Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ajan

Her türlü matematikten özel ders alınır eşi dostu arkadaşı akrabası olan varsa benimle iletişime geçerse sevinirim :)

Burak55

Alıntı yapılan: Ajan - 02 November 2011, 22:57:24
Her türlü matematikten özel ders alınır eşi dostu arkadaşı akrabası olan varsa benimle iletişime geçerse sevinirim :)

Bende arıyorum , ben bir tanesiyle görüştüm ders saati 60 tl dedi bana uymadı , istersen numarasını verebilirim ?

Ajan

Alıntı yapılan: Burak55 - 02 November 2011, 23:00:37
Bende arıyorum , ben bir tanesiyle görüştüm ders saati 60 tl dedi bana uymadı , istersen numarasını verebilirim ?

Özel mesaj attım kardeşim

Tufan

Matematiğe ders verecek kadar kafam basmaz ama İlköğretim, Lise, Üniversite yani her düzeyde KİMYA dersi veririm.
ajan sınav zamanı sıkıntın olursa kimyadan haberim olsun ;)

emre

Her türlü matematiğin anasını bile ağlatırız ama ne yazık ki İstanbul'dayız. Hazır memlekete gelmişken Bayram arası forumun öss neferlerine hızlandırılmış kurs mu versek  :)

celebi

sen mi matematikçisin la sen hala abaküs kullanıyorsun yaw

Ajan

Alıntı yapılan: Tufan - 02 November 2011, 23:32:55
Matematiğe ders verecek kadar kafam basmaz ama İlköğretim, Lise, Üniversite yani her düzeyde KİMYA dersi veririm.
ajan sınav zamanı sıkıntın olursa kimyadan haberim olsun ;)
Eyvallah abimde biz kimya görmüyoruz ama senle satsuma'nin bileşiklerini falan ayırabiliriz :)

cembaba

O değilde, bizim 1000 kişimiz, Trabzon'un 30.000 kişisine bedel. Sanki tiyatro seyrediyorlar.

celebi

Desiqner

Aynen cem aynı şeyi düşünüyoruz :) Anlamak mümkün değil çekirdekçiliğin bu kadarı. :))) Kardeşim kaç bin seyircin var sesin gelmiyo Tv'ye :)) Bu arada CSKA ne top oynadı be :D

sercan5592

ahmetsefa55

her sevıyeye her dersten ozel ders verılır  8)

Sioux

Avni Aker'de 20.000 kişi vardı, çıkan ses 200 kişilikti.
Maç öncesi ücretsiz dağıtılan bayrakların sallandığı fotoları koyarlar şimdi sanal ortamlara, var mı böyle taraftar derler.
Yok, gerçekten de bu kadar kalabalık ama tiyatro seyircisi kılıklı taraftar kimsede yok.
Kayseri ve Trabzonu tek geçerim.

Desiqner

Beyler Orduspor Süper Lig'e çıkalı kadın futbol ve basketbol takımları kurmuş ve adamların projeleri galiba başka branşlarda açmak.Samsunspor için neden bunlar yapılmıyor ? Yani bilmiyorum prosedür , zorluk vs nedirde.Samsun Basketbol Kadınlar 1.lig'te  , SAMSUN TED KOLEJİ  Hentbolda 1.Lig'de bunlar Samsunspor himayesine alınamaz mı veya biz "Spor Kulübü " Olmak adına girişimlerde bulunamazmıyız ? Gönül İsterki Hem Futbolda, Hem Basketbolda Hem Diğer Branşlarda Takımımızı Destekleyelim.... Saçmaladıysam affola :)

Tufan

Tek hayalimdir salonda şanlı Samsunspor armasını desteklemek bir kez daha selam olsun fikstürü bile çekilmiş takımı ligten çekenlere. bildiğim kadarıyla erkek basket takımı kurarsak amatörden başlamamız gerekiyor 2 kere ligten çekildiğimiz için.