STSL 2011-2012/ 8.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir D.Ç. Karabükspor

Başlatan Burak, 23 October 2011, 21:16:57

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: Tufan - 26 October 2011, 21:08:26
bu penaltı değilse ne?
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=100808

Şansızlık bir türlü bırakmıyor yakamızı,hakem pozisyonun dibinde,daha neye çalınır ki penaltı?  :kafa:

Ollivanders

Kadro kalitemiz yeterli. Önemli olan macera aramamak. Mesela zenkeyi çıkarmamak veya dominguezi sahada 90 dakika tutmamak. Hayallerim yikiliyor bir bir... ilk yarı o golleri atacaksın kardesim . Uzatmayacaksin isi. Zenke çıktı bittik.dominguezin 8 haftada yapmış olduğu olumlu bir hareketini sayabilir mı petkovic? Savaş Bülent dilaver Anıl i monte edememek basarisizliktir başka birsey değil.  Yazık çok yazık. Ne olursunuz agbetu falan demeyin. Bırakın gecmisi. Geçmişle yasanmiyor . Orası bankasyaydi.

samsunluhakan

hakem allah seni bildigi gibi yapsın daha neyi verecen kardeşim

cem 55

Alıntı yapılan: Serpico - 26 October 2011, 21:17:28
Kadro kalitemiz yeterli. Önemli olan macera aramamak. Mesela zenkeyi çıkarmamak veya dominguezi sahada 90 dakika tutmamak. Hayallerim yikiliyor bir bir... ilk yarı o golleri atacaksın kardesim . Uzatmayacaksin isi. Zenke çıktı bittik.dominguezin 8 haftada yapmış olduğu olumlu bir hareketini sayabilir mı petkovic? Savaş Bülent dilaver Anıl i monte edememek basarisizliktir başka birsey değil.  Yazık çok yazık. Ne olursunuz agbetu falan demeyin. Bırakın gecmisi. Geçmişle yasanmiyor . Orası bankasyaydi.
aynı fikirdeyim bugun bence çokda kötü oynamadık zenke çıkana kadar oyunun tek hakimiydik en az 2-3 de net pozisyon bulduk atamadık bence sorun hocamız petkoviçte lazar gibi mustafa sarp gibi kalitesiz adamları 2 haftadır oynatmıyo takım 2 haftadır iyi futbol oynuyo bide şu domingez inatından vazgeçip savasa anıla yada bülent kocabeye sans verse zenkeyi oyundan çıkarıp durmasa eminim takım 1 sınıf daha atlayacak hocanın oyunu okuması müdehale etmesi oyuncu degişiklikleri de hep yanlış  ben en başta hocanın kendine çeki düzen vermesi gerektigi kanısındayım sonrada devre arası lazar domingez valdorema gibi 2. sınıf 3 yabancı oyuncuyu gönderip yerlerine yapacagımız 2 kaliteli yabancı takviyesiyle bu takım ligde iyi işler yapar.

Vural temiz

amisos55

Hiçbir zaman hakem kararlarından dolayı macı kaybettik demek istemiyorum. Ancak linklerdeki goruntuler Penalti. Futboldan anlamayan yonetim ne bizim hakkimizi savunur nede hakemlerin bizi bicmesine engel olunur bi boyle gider. Sunu anladim ki bu bir tiyatro ve Sadece figuranlar degisiyor. Takım olarak taktik yanlışlığımız , hocanın yanlış kadro secimi, oyuncu degisiklikleri bla bla bla.... Çok acil takıma hoca degisikligi şart . Gecen sene de yedek kulübemiz iyi degildi ama takım kazanmış icin oynuyordu kendi evinde bu kadar korkak oynamiyordu İki on liberolu ev sahibi nerede görülmüş.Barça ile oynamıyoruz. Bu arada Adnan sezgin muhabbetine Bulent Korkmaz'da olmasın Hikmet hoca daha uygun gibime geliyor

GökhanÇağlar

bu Bance ve Dominguez in sözleşmelerinde oyundan alınamaz diye bi madde mi var anlamadım.

Ufuk la Zenkeyi çıkaracagına Bance ve Dominguezi çıkarsaydı gol bulurduk.

son 5 maçta sadece 1 gol atabildik o da Akaki den geldi.

