STSL 2011-2012/ 9.Hafta | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 26 October 2011, 21:45:23

« önceki - sonraki »

twitter

SAMSUNLU ORUMA 55

ahmetsefa55

hava futbol oynamaya elverişli beyler raad olun 3 puan bizim..
Eskişehir den sevgilerle ;)

isa55

Maça orta sahamız yön verecek. Gününde olursa galip gelebiliriz. Hocamızın bu maçta ileride Bance yi değil de Ekigho ve Zenkeyi kullanması daha mantıklı. Diğer taraftan Ahmetin yapacakları bi soru işareti kafamda. İnşallah Kemal Ahmet'e iş bırakmaz.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: isa55 - 29 October 2011, 14:15:19
Maça orta sahamız yön verecek. Gününde olursa galip gelebiliriz. Hocamızın bu maçta ileride Bance yi değil de Ekigho ve Zenkeyi kullanması daha mantıklı. Diğer taraftan Ahmetin yapacakları bi soru işareti kafamda. İnşallah Kemal Ahmet'e iş bırakmaz.

Ahmeti de bu kadar armut yapmayin allah askina.Hatalar yapti hemde fena hatalar ama o kadarda degil yani.
4 mac yaktiysa 14 mac kurtardi.Suanda formsuz onu biliyoyuz sanki kalede kova varmis gibide demeyin arkadaslar.
Bende suan keske Ertugrul olsa diyenlerden biriyim, ama Ahmete yinede güvenirim.
Insallah yüzümüzü kara cikartmaz.

isa55

İnsanlar hata yapabilir, gol yiyebilir. Tamam ben olabilir, gününde değildi, motive olamadı diyorum, ama süper lig böyle demez, affetmez.

LisandroLopez

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: isa55 - 29 October 2011, 14:34:02
İnsanlar hata yapabilir, gol yiyebilir. Tamam ben olabilir, gününde değildi, motive olamadı diyorum, ama süper lig böyle demez, affetmez.

yüzde yüz katiliyorum sana bende diyorum zaten inanilmaz hatalar yapti bi kac kere , ama neyapilm elimizde o var ideare edecegiz.
Cünkü onun nasil aslinda bir kaleci oldugunu hepimiz bilyioruz, gününde bir Ahmet mükemmel kaleci bence.

Mesela bu sezon ilk defa samsunsporun kalesi gecip böyle goller yeseydi armut dan beter ederdim kaleciyi.
Gecen seneden tanidigim icin güvenim tam olmasa bile yine korkmuyorum o kadar.

Önemli olan tek sey oda bugün deplasmandan 3 PUAN almak.

5trawberry

Takımdaki bütün oyunculara güveniyorum. Allah'ım takımımızın güzel bir oyun neticesinde 3 puanla dönmesini nasip et.

Petkoviç, akıllan oynatma artık şu Domingues'i

ErkÇay55

Her zamanki gibi takımımıza güveniyorum.İnşallah iyi bir oyunla puan veya puanlarla dönmek en büyük dileğim.Zor bir maç bizleri bekliyor.

özkan

mehmet yılmaz

Bizim ekip stat önünde bekliyormuş. Eskişehirliler gayat dostça karşılamışlar. Hiç bir sorun çıkmamış.  İstanbul ve Bursa ekipleri henüz ulaşmamışlar stada. >l< >l< >l<

Vural temiz

maci internet üzeri bakabillen varsa bir link versin

Vural temiz