15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

hacettepeli

yenal çok iyi sen ancak yedeği olabilirsin. çünkü takıma hiçbir katkın yok orduyla yapılan hazırlık maçında anlamıştım bunu.

ngonge

Bahia solda oynayabiliyor, Ergün'ün yerine Bahia oynasa, stoperde de Akaki ile Kemal oynasa sanırım daha düzgün bir savunmamız olacak.

Cagdas Ünver

Tam bir fiyasko !  :kafa: :kafa: :kafa:

brigand

Ergün kapasitesini zorluyor ama yapacak birşey yok bu kadar işte. Şansı yaver gittiği günlerde iyiye yakın oyun sergiler, fazlası olmaz.

HoliganSamSunLu

ergün bu süper lig kapasitesinin çok altında iyi niyetli ve aimli olaması yetmiyor malesef

kumköylü ahmet

murat yildirima bir firca atti calima gitti diye.Alkisladim ergunu isde budur herkez hattini bilecek

brigand

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 26 October 2011, 15:34:57
murat yildirima bir firca atti calima gitti diye.Alkisladim ergunu isde budur herkez hattini bilecek

Murat' a karışana kadar işine baksın. Tamam Murat' ıda eleştiriyoruz da adam hiç mi yanlış karar vermeyecek. Bence biraz bilmişlik yaptı, Murat' da sinirlendi zaten. Murat adamlığına uzatmadı, eğer daha deli biri olsa uzardı o olay.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 26 October 2011, 15:34:57
ayrıca haddini bilmek deyimi burda murat için değil ergün için kullanılır.
ergünün murata kızması için önce bir kendini kabul ettirmesi gerekiyor hem takıma hem taraftara...

LisandroLopez

Arkadaş senin kadar Orhan da çok rahat oynardı hatta daha fazlasını oynar bi kaç defa bindirirdi Petkovic ulan Petkovic....

red_white

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 26 October 2011, 20:48:32
Arkadaş senin kadar Orhan da çok rahat oynardı hatta daha fazlasını oynar bi kaç defa bindirirdi Petkovic ulan Petkovic....

aynen katılıyorum hiçbir artısı yok

ahmetsefa55

ben ilk geldiğinde ergüne de yenal da hiç ısınamamıştım ama ergünü beğeniyorum.
görev adamı.yapması gerekeni yapıyo.
tecrübeli ve tecrübesini konusturuyo.
sonucta takımı sırtlamasını beklemıyoruz dımı bır sol bekten ?

özkan

sezon başından beri bir sıralama yaparsak kemal,bahia,ergün,ertuğruldur benim için..ergün beklenenden fazlasını verdi benim için takıma şu ana kadar,herşey ofans değil,defansda  alel aleni bir hatasını ben hatırlamıyorum kaç maçtır yeni kurulu bir defans olmamıza rağmen..

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: uçarlı - 19 October 2011, 09:40:23
ergün takımda okadar kötü bir oyuncu değil. görevini yapmaya çalışıyor. önünde sol kanat veyada sol açık olmaması işini bir kat daha zorlaştırıyor.
aynı şeyleri geçen sene orhan için söylüyorduk.site üyeleri  orhana küfür ediyordu.şimdi ne oldu.sol taraf felç

sadece55

Bu adamla bu kanat nasıl gidecek hadi hayırlısı

Musti