STSL 2011-2012/ 8.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir D.Ç. Karabükspor

Başlatan Burak, 23 October 2011, 21:16:57

« önceki - sonraki »

sersa

CurvaSs

adamlara top oynatmıyoruz ama biz de gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz. bir de %100 penaltı pozisyon, onu vermedin ya, senin hakem diye allah bin belanı versin!!!

alvaro çıkacak, ekigho girecek!

GurbetciFanatik

yani su rakipten 3 puan alaman lazim Samsunum.
Bu Firsat kacmaz yapmayin gözünüzü sevmeyin.

kýzýlyýldýz55

engin55

Bu hakemlerin ne alıp veremediği var bizle %100 penaltıyı vermedi

GurbetciFanatik

emre

takım güzel oynuyor,Ufuk süper  :_nazar

sezon öncesi hazırlık kampında da izledikten sonra Ufuk'un çok zayıf olduğunu oynayamayacağını düşünüyordum futbolunu geliştirdi Ufuk,hep böyle hep böyle  :_nazar

şu penaltılardan nedir bu sene çektiğimiz,ben de 100 de 100 penaltı olarak gördüm ama hoca cok yakındı tekrar bakmak lazım.Umarım 3 puanı alırız..

berusa55

Bu mactan da 3 puan alamazsak is sakata binecek gittikce... 2.yari ne yapin edin alin su maci!

anlztrk

Agbetu'nun alınmamış olması hücumdaki yaratıcılığımızı çok kısıtlamış, benim anladığım budur. Murat'ı ortaya çekip Dominguez ⇄ Dilaver değişikliği yaparsak biraz daha yaratıcı olabiliriz. Bancé'nin yerinde Ekigho'nun daha yararlı olacağı konusunda da ısrarcıyım.

Lusage

5trawberry

buyuk_sehir yeniyor.

Bu maçın önemi daha da arttı.

Haftayada  eski_sehir den alacağımız 1 puan çok değerli hal alacak.

ahmetsefa55

atarsak fark olur.
karabuk de bıse yok.
kesın kazanmalıyız.
ah zenke ah

epçeli köylü

Mutlak galip gelmeliyiz.Ufuk çok iyi. Ekigho- Dominguez değişikliği işi bitirir....

GurbetciFanatik

Hoca oyuncu degistirmekte cok gec kaliyor ikinci yari en az 15 dakika oynundan sonra degistiryor.