ESKİŞEHİR'E GİDİYORUZ !!!

Başlatan maraton, 27 October 2011, 17:43:16

« önceki - sonraki »

seydo55

Her şey çok güzeldi ta ki maç başlayana kadar...Deplasman yapmamızda emeği geçen herkese teşekkür ederim iyi ki varsın SS.biz

cembaba

Her şey için teşekkürler. Çok güzel bir deplasmandı. Bizimle 90 dk. destek veren bütün kardeşlerime sonsuz teşekkürler. Adamsınız!

Burak

brigand

Alıntı yapılan: Burak - 30 October 2011, 22:19:07

Kanka reklam için sağol. Maçdan önce deseydin bir iade-i ziyarette bulunurdum : )

Sercan

Bu takım, bu taraftarı haketmiyor cümlesine katılmıyorum. Aslında haketmeyen futbolcul müsvetteleri. Bir tarafları kalktı galiba ...

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 October 2011, 17:10:44
Her şey için teşekkürler. Çok güzel bir deplasmandı. Bizimle 90 dk. destek veren bütün kardeşlerime sonsuz teşekkürler. Adamsınız!

Jnr.Serkan

Mavi'li Hacıyı her deplasmana götürmek lazım  : )

Burak

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 30 October 2011, 22:36:02
adama diyorum ki oğlum senin üstünde niye kırmızı beyaz birşey yok ya biz köşede sohbet ediyorduk birden deplasmanda buldum kendimi diyor adam ne hapı alıyorsa susmak bilmedi ya =)

cany

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 30 October 2011, 22:36:02

kadının biri Hacı'yla arkadaşının fotoğraflarını çekmiş orda. ödevim var demiş. havada zıplayarak poz vermişler bi kaç tane. makara adam yaa ;D

Jnr.Serkan

Bizden önce tramvay'a binip gittiler.Osmanlıda ki öncü birlik gibi şehire ilk önden onları saldık.Ben ölürler sandım ama stadın önüne Samsun Samsun diye bağırarak geldiler.Garip arkadaşlardı her deplasmana lazım : D

CurvaSs

hacı kral adam ya:)) +formalı atkılı gezmesek mi, sorun olur mu acaba? hacı: yok ya, niye formasız gezelim, formalı gezsek nolcak sanki!!

de hacı'da forma yok, atkı yok:) zaten eskişehir tabelasının üstüne çıktı, zaten üstünde mavi polar vardı, tabelayla birleşti. :D

Tufan

sizden ayrıldım arkadaşın yanına gidiyorum baktım cafeye oturmuşlar yol kenarında okey oynuyorlar gel abi çay iç diyor sordum takılan eden var mı diye yok abi ne takılması yıka yıka geziyoruz dedi o an koptum.
harbiden merak ediyorum neyin kafasında yaşıyordu dönerken bile susmayacak sandım ama duruldu.

Sercan

Alıntı yapılan: Tufan - 30 October 2011, 22:48:27
sizden ayrıldım arkadaşın yanına gidiyorum baktım cafeye oturmuşlar yol kenarında okey oynuyorlar gel abi çay iç diyor sordum takılan eden var mı diye yok abi ne takılması yıka yıka geziyoruz dedi o an koptum.
harbiden merak ediyorum neyin kafasında yaşıyordu dönerken bile susmayacak sandım ama duruldu.

abi koskoca eskişehirde salça olmadığımız kız kalmadı diyince gözümde birden idol oldu hacı :) :)

CurvaSs

ahahhahaha

noldu olum sprey'le samsunspor yazdınız mı diyoruz? bunların bi' caddeleri vardı, neydi onun adı diyolar, doktorlar diyoruz. hee oraya kocaman samsunspor yazdık, kaçtık diyor. :D :D

Tufan

o değilde mavili hacıdan ziyade sabah tabelanın önünde sercanla serkanın yol kenarında malum yazıya yaptıkları jet operasyon neydi öyle ya :)