20- Pal Lazar

Başlatan 55(tuncay)55, 27 June 2011, 22:39:03

« önceki - sonraki »

Burak

feveran

bizim serkan walla daha ıyı oynar dı adam bı orta atmazmı sen git mercedesi s.....

##kdc##

hocanın neden ısrarla kemali bekte oynatmak istediğini gördük bu maçta, bu adama umut mu bağlanır;

Ollivanders

Bu zamana kadar olumlu olmak istedim hakkında ama yok abi sende yetenek yok...

berusa55

Halı saha topçusu gibi diyeceğim ama bizim halı saha ekibindeki arkadaşlarımıza hakaret olacak çünkü onlar Pal Lazar'ı cebinden çıkarır abartısız!

cem 55

domingez le birlikte en büyük hayalkırıklıgı gerçekten çok çok vasat bi oyuncu geçen sene bankasyadayken transfer etsek ilk 11 e giremiyecek kalitede ne kadar bonservis ücreti verip transfer etdik bilmiyorum ama verilen paralara yazık günah insallah en yakın zamanda evine dönersin lazar

ali ihsan

Alıntı yapılan: cem 55 - 16 October 2011, 23:32:15
domingez le birlikte en büyük hayalkırıklıgı gerçekten çok çok vasat bi oyuncu geçen sene bankasyadayken transfer etsek ilk 11 e giremiyecek kalitede ne kadar bonservis ücreti verip transfer etdik bilmiyorum ama verilen paralara yazık günah insallah en yakın zamanda evine dönersin lazar

Bonservisine 700 000 Euro ödendi.Yazık....

55.hakan

Bu kadar düz bir futbolcu görmemiştim.Lazar tam bir fiyasko

Dartagnan

Buradaki yorumlara karşı  kac haftadır tutuyorum kendımı.Yok böyle olamaz bu adam diyorum.Ama Kardesim sen tam bir beceriksizmişsin.Ayıptır be ayıp.Ama sende hata yok.Sendeki yetenek bu kadar demek ki.Seni bu takıma alana sövmek lazım !!!

Kaya

Hakikatten inanılmaz bi durum sözkonusu..Bu kadar kötü olabilirmisin arkadaş.Ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz şüphelenmeye başladım artık..Milettin bekleri vızır vızır bizimkiler yürümekten aciz..

samsunmania

Lazar düz futbolcu değil. Çünkü futbolcu değil. Ben onun yaptığı antremanla ondan daha iyi oynamazsam cümle alem ltd şti. :kafa: :kafa:

altunay

lazar topcu filan değil bizim a takımdaki oyunculardan neyi fazla hatta eksiği var devre arası takımdan şutttt

Atakumlu

yeteneksiz, kosmaktan aciz futbolcu müsfettesi ...

Gorkem

hacettepeli

hantal bir fulbolcu. belki hızlı koşabiliyordur ama bizim takımın başarısızlığı için elinden geleni yapıyor futbola konsantre değil tatile gelmiş.