STSL 2011-2012/ 9.Hafta | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 26 October 2011, 21:45:23

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Biz 3 puanımızı alalımda kim nereye bilet alırsa alsın. Bize ne Skibbe'den ayrıca Petkoviç maçı alsın Samsunda kalsın, Petkoviç gitsin diye maçı kaybetmeyi temenni etmek nasıl oluyor anlayamıyorum  :o

cembaba

Senin için geldik bunca yol... Samsun gol, Samsun gol...

bengülü

bu sezon bizim için ilk deplasman ilk deplasman  galibiyet alıcağız

deriaKR

petkovic yolcu haftaarasi yeni hoca o gazla agucu 4.ceker yollariz

Desiqner

Alıntı yapılan: deriaKR - 29 October 2011, 02:16:22
petkovic yolcu haftaarasi yeni hoca o gazla agucu 4.ceker yollariz

bide bana söyle 1,5 olsun...

ethm55

İlginç Bi Maç Olcak. İki Takımında Kaybetme Lüksü Yok. Kaybeden Takımın Hocası Gider.

zenke

SametYılmaz55

bugün çok fena patlayacaz eskişehire 4-0 bizim olacak bu maç :evet:

samsunluhakan

Alıntı yapılan: ethm55 - 29 October 2011, 03:36:43
İlginç Bi Maç Olcak. İki Takımında Kaybetme Lüksü Yok. Kaybeden Takımın Hocası Gider.

ewet bence çok dogru kaybeden takımın hocası gider inşallah kazanan biz oluruz 3 puan artık şart taraftarın sabrı kalmadı petkoviç ne yap ne et 3 puan al bize yeterrrrrrrrrrrrrrrrr............................

feveran

bu maçda yenilirsek petkovıç istifa edermi bazı duyumlar aldım 1.5 trılyan tazmınatı varmış ona dırenıyo galıba bu hoca olmaz arkadaş adam idmanlara bıle seyırcı ıstemıyor

davidsavage

Mustafa Sarp iyileştiyse hoca gider Murat'ı keser şimdi,umarım ilk 11'de Murat Yıldırım' görürüz. Haydi Samsunsporum artık 3 puanın zamanı geldi.

GurbetciFanatik

Artik ben yazmaktan biktim ayni seyleri.
Adam anlamiyor iste , ya bildigi bisey var yada ben bu futbolu anlamiyorum.

Sarp iyilestiyse o oynar Murati ceker yedege o adam.
Dominguezi illaki yine 90 dakika oynatacak.
Umarim Pal Lazar iyilesmemistir yoka Adem de gider yedege.

Siz Samsunda yasiyorsunuz bilirsiniz su adamlar nerde neoldu bunlara : Anil Dilaver , Hakan Arslan , Oguzhan Acar , Burak Calik , Ersin Veli  nerde bunlar

Yenal,Selim,Gurur sakat onlar tamam.

Allahim yüzümüzü güldür su macta alalim artik 3 puani.
Zenkeee patla kocum bu macta

mehmet yılmaz

Samsun, İstanbul, Ankara ve Bursa'dan yola çıkanlar oldu, bizim tribün yükünü alır bu gece.
İnşallah dönüşümüz üç puanla olur.

burakbas

kumköylü ahmet

samsunsporumuzun ilk macina bakamadim kazandik.bugunde bakamicam maalesef dugun var aksama ama maci ordan takip etcem tabiyki.insallah bu macida aliriz egerki ben bakmadigim zaman aliyorsak bundan sonraki maclarada bakmicam :-)