Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

saygı değer istanbul yalakası basınımız milli takımda yer Ertuğrul Sağlamı

kamuri

31 October 2011, 01:08:20 #23611 Son düzenlenme: 31 October 2011, 01:24:57 kamuri
ya şunu diyemeden edemeyeceğim bu  valdomiroyu felan  isa turan aldırdı suat çakırla beraber ee işte isa turan çarşambasporda takımı her maçta gol yiyo bugunde hataydan 2 tane yemişler alsın defansın ortasına koysun bunu hem çarşamba gol yemez bu adamsa hem de isa turan kendi yaptığı transferleri takımında oynatmış olur  >:( ya hakikaten sezon başı yapılan bu rezil transferlerden dolayı birilerinin bu adamlara hesap sorması lazım ama kimmmm

SametYılmaz55

akaki son günde gelmedi mi?adnan sezgin getirdi diye hatırlıyorum :o

Kaya

Ben Kamuri'yi bi halısaha başlıklarında yazar bilirdim. :D Halbuki harbi harbi yazıyormuş kardeşim.. >l<

kamuri

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 31 October 2011, 01:13:19
akaki son günde gelmedi mi?adnan sezgin getirdi diye hatırlıyorum :o
akakiyi adnan sezgin aldırmış olabilir onu bi nebze anlarım paniklen son gün yapılmış bi transfer hata olabilir ama valdomiroyu anlayamıyorum ya 1_1.5 ay transfer zamanı vardı gidip valdomiroyu mu bulmuş isa turan o kadar zaman varken ve o kadar adamdan insan sormadan edemiyo :kafa:

kamuri

Alıntı yapılan: iak5529 - 31 October 2011, 01:15:02
Ben Kamuri'yi bi halısaha başlıklarında yazar bilirdim. :D Halbuki harbi harbi yazıyormuş kardeşim.. >l<
patladım en sonunda ne var ne yok döktüm içimdekileri  ;D

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: kamuri - 31 October 2011, 01:27:32
akakiyi adnan sezgin aldırmış olabilir onu bi nebze anlarım paniklen son gün yapılmış bi transfer hata olabilir ama valdomiroyu anlayamıyorum ya 1_1.5 ay transfer zamanı vardı gidip valdomiroyu mu bulmuş isa turan o kadar zaman varken ve o kadar adamdan insan sormadan edemiyo :kafa:
haklısın abi ben artık sorgulamaktan sıkıldım valla.dünyanın en büyük saçmalıkları bizim kulübümüzde olmaya başladı.örneğin fink'in  kiralık mı yoksa bonservisiyle mi alındığını bilmiyoruz daha :kafa:

binikalamadım

SAMSUNSPOR NASIL KURTULUR

lig yine İstanbul'un eline geçti ilk dört sırada İstanbul takımları var
1. fener_bahce
2. galata_saray
3. buyuk_sehir
4. besik_tas

bu sene ibb yi şampiyon yapacaklar galiba...

10. hafta maçları aşağı yukarı şöyle sonuçlanırsa Samsunsporumuz ancak nefes alır gibi geliyor bana

10. haftanın maç programı

4 Kasım Cuma:
20:00 Sivasspor - Fenerbahçe 0-0
20:00 Samsunspor - Ankaragücü 5-0
5 Kasım Cumartesi:
13:00 Orduspor - Gaziantepspor 0-0
13:00 Manisaspor - Medical Park Antalyaspor 1-0
16:00 Kardemir Demirçelik Karabükspor - Eskişehirspor 1-1
19:00 Galatasaray - Mersin İdmanyurdu 1-0
6 Kasım Pazar:
13:00 Büyükşehir Belediyespor - Bursaspor 0-0
16:00 Trabzonspor - Kayserispor 1-0
19:00 Gençlerbirliği - Beşiktaş 0-0

sadece55

Biz bu forvet formsuzluğu ile 1-0 yenelim yeter

kumköylü ahmet

abi neyapdin sen ya 5-0 gibi volla yillardir samsunsporumuzu takip ederim en korktugum maclar ankaragucu gibi maclar mesalal sekerspor 17 hafta yenememis gelmis samsunu yenmisdi bunun gibi ne maclar var samsunsporumuzun..degil 5e 1-0 olsun onada raziyim artik yeterda bu macida almazsak ligden cekilelim ya..Insallah alacagiz serefsiz istanbul takimlarinin tarafdarlari bizimle dalga gecer oldu..kac arakadas eskittim busene samsunsporumuzu savuncam diye yeter artik..

5trawberry

Bucaspor'un 10 numarası Jebrin tam aradığımız adam.

Allah'ını seven varsa, devre arası alsın getirsin o adamı :)

kýzýlyýldýz55

kasımpaşalı dimitrovda çok  iyi

Kaya

Bu iki ismi ben bi yerden hatırlıyorum  :D  Jebrin ve Dimitrov özellikle takip ettiğim oyunculardı..Kesin transfer komitesi başkanı olmam lazım.. :P  Ahh ah Dimitrov uçururdu kanatlarımızı..

sosaka

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2692

AlıntıSamsunspor A2 takımımız, A2 ligi 3'üncü Grup 5'inci hafta maçında İlkadım Derebahçe Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor A2 takımını 90 dakika boyunca sergilediği güzel futboluyla 4-0 mağlup etti. Ekibimizin gollerini 1. dakikada Hakan Arslan, 55 ve 70'inci dakikalarda Muratcan, 80. dakikada ise Aykut Çift attı. Takımımız sahaya Furkan, Halil İbrahim,Yankı, Aykut, Oğuzhan, Yasin, İsmail, Hakan Arslan, Murat, Burak ve Başaran ilk 11'i ile çıktı. İkinci yarıda ise Aykut Çift, Hakan Balçık, Hakan Aydın, Samet ve Uğur oyuna dahil oldu. Takımımız aldığı bu sonuçla puanını 9'a çıkardı.

A2'den Allah razı olsun

twitter

lig başlamadan kadro yaparken yabancı sınırına takılıyorduk şimdi yabancı koymuyoruz kadroya  :oyun:
ulan ne biçim menajermişsiniz arkadaş biri mi iyi çıkmaz
2-3 tanesi zaten ortalıkta yok