Allahtan defansımız saglam da berabere bari kalıyoruz...

sosaka

AlıntıSpor Toto Süper Lig'in 8. haftasında kendi evinde Kardemir  Karabükspor ile golsüz berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Vladimir Petkovic, oyundan ve puandan memnun olduğunu, kendisinin istifasını isteyenlerin önce kendilerinin istifa etmesi gerektiğini söyledi. 

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında takımın oyun tarzından memnun olduğunu belirten Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, "Takımımın gösterdiği performanstan dolayı memnunum. İyi mücadele ettik. Şanslarımızı değerlendiremediğimiz için üzgünüm. Duvara karşı mücadele ettik. Oyun içinde bazı ataklar oluşturmaya çalışsak ta finali yapamadık. Tarzımızdan memnunuz, çok ciddi bir deplasmandan sonra bu tarz bir oyun bizi sevindiriyor. 2-3 günde maç oynamanın verdiği bir stres var. Takımımın gidişatından, eksiklerimize rağmen iyi mücadele etmekten memnunuz" dedi.

İstifa edip etmeyeceği yönündeki soruya cevap veren Petkovic, "Taraftarları anlıyorum, beklentilerinin yüksek oluşu kendilerini ıslık çalmaya yönlendiriyor. Kendilerinin hoşuna giden bir futbolcunun oyundan çıkmasında da ıslık çalıyorlar. Onlara ihtiyacımız var, onların desteğine ihtiyacımız var. Bana bir kişi böyle bir soru sorarsa o ilk önce kendi istifasını düşünmesi gerekiyor" diye konuştu.

Yapılan değişikliklerin normal olduğunu ifade eren Petkovic, "Zenke'de fiziksel düşüklüğün olduğunu düşünüyorum, güçsüz kaldığı için oyundan aldım. Önümüzde zor maçlarımız var. Bance ne kadar kötü görünmüş olsa bile uzun boyu ile kendisine ihtiyacımız var. Stada gelen seyircilerin hemen hemen hepsi antrenör olduğu için, antrenörlükten anladıkları için bu tarz görüşlere sahip olabilirler, ama benim için bu değişiklikler normal. Sezon başında Ufuk ile ben konuştum, ilk 2 ayda idmanlarda göstermiş olduğu performanstan dolayı takımda biraz zor yer bulabileceğini kendisine söyledim. Bunun kendisiyle alakalı olduğunu, çalıştığı sürece formaya sahip olma şansının olduğunu belirttim. Bu Ufuk'ta 'dank' etti. Daha sonraki süreçte çalışan ve hırslı bir Ufuk gördüm, benim için herkes eşit olduğu için kendisine hak ettiği şekilde formayı verdim" şeklinde konuştu.

Oyun esnasında kaleci Ertuğrul'un parmağının çok kötü bir şekilde kırıldığını belirten Adem Alkaşi, "Çok kötü oynamadık, rakibe pozisyon vermeden maçı tamamladık. Girdiğimiz pozisyonlardan birisinde gol bulsaydık oyunun seyri çok farklı olurdu" diye konuşurken, Fink ise şu açıklamalarda bulundu: "Sahaya 3 puan için çıkmıştık. İyi bir oyun ortaya koyduk. Hücum yönünde belki biraz şanssız olduğumuz söylenebilir. Buradan aldığımız 1 puan ilerisi için iyi."

http://www.samsunkenthaber.com/haber/spor/istifa-yorumu/3604.html

SamSunSpr155

Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır.

* Albert Einstein

red_white

GurbetciFanatik

Dogru demis hepimiz antrenörüz yanliz galiba sen degilsin.

red_white dogru demis keske biri ona Dominguezi sorsaydi  söyle : "O ne is yapar"

cembaba

Puanımız 7.

6. sırada bulunan Trabzonspor'un 12 puanı var. Bir an evvel toparlanmamız gerekiyor. Başka türlü olmaz.

cgr

Bu arada, Dilaver'i hiç beğenmedim bugün. İkili mücadelelerde çok güçsüz kaldı...

isa55

Beraberliğe üzüldüm. Fakat rakip kalecinin havasını söndüremediğimiz için ayrı bir üzgünüm.