18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Alıntı yapılan: celebi - 16 October 2011, 20:22:54
ya kardeşim niçin öyle diyorsun adam manyak bir futblcuatmıyorsa vardır bir bildiği. şu Samsundan öteye maça gidemeyenler net başında yorum yamasalar iyi olacak.

Oldu o zaman tv yorumcuları da yorumlarını stadyuma giderek yapsınlar abi..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 16 October 2011, 20:24:07
onlar kıme gore yorumcu ? kac tanesı gercekten futbolu bılıyo ve yorumlayabılıyo ? bunlarda onemlı...

celebi

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 16 October 2011, 20:24:07

zaten yorumcuların durmuda ortada.

cembaba

Bir de abicim şu var. Adama hiç top gelmiyor. Orta sahadan kontra atak yapamıyoruz. Topu alıp sağa ve sola aktaramıyoruz. Zaten kanatlarımızda bindiren kimse yok. Bulduğunu şanssızlıkla atamadı. Ama onu da yapması gerekirdi. Takımın hepsi kötüyken, bir kişi üzerine yüklenmek doğru değil. Takımdaşlık duygusu 0.

celebi

şanssızlıkmı. bancenin gençlere attığı golü yorumlayabilir misin cem

LisandroLopez

Bance o golü atsada Belediye nin belki ligde oynayacağı en kolay maç budur..

cembaba

5trawberry

Alıntı yapılan: celebi - 16 October 2011, 20:15:44

senin nasıl futol bilgin

Ben futbol bilgim çok iyidir demedim, ama objektifimdir.
Bance ilk hafta golünü attı.
Gs'a karşı hava topları topları,asist yaptı.
Trabzon maçında kafa topu bırakmadı rakibe.
Ordu maçında her forvet gibi kaçırdı.
Manisa maçında kötüydü.
Bugün ki maçta en mücadeleci adamdı. Ve iyi çalım attı şut attı, kaleci aldı.

Adam 1.70 lik adam değil, 194 hava topu hakimiyeti olan sağa sola top indirme özelliği olan ağır bir adam.

RT55

zaten tükenmişiz birbirimizi yemeyelim derim..-adam takım oyuncusu-takım iyiyken iyi-kötüyse kötü-maçı alıp kopartacak biri olmadığı anlaşılıyor..

Jnr.Serkan

İleride yalnız kalıyor.Didiniyor çabalıyor ama yetersiz.Topu alıp ileri götürüyor ama yanında ona eşlik eden bir partneri yok.Ama kesinlikle forvet değil.Bir forvet o golleri kaçırmaz.Pozisyon yaratıyor eyvallah ama sen o golleri atamıyorsan da forvetim demiceksin.Sana Dubai takımı nasıl 6milyon euro verdi neyin kafasını yaşıyorlardı  o anda merak ediyorum.Düğününe gelsem 20 lira takmam

celebi

Alıntı yapılan: 5trawberry - 16 October 2011, 20:29:21
Ben futbol bilgim çok iyidir demedim, ama objektifimdir.
Bance ilk hafta golünü attı.
Gs'a karşı hava topları topları,asist yaptı.
Trabzon maçında kafa topu bırakmadı rakibe.
Ordu maçında her forvet gibi kaçırdı.
Manisa maçında kötüydü.
Bugün ki maçta en mücadeleci adamdı. Ve iyi çalım attı şut attı, kaleci aldı.

Adam 1.70 lik adam değil, 194 hava topu hakimiyeti olan sağa sola top indirme özelliği olan ağır bir adam.

benm zayıf anlaşılan neymiş be bu bance öyle bir yazmışsınki.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 16 October 2011, 20:30:04
İleride yalnız kalıyor.Didiniyor çabalıyor ama yetersiz.Topu alıp ileri götürüyor ama yanında ona eşlik eden bir partneri yok.Ama kesinlikle forvet değil.Bir forvet o golleri kaçırmaz.Pozisyon yaratıyor eyvallah ama sen o golleri atamıyorsan da forvetim demiceksin.Sana Dubai takımı nasıl 6milyon euro verdi neyin kafasını yaşıyorlardı  o anda merak ediyorum.Düğününe gelsem 20 lira takmam

Kardeşim forvet değil zaten SANTRAFOR.. Bunu anlayabilsek..

emre

Ayağına her gelen topu kaybediyor,gol atamıyor yanında ki bomboş adama pas atmıyor falan filan...Hadi bunları da bir kenara bıraktım mücadele etmemenin bahanesi olmaz arkadaş bir pozisyonda kaç arkaya,ofsayt bile olsun razıyım azcık koş yeter ki.

ahmetsefa55

arkadaslar kımse bancenın mucadelesıne bıse demıyo zaten ama farkındaysanız tek gol umıdımız o ve lıg basladıgından berı buldugu fırsatları cömertçe harcıyo.
bance atamadıkça biz maç kazanamayacağız.bu çok açık.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 16 October 2011, 20:31:00
Kardeşim forvet değil zaten SANTRAFOR.. Bunu anlayabilsek..

Hakan Şükür'de Santrafordu.Burhan Coşkun Vs.  Burhan bile atardı ulan o golleri vallahi