Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

http://www.facebook.com/photo.php?v=209062652497349

Videonun sonundaki kuşlar şanlı bayrağımız gibi dalgalanarak selamlıyor şehidimizi.

masbene

Merhaba arkadaşlar, öncelikle aziz şehitlerimize Allahtan rahmet 74 milyon insanımıza da başsağlığı diliyorum. Bir daha böyle bir acı yaşamayalım inşallah.
Bu arada gençlik ve spor bakanlığı logosu dikkatinizi çektimi? şekli ve renkleri ??

sosaka

abi bence o renk olayı tabelacının işi

bakanlığın sitesinde orjinali var mavi kırmızı http://www.gsb.gov.tr/kurumsal/

Lusage

Arkadaşım siirtte subay. Onun bir tanıdığı çatışmanın olduğu kekliktepe de astsubay. Söylediğine göre kendi timinde 3 diğerlerinde 18 yani Kekliktepede toplam 21 şehit var. Gerisini siz düşün.. Bu verilen sayılar hikaye. 2-3 haftalık dilimi iyi izleyin. Tabi kalemşörler cesaret edip yazabilirlerse...

Ertuğrul Sağlam

ASKER - Ben kim miyim ?
Ben tarihinde 125 devlet 16 imparatorluk kurmuş...
Ben 5000 yıllık tarihinde 50 yıl tutsak kalmış 50 yılda 250 ayaklanma yapmış...
Ben Korkusundan binlerce kilometre duvar ördürmüş ...
Ben karadan gemiler yürütmüş çağ açıp çağ kapatmış...
Ben dünyaya boyun eğdirmiş....
Ben öldü dendiğinde dirilmiş...
Ben Çanakkalede yedi düveli denize gömmüş Kahramanların Evladıyım...

Ben... ALPARSLANIM...
Ben OSMAN GAZİYİM...
Ben FATİH SULTAN MEHMEDİM...
Ben YAVUZ SULTAN SELİMİM...
Ben SULTAN ABDÜLHAMİT HANIM...
Ben ATATÜRKÜM..

-SEN KİMSİN...?
Sen yediği tasa işeyensin...
Sen avrupalının karısı...
Sen ABD nin metresisin...
Sen bebek katili...
Sen 4 kadına 200 mermi sıkansın...
Sen kahpe pusuların plancısı...
Sen sırtından adam vuransın...
Sen hamile kadını bebeği ile vuransın....
Sen HAİNSİN...
Sen vatanı olmayan, öldüğünde sarılacak bayrağı bile olmayansın...!
Sen Allahsiz Bir Serefsizsin !!!

Alıntı.

Ahmeti

Alıntı yapılan: Lusage - 21 October 2011, 12:08:01
Arkadaşım siirtte subay. Onun bir tanıdığı çatışmanın olduğu kekliktepe de astsubay. Söylediğine göre kendi timinde 3 diğerlerinde 18 yani Kekliktepede toplam 21 şehit var. Gerisini siz düşün.. Bu verilen sayılar hikaye. 2-3 haftalık dilimi iyi izleyin. Tabi kalemşörler cesaret edip yazabilirlerse...

Peki bu bilmediğimiz şehit'lerimizin aileleri çıkp demiyormu " benim çocuğumda şehit oldu " diye

##kdc##

Hayırlı cumalar, Şehitlerimize tekrardan Allah'tan rahmet dileyip dua edelim. Bundan sonra o öyle-bu böyle demenin bi faydası olcağını zannetmiyorum.

Lusage

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 21 October 2011, 12:23:46
Peki bu bilmediğimiz şehit'lerimizin aileleri çıkp demiyormu " benim çocuğumda şehit oldu " diye

Operasyona giden askerler herhangi bir birliğe uğramadan 15-20 gün arazide kalabiliyor. Böyle bir durumda haliyle aileler 1-2 hafta haber alamıyorlar. Kısaca haberleri yoktur.

masbene

Alıntı yapılan: sosaka - 21 October 2011, 11:58:58
abi bence o renk olayı tabelacının işi bakanlığın sitesinde orjinali var mavi kırmızı http://www.gsb.gov.tr/kurumsal/

işte ben de oraya takıldım, neden bakanlığın sitesinde kırmızı da samsun gsm'de bordo ?

twitter

bizim yönetimde
öne mehmetçik vakfı
arkayada türk kızılayını koysa keşke

sosaka

Alıntı yapılan: masbene - 21 October 2011, 13:18:48
işte ben de oraya takıldım, neden bakanlığın sitesinde kırmızı da samsun gsm'de bordo ?

abi dediğim gibi tabelacının işgüzarlığıdır bence

cgr

@Lusage

Senın dedıgın bır olaya bende sahıt oldum. Gecen gun ıs ıcın bır sıtenın guvenlık gorevlısıyle konusurken senın anlattıklarına benzer bırseyler soyledı. Kendısı Cukurcada askerlık yaparken dıger bırlıklerınde 21 kısı sehıt olmus. Tek tek morga tasımıslar. Ama aksam basına 8 olarak yansıtılmıs. Dıger sehıtlerımızın aılelerıne tek tek kapı zıyaretı yaparak oglunuz sehıt olmustur seklınde bılgı vermısler. Tamamen toplumu kaosa suruklememek ıcın yapılmıs bısey dıye dusunuyorum

Ahmeti

21 October 2011, 15:30:50 #23382 Son düzenlenme: 21 October 2011, 15:37:32 AHMETÝ*55*
Alıntı yapılan: Lusage - 21 October 2011, 13:15:45
Operasyona giden askerler herhangi bir birliğe uğramadan 15-20 gün arazide kalabiliyor. Böyle bir durumda haliyle aileler 1-2 hafta haber alamıyorlar. Kısaca haberleri yoktur.

Bende sandım ki en son yapılan baskında söylenmeyen 21 tane daha şehit var,gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz.

Dünkü Fatih Altaylı'nın yazısını okudum eğer doğruluk payı varsa o dağlarda pkk piçi bitmeden geri dönülmemelidir.

www.yazaroku.com/fguncel/fatih-altayli/20-10-2011/bu-2-savas/391665/.aspx

ahmetsefa55

bu şehit sayısının doğrudan söylenmemesi olayı da tam bir uydurma bence.
bu kadar kolay mı sizce ? yanınızda kı arkadasınız şehit olcak bu aılelerıne 2-3 hafta sonra haber edılecek ve siz onun gerçekte daha önce şehit olduğunu ömrü hayatınız boyunca saklıcakmısınız ?
ayrıca şehit sayısının 1 veya 50 olması arasında ne gibi bir fark var ki ? ikiside can yakıcı değil mi ?
değil dimi... haklısınız değil. o kadar alıştık ki 3-5 şehide artık onlar etki etmiyo.
çift haneliler daha etkili oluyo.yazık bize...

millwall

bu şehit sayısının abartılması olayı kesinlikle teröristlerin yapmak isteyipte yapamadağı şeyler.
bizim berberimiz,bakkalımız yalanı dolanı,ondan bundan duyduğunu kendi başından geçmiş gibi anlatmayı çok sever.itibar etmeyiniz...yok öyleydi de yok böyleydi o onu demişte bu bunu demiş bu yapılan teröristi daha güçlü göstermektir.roj tv yi izlesen son zamanlarda ortalarda dolaşan sayılar orda bile konuşulmuyordur...