STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

feveran

lan mıllet dalga gecıyo alt yapıdakı topcuları koyun en azındanda şerefimizle yenılelım  :kafa: :kafa:

feveran

3 ü 1 arada kahveye bıle yanlışlıkla 6 kaşık şeker attım allah belanı versın petkovıc senı getırenede :( :(

binikalamadım

s_uzunkaya

maç için yorumlar yapma zamanı değil zaman. sahada samsunspor formaları olacak bizi ilgilendiren sadece bu maçta bu. ama içindekilerin bir an önce değişmesi gerek ve o da bu maçta olmalı. ortalık bu hafta karışmalı ki kangrenden kurtulalım. bizi basite alanlara samsunsporun anlamını bilmeyenlere bu işin böyle devam edemiyeceğini bu maç öncesinde bi şekilde anlatmalı. karışsın ortalık toz duman olsun. istemiyorum kardeşim ben sahada mallazar bahia domingez fink ergün sarp....defol git sürpüntülerinide al gitttt, yönetim arkanda durursa arkandakileride al gitttt....onursuz gurursuzlarrr...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Recep - 17 October 2011, 10:42:39
dünkü o kadar çileden sonra bu ruhsuzlar için maça gitmemekte haklısın Çelebi
artık beraber bi program yapalım maç günü ve saati için

Recep abi, tamam kötüydü İBB, gerçekten kötüydü ama biz daha beterlerini de göermedik mi? Samsunspor, İstanbul'da maç yapacak, yıllardır gitsek dediğimiz Kadıköy'de üstelik ve siz gelmeyeceksiniz öyle mi? İşte buna inanmam.

Alıntı yapılan: celebi - 17 October 2011, 10:35:16
giden trabzonludur :)

Gelmeyen Trabzonsporludur!

GençKozluklu

Her şeye rağmen FB maçına gideceğiz. Biz birilei için değiş SAMSUNSPOR için gidiyoruz. Maçta buluşmak dşileğiyle.

Recep

Mehmet olay yenilmek değil ki çok iyi biliyorsun ki bir günde 1000-2000 km yol yaptık yenileceğimizi bile bile
ama şimdi durum bu değil ki futbolcular ruhsuz hoca şuursuz yönetim var mı yok mu belli değil nasıl olacak şimdi
önceden futbolcuya inancımız vardı kapasiteleri bellidi ve sonuna kadar saldırıyorlardı ama şimdi alayı ne idüğü belirsiz inan artık kaldıramıyorum bu ruhsuzluğu

maraton

biz kalkıyoz bu takımın arkasından samsundan geliyoz kadıköye sen oradan gelmeyecen maça, maç bahane beni görmeden duramazsın sen recep abi, benim nur saçan yüzümü görmeye gelirsin maça  >l<
şaka bi yana önceden bileti almasam bende hayatta gitmezdim bu takımın arkasından o kadar yolu ama armanın hastasıyız dedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!  :holey:

feveran

Alıntı yapılan: maraton - 17 October 2011, 12:29:35
biz kalkıyoz bu takımın arkasından samsundan geliyoz kadıköye sen oradan gelmeyecen maça, maç bahane beni görmeden duramazsın sen recep abi, benim nur saçan yüzümü görmeye gelirsin maça  >l<
şaka bi yana önceden bileti almasam bende hayatta gitmezdim bu takımın arkasından o kadar yolu ama armanın hastasıyız dedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!  :holey:

1 ay öncesinden aldım bıletlerı yoksa gelmezdım ama arma için ordayım

SAMSUNLU ORUMA 55

Lusage

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 17 October 2011, 12:49:30
Fark Yeriz..

Böyle düşünceleriniz varsa içinizde tutsanız nasıl olur? 5 tane yiyince ben demiştim diyip çok bilmişlik mi yapacaksınız..

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: Lusage - 17 October 2011, 12:54:39
Böyle düşünceleriniz varsa içinizde tutsanız nasıl olur? 5 tane yiyince ben demiştim diyip çok bilmişlik mi yapacaksınız..
benim öyle birşey yapmayacağımı bilen biliyor renktaşım

Lusage

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 17 October 2011, 12:57:46
benim öyle birşey yapmayacağımı bilen biliyor renktaşım

O zaman şöyle düzelteyim. Bir senin gibi fark yeriz demek var. Birde şu oyunumuzla puan çıkarmamız çok ama çok zor demek var..

samsunluhakan

ertugrul
      adem       kemal      bahia       ergün

fink      murat

b.kocabey        zenke          dilaver güçlü

burak

bu kadroyla çıkalım puan alırız alamasak bile ruhsuz oynayıp rezil olmayız
tabi başta hocayı şutlayacan    petkoviç geldigin yerden seni çagırıyorlar bak hadi git seni özlemişler git kaybol git kafayı yedik yaaaaq         

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 17 October 2011, 13:08:42
                       ertugrul
      adem       kemal      bahia       ergün

fink      murat

b.kocabey        zenke          dilaver güçlü

burak

bu kadroyla çıkalım puan alırız alamasak bile ruhsuz oynayıp rezil olmayız
tabi başta hocayı şutlayacan    petkoviç geldigin yerden seni çagırıyorlar bak hadi git seni özlemişler git kaybol git kafayı yedik yaaaaq         

ben bu kadroya ufuk uda katarim. Bence Ufuk oynamali her macta.