Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

deriaKR

abbas ne zaman yolcu...kadiköyden sonra mi

samuray

haber gazetesinde petkoviçten revizyon diye başlık atmışlar kadroda lazar la birlikte bazı futbolcular kesik yiyecek şeklinde inşallah herkesin ortak noktada buluştuğu bi kadro çıkarır

samuray

bugünkü haber gazetesinde kadroda revizyondan bahsediliyor hocada revizyon ne zyaman olacak bakalım

engin55

Haber gazetesine göre kemal i sağ bekte oynatmış gene

ahmetsefa55

FaTiH_HaN

Kemali sağ tarafta oynatmasının mantıkla bağdaşır tarafı yok fakat fb maçında bu bizim için olumlu olabilir fb nin sol kanatta iyi hücumcuları var ve lazarın markaj yönü zayıf adam kaçırıyor ademi deneyebilir aslında ama ademi sezon başından beri oynatmıyor maç kondisyonu yok ve malum tempolu bir maç olucak ademi ilk 11 başlatmak için fb maçı yanlış olur. Ben bu fb maçında çok ümitliyim ligdeki tüm takımlar bizi en zayıf takım olarak görmeye başladı rakibin rehaveti bize puan yada puanlar getirecektir ve çıkışımızın başlangıcı fb maçı olacaktır, petkoviçinde son şansı eminim fb maçı ile yatıp kalkıyordur. Kadro revizyonu takıma canlılık getirecektir bu zamana kadar forma şansı bulamayan futbolcularımız için büyük fırsat. Allah utandırmasın.

emre

"Bu benim için çok komik bir durum. Samsunspor`a bakıldığında 6 maçta alınan 5 puan var. 15. sıradayız, lige kötü başladığımızı söyleyemem, iyi başladık. Tabii ki kaybedilen puanlar var. Bizim planladığımız puanın 2 puan altındayız. Bu da demek oluyor ki, Samsunspor`un yeni lig takımı olmasına ve eskiden gelen problemleri yaşamasına göre hala ayakta duran bir Samsunspor var. Bunun neden bu kadar dramatik hale geldiğini ben anlayamıyorum, niçin böyle bir problem haline geliyor. Sonuç olarak yapılan iş
ortada. Türkiye`de bu durumların nasıl gittiğini bilmiyorum ama Avrupa`da da buna benzer durumlar olabiliyor. Kulüplere yazılı iş başvurusunda bulunabilen teknik direktörler oluyor. Çünkü teknik direktörlerde işsiz olduklarında iş aramak zorunda. Bu dünyanın her yerinde normal olduğu için burada da normal karşılanıyor gibi geliyor bana. Ben teknik direktördüm, şimdide teknik direktörüm, ilerleyen aylarda da Samsunspor`un teknik direktörü olacağım. O yüzden bu beni etkilemiyor."

haberın tamamı: http://www.samsunhaber.com/haberdetay/43417/Petkovic,-Feneri-yine-yenmek-istiyor.html

feveran

Alıntı yapılan: samuray - 21 October 2011, 18:58:24
bugünkü haber gazetesinde kadroda revizyondan bahsediliyor hocada revizyon ne zyaman olacak bakalım

hocada revızyon az kaldı kardeşim o şimdiden ucak bıletını bıle almış sanırım mesut bakkalla görüşüyormuş adnan sezgin

epçeli köylü

Eskişehirde skibbe'nin yerine Ersun Yenal yada Hikmet Karaman isteniyormuş.Bana bu haberler bi yerlerden tanıdık geldi...
http://fanatik.ekolay.net/Skibbenin-dikkatine_3_Detail_245_241496.htm

samuray

inşallah kardeşim de bizim bşk hala hocamızın arkasındayız diyor es.este sikkibe yolcu ama petkoviç hala kemali sağbekte denemeye devam ediyor takımla bu kadar oynanmaz bizim yöneticiler uyuyormu ya bunun kulağını çekaceak olan kimse yokmu yada çek fişini gitsin a

anlztrk

Bu iş öyle Mesut Bakkal'la, Bülent Korkmaz'la falan olmaz, hoca gidecekse Ersun Yanal gelmeli.

oguz_5528

GökhanÇağlar

havzalı55

Vladenin yaptığı hatalar ortada ama bir bildiği vardır eminim. Gecen sene kalpara da çok yağdırdık Cenk i gönderdi anılı v.s diye ama sonuçta Geçen sene Bank Asya da açık ara en iyi bizim takımımızdı. Ben şahsen vladeye güveniyorum avrupa da young boys gibi bir takımı uzun süre çalıştırmıs avrupa tecrübesi olan bi hoca yeter li şans verildiği taktirde takımı rayına sokabilir. 2 maç üst üste kaybettik ne bu panik anlamış değilim manisa maçını hep beraber gördük futbolcularımızın basiretsizliği ibb maçında ise vladenın hataları oldu tamam ama futbolcularımızda ruhsuzdu. İbb de liderliğe oynıyan bi takım yani.

o yüzden vladenin arkdasında olmalıyız. sadece SABIR

epçeli köylü

Karabük bu ligin en zayıf takımlarından biri ve İBB'yi 2-0 yendi. Fenere ve Karabüğe yenilirsek vladeyi kimse tutamaz.Başkan da dahil....