STSL 2011-2012/ 8.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir D.Ç. Karabükspor

Başlatan Burak, 23 October 2011, 21:16:57

« önceki - sonraki »

ugrass

sosaka

hakemleri konuşacaksan ayrı bir başlık gerek
bu penaltı değilse tirabzan'ın penaltısının penaltıyla alakası yok
servet'in kırmızı gördüğü pozisyonun benzeri kadıköyde zenkeye yapıldı sarı bile vermedi
hakemler özellikle mi talimat alıyor bizim maçlarda anlamış değilim
fazla birşey istemiyoruz sadece biraz adalet

FaTiH_HaN

Geçen sene bankasyada yaşadığımız sıkıntının aynısını yaşıyoruz bu senede çok mücadele ediyoruz, baştan sonra üstün oynuyoruz, gol pozisyonlarına da giriyoruz ama maç bir dk dan sonra beraberliğe kitleniyor ve oyunu çözemiyoruz, ben anlamıyorum diğer maçlarda takımlar leblebi gibi gol atıyor antremanda oynarmışcasına rahat gol atıyorlar. Biz bir tarafımızı yırtıyoruz olmuyor, hücum hattımızın bu kadar kalitesiz olabileceğine inanmak istemiyorum.

mehmet yılmaz

Benim 70 m.den gördüğüm penaltıyı, 2 m. den görmüyor hakem
Adam eliyle topu düzeltti, itti...
Yazık!

Savunmayı düzelttik, bu sefer de gol atamıyoruz.

feveran

Alıntı yapılan: samsuni - 27 October 2011, 10:55:16
Benim 70 m.den gördüğüm penaltıyı, 2 m. den görmüyor hakem
Adam eliyle topu düzeltti, itti...
Yazık!

Savunmayı düzelttik, bu sefer de gol atamıyoruz.

abi dıgıden baktım ufugun pozısyonu da ne t penaltı ordan tam gorememıştm dıkkatlı bak sende goreceksn

Burak

evet Ufuk'un kide penaltı bencede adamın topla alakası yok önce Ufuk'a bindiriyor

emre

Ligtv tam bir ....!!! Markusa göre ilk pozisyon penaltı değilmiş,eline pozisyona göre düşerken çarpmış..Ufuk'un pozisyonunda da penaltı verilebilirmiş. Ali kuçikin yaptığı hareketin şiddetine göre değişirmiş.  >:( >:( >:( Trabzonun ki net penaltıymış ama  :kafa:

King Of The North

Bu hakeme beddua edilmez de ne yapılr, gene küme düşürülme senoryoları mı yazıldı bizim için nedir.. :x((

nomak55

o ******* şansal'a gıcık oluyorum zaten ne zaman Samsunspor mevzusu açılsa ya bizi kötülüyor yada Samsun şöyle böyle diyor ulan terbiyesiz herif başka deplasmanlarda neler yaşanıyor görüyoruz yayıncı kuruluşun başına neler geliyor ki kendiside zaman zaman çok zor şartlar altında yayın yapıyoruz diyor Samsunspor'un statında geldiğinizde kral gibi ağırlanıyorsunuz sen hala tutmuş Samsunuma sallıyorsun çarpılırsın gözünün gördüğünü söyle g.tündekilerden uydurma

Bu arada geçen akşam TRT3 'de ileri üçlüyü izliyordum bence harika bir program bizans özentiliği yapmadan direk futbolun bütün takımlarla bir bütün olduğunu hissettirerek yapıyorlar yorumlarını Samsunspor hakkında da iki yorumcuda bu ligde olması gereken bu lige değer katmış bir şehir takımı umarız o eski günlerindekii Samsunspor'u izleriz diye girip tarihten ve taraftarımızdan bahsettiler çok hoşuma gitti açıkçası

özkan

samsunluhakan

bu hakemler ne yapmaya çalışıyor ya allah aşkına ipimizimi çekiyorsunuz başkan takıma sahip çık gerekirse hakemin düdügü bırakmasını istesinler adamın topla yakından alakası yok ufuga direk faul yapıyor hakem devam diyor adam eliyle topu kesiyor hakem devam diyor acaba maç sonunda kaç puan aldı bu hakem kimse çıkıp itiraz etmiyor istanbul takımları eger böle haksızlıklara mahkum kalsalardı hakeme demediklerini bırakmazlardı yönetim uyuma sesini yükselt yoksa bunlar ipimizi çekecekler bana adaletten bahsetmesin bu hakemler hepsi seçmece yönetim uyuma federasyona sesini yükselt artık adam 2 poaizyonada 2 metre uzaklıkta olmaz bu kadar hakem hatası trübünden çok net gördüm fink in pozisyonunu adam 2 metreden göremiyor sene sonunda bu 2 puan bize çok şey kazandıracak belki allah göstermesin 1 puanla ligden düşersek hesabını kim verecek kimse vermeyecek önceden böle olmadımı üzerimize oynanan oyunlardan bıktık artık ya bu ne adaletsiz bir lig YÖNETİM UYUMA SESİNİ ÇIKAR BİRAZ...

samet_55

1 penaltı  fener_bahce maçında 1de kara_buk maçında 2de  manisa_spor atamadık.7 puan gitti..

samsunluhakan

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduk ancak golü bulamadık'' dedi.

böle diyecegine hakeme yüklen kardeşim bunlar bizim ipimizi çekti geç olmadan konuşun yüklenin hakemlere 2 metreden görmüyor adam ya sinir oldum deli olacam yaa allah alla...

GurbetciFanatik

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor maçında takım olarak üstün bir oyun sergilediklerini fakat gol yollarında sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.
Samsunspor Kulübü olarak bir kaç haftadır mağdur edildiklerini öne süren
Yılmaz, ''Takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduk ancak golü bulamadık. Fenerbahçe karşılaşmasında olduğu gibi Kardemir Karabükspor maçındaki bariz penaltımız verilmedi. Bu konuda Samsunspor camiası olarak mağduruz'' dedi.

Pazar günü Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacakları maçın kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:
''Artık bizim için Kardemir Karabükspor maçı geride kaldı. Takımımız Pazar günü oynayacağı Eskişehirspor karşılaşması için bugün sabah karayoluyla Eskişehir'e hareket etti. Bizim için zor bir karşılaşma olacak ancak bu zorlu deplasmanda hedefimiz kesinlikle galibiyet olacak. Bu konuda teknik heyet ve oyuncularımıza yönetim olarak sonuna kadar güveniyoruz.''

Kaleci Ertuğrul'un dün akşamki karşılaşmada, parmağından sakatlanmasına da değinen Yılmaz, ''Kalecimiz Ertuğrul'un sakıtlanması hepimizi üzdü. Bu oyuncumuz bir kaç hafta sahalardan uzak kalacak. Bu da bizim için üzücü bir durum'' diye konuştu.

birazcik basetmis

cem

ilk penaltı pozisyonunu öbür kale arkasından gördüm yerde eliyle kesti zaten bizim yedek kulübeside direk ayağa kalkıp taç çizgisine kadar geldi..ilk penaltıyı vermeyen zihniyet ikincisini veririmi şaşırmadım yani...