STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

mimar55

valla kendi düşen ağlamaz diyelim maçı izleyelim 1 puan mucize 3 puan imkansız olur diyorum...
ama futbolcular oynarda beni utandırırsa mucize gerçek oldu diye başlık açacam....

fatih bulut

samuray

ya anlamıyorum b i takım yenilebilir ama bu kadar kötü oynayarak değil ilerisi için bi ışık görsek o da yok bi ankg.ne bak bi bursaya bak yenildiler ama takır takır oynayarak yenyildiler ya biz nhe oynadık allah akına go home petkoviç ya >:( :(

jean

fark yeriz ins en azindan 1 puani kurtaririz allah nasip ederse balayi icin miamide olacam turk kahvesi bulup maca bakarim ins

Kaya

Alıntı yapılan: jean - 17 October 2011, 20:09:35
fark yeriz ins en azindan 1 puani kurtaririz allah nasip ederse balayi icin miamide olacam turk kahvesi bulup maca bakarim ins

Laaaaaan hasbinALLAH yaaa  :kafa: özellikle mi yapıyorsun yoksa hayata dair sıkıntıların varda burda sitedekileri çıldırtarak mı deşarj ediyorsun kendini.. Yani varya hakikatten psikolojik bir savaş  şu sitede yazılanları okumak..  ???

mehmet yılmaz

Barcelona ile oynasak bile benim elim fark yeriz diye yazmaya gitmez.
Messi'yi tutarsak, İniesta grip olursa, Pique hamile kalırsa diye sinekten yağ çıkartırım.
Nasıl yazıyorsunuz bu kadar kolay?

İşimiz zor, bu şartlar altında sıkıntı yaşayabiliriz falan yazsanız neyse, hiç anlamıyorum!

kuzey55

ben de mersin maçında fb kart görsün sakat olsun die dört gözle bekledim :(

Burak55

Ayberk

CurvaSs

bizimkisi onur meselesi. yensek de, yenilsek de kadıköy'deyiz!

hala kızı

Fenere SAMSUN dur DİYECEEEEEKKKKKK!!!!! al_sana

buonanotte

Mucize olarak görmek ne kadar doğru?Bazen çok acımasız oluyoruz ya neyse.Takım kötü olabilir,futbolcular ruhsuz olabilir de fark yeriz,yenmemiz mucize demek işin kolay kısmı.

samsunspor.co.nr

mustafa ve bance ilk 11'de çıkmasın arkadaş bir maça da.
mustafa'nın yerine murat
bance'nin yerine anıl çıksın.
sağa ekigho
sola zenke
ortanın sağına Murat,soluna dilaver,göbeğe Fink.Birbirlerine yakın oynasınlar.dominguez'i de kestik haliyle.
Sola bek'e birşey diyemiyorum hepsi birbirinden yetenekli (!) sağa adem göbeğe gürcü ile kemal.bahia çok ağır,yakar bizi bu maçta.

Tamam mı Petkoviç ? Duydun mu ?

İleri üçlü Anıl-Zenke-Ekigho çıkalım. Fenerin o defansı bu adamları tutsun da göreyim.Ekigho ve Zenkeye ve hatta Anıl'a çok güveniyorum.
Şöyle hareketli,kaçan,koşan,basan bir 3'lü ile çıkalım. moda deyim ile "ısıran" ne demekse ?  :D
Fink-Murat-Dilaver iyi top kullanan adamlar,pozisyona mutlaka gireriz.
Yeterki adamın arkasından gölge gibi koşan,hiç katkı yapmayan,eksik bırakan sarp ve "bence" yine bizi eksik bırakan,2 metre boy ile her hava topunu göğsünde kontrol etmeye çalışan,koşarken düşen,hızlanması için 200 metrelik boş yer arayan bance oynamasın.
11'e 11 çıkalım sahaya yeter,başka birşey istemiyorum.
Bu kadar hafta verilen şanslar artık yeter.
Murat-Dilaver-Adem-Anıl ilk 11 çıkmalı.
Aynı kafa ile çıkarsak,yine sinirden gebeririz.kafamda 3-5 siyah saç kaldı onları da bu sezon tüketmeyeyim.
Bir adam takımın şu halini göremeyecek kadar salak olabilir mi ?
Ne bekliyor ? Devre arasında 5-10 milyon euro verip bonservisi ile 4-5 tane adam almamızı mı ?
Elinde pek ala adam gibi oynatırsan bu ligde de iş yapacak adamlar var.Gözünü aç yeter. Vallahi yeter !

ngonge

Hocanın muhtemel son maçı olur.

Umarım çok fazla hesap yapmadan kendi taktiği 3-4-3 ile oyundan keyif alacak, ısıran bir takım ortaya koyar. İsterse 5 yesin önemli değil, ayrılırken biz de onu iyi analım.

Yoksa bütün maç geriye yaslanıp 1-0, 2-1'lik 'şerefli' yenilgilere bu taraftar tok.

jean

isimiz cok sakat uzun yillardirda deplasmanda yenemiyoz bunlari ins yanilirimda istedigimiz sonucu aliriz