23- Álvaro José Domínguez Cabezas

Başlatan germencisse, 17 July 2011, 19:50:43

« önceki - sonraki »

kýzýlyýldýz55

Turgay Gölbaşı lı ksk küme düşecek onuda izliyoz  :)

samuray

ya bi mersin ordu kadar olamıyoryuz ona üzülüyorum of çok kızgınım bu yenilginin tek sorumlusu petkoviç birileri ona yanlışlarını hatırlatmalı dur demeli  >:(

Lusage

Alıntı yapılan: samuray - 03 October 2011, 19:56:42
ya bi mersin ordu kadar olamıyoryuz ona üzülüyorum of çok kızgınım bu yenilginin tek sorumlusu petkoviç birileri ona yanlışlarını hatırlatmalı dur demeli  >:(

Burası Petkoviç'in sayfası mı??

>:( >:( >:(

maviay55

AlıntıDominguez uyarıldı

Samsunspor'un Kolombiyalı oyuncusu Dominguez, son dönemdeki düşük performansıyla büyük tepki topluyor
Teknik direktör Vladimir Petkoviç'in ise bu oyuncuyu ısrarla sahada tutmaya çalışması kafaları karıştırıyor. Manisaspor maçındaki kötü performansının devamı ve kaçırdığı penaltı atışı bardağı taşıran son damla oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Kolombiyalı oyuncuyu dışarıya alan teknik direktör Petkoviç'in, Dominguez'e kendisini toparlaması gerektiğini söylediği ifade edildi.

denge

geç bile kalındı her maçta 10 kişi oynuyoruz sayesinde  >:(

maraton

samuray

hoca yenimi gördü bu adamın kötü oynadığını inatla bide solkanatta oynatıyor ya

kumköylü ahmet

Penalti nedir?nasil atilir??senden birsey olmaz ilk yarida direk gonderilmesi gereken futbolcularin en onunde geliyor

SametYılmaz55

biraz daha serbest oynadığı zaman çok daha iyi Dominguez izleyebiliriz

samsunluhakan

ilk geldigi zaman ço9k ümitliydim ancak şimdi hiç umudum yok hem çok agır hemde takıma hiç faydası yok

cem 55

sen nasıl dandik bi topçusun ben anlamadım ilk alındıgında videolardada seni gözüm tutmamıştı ama bu kadar mı pasif bu kadar mı etkisiz olur bi oyuncu seni özellikle isteyen ve inatla 11 çıkartmaya devam eden petkoviç efendiyede selam olsun benim kaanatim sen bu kadroda orta sahada ufuktanda dilaverdende murat yıldırımdan da sonra gelen boş beleş gereksiz bi adamsın.

Dartagnan

Buradaki yorumlara karşı  kac haftadır tutuyorum kendımı.Yok böyle olamaz bu adam diyorum.Ama Kardesim sen tam bir beceriksizmişsin.Ayıptır be ayıp.Ama sende hata yok.Sendeki yetenek bu kadar demek ki.Seni bu takıma alana sövmek lazım !!!

Kopyala yapıştır !!!

5trawberry

Penaltıyı kalecinin kucağına atan adam duran topun başına geliyor, sonuç ne miniklerin bile ne derece orta kestiğini devre arası görüyoruz adam topu hangi beceriyse baraja takıyor..

brigand

hiç mi katkı yapamaz bir adam ya. kesiği yemesi şart oldu artık !

hacettepeli

hiçbir işe yaramıyor. abime de söylemiştim ordu maçında keşke dominguez yerine Culio yu alabilseymişiz diye. alex'in sahada yürüme özelliğini almış ama sadece onu almış başka bir şey değil. yürüyorsun yaratıcı değilsin ne biçim bir forvet arkasısın sen gol de atamıyorsun orta da kesemiyorsun.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 13 October 2011, 22:24:59
biraz daha serbest oynadığı zaman çok daha iyi Dominguez izleyebiliriz
şimdi kendi kendime cevap veriyorum senden ne köy ne kasaba olur :kafa: :kafa: