19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

isyan

Aslinda her oyuncu kendi ana pozisyonunda oynasa, sahada daha iyi bir futbol izlerdik

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: masbene - 27 October 2011, 20:53:22
güçsüz

herzaman aynı kanıdaydım. bu adamın ayağında top sanki büyüyor...... ilk yarı son pozisyon uzatma dakikaları bitmiş korner atılıyo seyredim de gidim didim helaya ayakta bekliyorum korneri kullanmaya murat gitti dedim 6 pasa yetişmez top yetişmeyi bırak top yerden kalkmadı tın tın tın  :(....

sadece55

Olmuyor beceremiyor potansiyeli bu.

Uğur Yıldız

yazıklar olsun sana o kadar çağırdık gelmedin ve ıslıklanınca geri koştun nolduda bi taraflarınız kalktı?

Jnr.Serkan

Ergün Murata seni çağırıyorlar dedi eliyle gitmiyorum işareti yaptı.Bu büyük ayıp
Ancak daha sonra çağrılıp tribüne geldiğinde ıslıklanmasıda ayıp.

Kime değer versek bi yerleri tavan yapıyor

ahmetsefa55

05 November 2011, 20:42:22 #935 Son düzenlenme: 05 November 2011, 20:50:58 muhalif
sende mi la murat ?
başkaları çok mu para veriyolar koçum hayırdır ?
taraftara tavır yapmakta nerden çıktı ?
kimse Samsunspor'dan büyük değil bunu unutma !
bu taraftarın önünde kimler ne top oynadılar bunu bi düşün sonra aynaya bi bak ben kimim diye sor bakalım kendine  ;)

SametYılmaz55

tempra moduna sende geçtin demek murat :-X

zenke

Gol attıktan sonra armayı öpmesi taraftarı alkışlamasıyla maç öncesi tribünlere 3. kez çağırıldığında gelmesi arasında bi tezatlık var. Hangisi gerçek Murat Yıldırım?

5trawberry

Aldığın her kuruş ananın sütü gibi helal sana Murat.
Bitmeyen enerjin ile takımı ayakta tutmaya çalıştın.
Son dakikalardaki çalımlardan sonra bu güzel çalımları golüm ile süsleyeyim diye düşündün ama, olmazdı be Murat.

Teşekkürler Murat.
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.

AhmetDenizci

Antalya maçındaki performansın tek kelimeyle harkuladeydi. Hep böyle ol Murat. Harikaydın, her topa koştun, aralara kaçtın, Deniz Barış'a attığı çalımların haddi hesabı yok, kevgire döndü :D Bu taraftar seni seviyor Murat Yıldırım  >l<

özkan

Senin için söylenecek söz yok,herkez senin gibi olsa zaten..  >l< >l< >l< Ayağına sağlık..

ali ihsan

GökhanÇağlar

2 maçtır hatasız oynuyor,çok daha iyi olacak.Xavi Murat...

celebi

Jnr.Serkan

Deniz Barış bu maçtan sonra haftaya jübile maçına çıkmalı :)