Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Mac sonu Petkovicin demeci yokmu gercektende merak ediyorum bu sefer ne dicek.

Turuncu

Maç sonu değerlendirmeler

Petkoviç, Ergün, Fink ve Anıl maç sonu değerlendirmede bulundular.

Yayıncı kuruluşa maç sonu değerlendirmede bulunan Petkoviç, "Oyunun geneline bakıldığında yenilgiyi hak etmedik. Özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun ile mağlubiyeti hak etmedik" dedi.

Samsunspor' da pas hataları çok sorusuna Petkovic, "İlk yarıda 3. bölgedeki topları tutamamamızdan kaynaklandı. Oyunun ikinci yarısında daha az pas hatası yapan ve etkili bir Samsunspor izlediniz" diye cevap verdi.

Ergün' de, "Bizim için önemli bir maçtı. Bu bilinç ile geldik. İleride top tutamadık ve gol yollarındaki beceriksizliğimizden dolayı mağlup olduk. Lig daralıyor. İnşallah ilerleyen haftalarda toparlanıp Samsunspor' u iyi yere getiririz" dedi.

Fink' de, "İlk yarı uyuyorduk. İkinci yarı toparlandık. Pozisyon bulmamıza rağmen gol bulamadık. Bu durumda mağlup olmamız normal" dedi.

Anıl ise, "Buraya 3 puan için gelmiştik. Hafta içinde iyi çalışmıştık. Bu maç geride kaldı. Yarından itibaren önümüzdeki maça bakacağız. Gol atamamamız motivasyon eksikliğinden kaynaklanıyor" dedi.

SAMSUNLU ORUMA 55

Dedikoduları kendinize saklayın.. Yok ben bunu duydum, yok ben şunu duydumla olmaz bu işler.. Net bişey varsa yazın kardeşim.. Zaten  moralimiz bozuk, yüzümüzde gülmez oldu.. Bari adamı dellendirmeyin..

GurbetciFanatik

Anil ne demis : Gol atamamamız motivasyon eksikliğinden kaynaklanıyor

bütün sorunun cevabi burda.
Petko sen bitmissin takimi motive edemiyorsun daha ne duruyorsun

isa55

Adnan Sezgin olsa olsa Bülent Korkmaz'ı getirir.

samsunluhakan

petkoviç i çok aramışlarmı yaa bu nasıl takım lige ilk çıkan takımız ilk düşen takımda biz olacagız galiba kovun şu hocayı neyi bekliyor yönetim anlam veremiyorum

cezayir55

bizi bu girdaptan hikmet karaman yada mesut bakkal cikarir

ngonge

Takımı korkak oynatmak sonu olacak.

Şu maçın ikinci yarısında ortaya koyduğu takımı geçen maçlarda çıkarsa 5-6 puan yukarıda olurduk.

GurbetciFanatik

Haklı bir mağlubiyet almadık"
29 Ekim 2011 / 22:41
Samsuspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, "Ben geleceğe olumlu bakıyorum. İlerleyen süreçte daha iyi olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, haklı bir mağlubiyet almadıklarını ifade ederek, "İlk 10-15 dakikada oyuna iyi başlamadık. Ön bölgelerde topu tutamadık. Çok pas hatasıyla oynadık. Yapmış olduğumuz bireysel hatadan top kaybından sonra dönen topta kalemizde golü gördük. Oyunun yarısına kadar iyi bir oyun sergilediğimiz söylenemez. İlk yarının sonlarına doğru daha iyi oynayan bir takımım vardı sahada. İlk yarının sonlarına doğru yakaladığımız pozisyonun bana göre gol olması lazımdı. İkinci yarıda daha organize daha düzenli oynadığımız söylenebilir. Daha fazla topa hakim olan, daha fazla oyunu çevirmeye çalışan ve oyunu domino eden bir Samsunspor vardı. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyor. Eğer pozisyonları gole çeviremiyorsanız sahadan yenilgiyle ayrılıyorsunuz. Oyunun geneline bakıldığında ikinci yarıdaki çıkış noktamızı da göz önüne alırsak haklı bir mağlubiyet aldığımız söylenemez. Ben geleceğe olumlu bakıyorum. İlerleyen süreçte daha iyi olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

isin komik yani galiba bu adam dediklerine inaniyor  :D :D :D

GurbetciFanatik

Samsunsporlu oyuncu Michael Fink, önlerindeki maçlarda gol atarak galip geleceklerine inandıklarını dile getirdi.
Maçın ilk yarısına kötü başladıklarını söyleyen Michael Fink, "Eskişehirspor'un baskısıyla başladı maç. Girdiğimiz hiçbir ikili mücadeleyi kazanmadık. Doğru düzgün pozisyon bulamadık. İlk yarı sahada futbol oynamadık diyebiliriz. İkinci yarı bizim açımızdan oldukça farklıydı. Toparlandık. Mücadeleleri kazanmaya başladık ve sahada vardık. Futbol oynuyorduk. Pozisyonlarda bulduk. Net pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Son 3 maçtır sıkça pozisyona girmemize rağmen bu pozisyonları değerlendiremiyoruz. Gol atamazsanız galipte gelemezsiniz. Önümüzdeki maçlar bulduğumuz pozisyonları gole çevirerek galibiyet alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

böyle konus dogrulari söyle iste

altunay

Desiqner

Ya söyleyin Arkadaş Kimse bizde bilelim... Yanlış çıkarsada birşey kaybetmeyiz zaten kaybedecek fazla birşey kalmadı :))

Theofanis Gekas

GurbetciFanatik

Keske bütün düsmanlarimda samsunsporlu olsalardida benim kadar kahrolsunlar.

Hafta sonum yine hüsran oldu. Bu geceki son mesajim. insallah yarin girdigimde bu Petko gitmis olur.

fazla birseyin degismicegini biliyorum ama ufak bi umut olur belki.