CANER kararını verdi,"KALIYORUM"

Başlatan King Of The North, 16 July 2007, 23:13:07

« önceki - sonraki »

King Of The North

CANER KARARINI VERDİ
Samsunspor'da kalıp kalmayacağı yılan hikayebsine dönen golcü futbolcu Caner Altın, sonunda..
16 Temmuz 2007 Pazartesi 13:28
Samsunspor'da kalıp kalmayacağı yılan hikayebsine dönen golcü futbolcu Caner Altın, sonunda kararını verdi. Caner,"Bir sezon daha Samsunspor'dayım" dedi.

Birçok takımın gözdesi olan ancak, kararını vermek için acele etmeyerek Samsunspor'un son durumunu bekleyen Caner Altın, sonunda transferinde noktayı koydu. Dün görüştüğümüz Caner Altın, Samsunspor'a vefa borcunun olduğunu belirterek,"Birçok takımdan cazip teklifler aldım. Görüştüğüm takımlara Samsunspor ile görüştükten sonra kararımı vereceğimi söyledim. Canım kadar sevdiğim Samsunspor'dan kopamayacağımı anladım ve 1 sezon daha kalmaya karar verdim" diye konuştu.

King Of The North

Bu haber bile beni çok sevindirdi,yaşa Caner umarım tam kapasiteyle futbolunla hizmet edip tekrar süper lige doğru uçurursun Samsunsporumuzu.

mehmet yılmaz

caner'in kalmasına ben de çok sevindim, özellikle herkesin çekip gidebildiği şu ortamda.
ancak caner çok sık sakatlanan bir futbolcu; inşallah kazasız belasız bol gollü bir sezon geçirir.
lig a standartlarının üzerinde bir forvete ihtiyacımız vardı...

King Of The North

Kalmasına çok sevindim ve sürpriz oldu benim için,kesin gider gözüyle bakıyordum ne yalan söylim ama şaşırttı beni ona ihtiyacımız var şu pozisyonda.

Lazoli

helal sana canerim. walla helal. cok sevindirdi bizi. insallah golleri ilede sevindirecek. bakalim artik hayirlisi

O.YILMAZ

Caner'in kalmasına sevindim. Caner'in bu kararını; özellikle içinde bulunduğumuz sıkıntılı dönem içindeki bu kararı alkışlanmaya değer bir davranış olarak görüyorum. :P

maço

aslanım caner beeee senı yaradana kurban olım allahım nolur bı ruh bı hırs yarı yolda kalmayalım

veis

işte sayın celil sagır samsunluluk ve samsunsporluluk budur duy oku ve utan.adam gibi adam oldugunu kanıtladı seneye bu takım kaçıncı olursa olsun canere yol verilsin adam harbi yapacagını yaptı.

King Of The North

Seneye şeş kaza çıkarsak Süper Lige gideceğini sanmam ama bu yaptığı gerçekten büyük fedakarlık helal olsun kardeşimize.

HoLiGanisT

Caner kardeşin kalmasına bende ç ok sevindim.feridun,can,emre,caner bunlar kendi aralarında anlaşır diğerleri onlara örnek olur.bence battal şeş kaza değilde dikkatli olursak süper lige harbiden çıkarız.açık konuşmak gerekirsede Antalya,Ordu,Es es iyi transferler gerçeklştirdi.Bizim geçen sezon çıkmamız gerekiyordu aslında ama olmadı.kasımpaşa,ibb,rize düşer antalya,es es,Samsunspor süper lige çıkar bu sene

selahattin55

CANERİN KALMASI BENİDE MUTLU ETTİ

ramco25

serkan aykut  caner  sefa  samet  can  kenan  ihşallah celil   ve  dahasıı hangisini sayayım  ALLAH'ım sen büyüksün

selahattin55

SAMSUNSPORA BU ZOR GÜNÜNDE SAĞLAMIŞ OLDUĞU DESTEKLERE VE KULÜBÜMÜZÜN BİR KAOS ORTAMINDAN KURTARAN SAYIN VALİMİZE  VE MEVCUT YÖNETİMİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM .BİZDE İSTANBUL GURUBU OLARAK TAKIMIMIZI ASLA YALNIZ BIRAK MIYACAĞIZ.ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN EN BÜYÜK SAMSUNSPORRRRRRRRRRR.

Sadece Samsunspor

bende çok sewindim canerin kalmasına bu seneki yıldızımız olacak inşallah  :wink:

cem and naz55

az önce canere şans eseri akbank ın arasında rastladım kaldığını kendi ağzıylada tehit etti