürk web tv den maç izleyen varmı görüntü nasıl bağlantım 8 mbps

berusa55

Hayatta dolmaz stad bu aksam ama sahaya direkt etkili taraftarimiz gelsin 5bin kisi olalim hic onemli degil! Su an ciftlikteyim ortam hareketlenmeye basladi!

sadece55

Alıntı yapılan: Furkan - 04 November 2011, 17:59:47
Digitürk web tv den maç izleyen varmı görüntü nasıl bağlantım 8 mbps

Görüntü de sıkıntı yaşanmıyor ben de 20mbps var ama sanırım 8 mbps de pek sıkıntı yaşatmaz..

Furkan

Eyvallah sağolasın şehir dışındayım da malum bugun de fenerin maçı var dışarıda vermiyorlar bizim maçı tek çare web tv kaldı :)

samsunluhakan

stadyuma gidiyorum hadi hayırlısı işten ev yerine direk 19 mayısa varmı başka sevdamız samsunsporumuz yüzümüzü kara çıkartma haydi 3 puan zamanı geldi                      samsunspor_x 5 - 1  ankara_gucu

bana göre 5-1 olur bance 3 gol diyorum...

özkan

Ankaragücü bütün maçlarında gol yemiş,
Bunların üçünde gol bile atamamış,
8'inde mağlup olmuş..

Artık dicek pek bişey olduğunu sanmıyorum..Moral bulup kendimize geleceğimiz bir maç olmalı bizim için..