18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

celebi

ben lisandronun maçta olduğunu düşünmüyorum. samsundadır o

RT55

sonuç olarak golcü olmadığı kesin-toplam 10 gol atarsa öpte başına koy..

LisandroLopez

Alıntı yapılan: celebi - 16 October 2011, 20:09:33
ben lisandronun maçta olduğunu düşünmüyorum. samsundadır o

Samsunda da Trabzon maçında izledik yine salladınız adama abi adam Giray ile Glowacki nin arasından sayısız top indirdi artık Giray o kadar bunaldı ki vurdu nereye giderse gitsin diye Ergün hayatının şutunu çekti gol oldu.. Bu adam hep mi kötü.. Ortasaha çok mu iyi?
Mustafa Sarp denen adam ne iş yapar ?

5trawberry

Bu adama sallayanların futbol bilgisinden şüphe ederim.

celebi

aynen öyle bu adam hep kötü.

cembaba

Bende Lisandro'ya katılıyorum. Bance'ın yapacak bir şeyi yok. Zenke ve Agbetu gibi iki kanattan bindiren oyuncu profili lazım. Savaş Yılmaz, Dilaver bu adamlar dikine hızlı oyuncular. Oyuncu tercihleri berbat Petkoviç'in. Zaten T.Direktörün gitmesini o yüzden istiyorum.

celebi

Alıntı yapılan: 5trawberry - 16 October 2011, 20:14:56
Bu adama sallayanların futbol bilgisinden şüphe ederim.

senin nasıl futol bilgin

LisandroLopez

Arkadaş aynısını Turguta yapıyordunuz.
Ama Turgut Bank Asya üzerinde bi oyuncu olduğu için,Bance e göre daha çabuk ve süratli olduğu için,
kısaca daha yetenekli olduğu için arkadaşlarının yardımı olmadan da kendi işini kendi gördü ve şuanda Ankaragücü takımının en büyük hücum silahı.
Bance e maç boyunca kaç orta geliyor? Orta kesecek kanat oyuncun var mı? Dominguez mi kesiyor, Ekigho mu kesiyor orta? Yoksa şu bindirme özürlü Lazar mı?
Adam kendi çabalarıyla bişeyleri yapmaya çalışıyor bırakın Allah aşkına.Mustafa Sarp denen adamın maç boyunca şutu yok...

celebi

ya biz mustafa ya iyi mi diyoruz. ikide bir mustafa diyrsun

kýzýlyýldýz55

ankara_gucu  başka hücümcü yok  ondandır belki

LisandroLopez

Alıntı yapılan: kızılyıldız55 - 16 October 2011, 20:18:18
ankara_gucu  başka hücümcü yok  ondandır belki

Sestaklar Vittekler varkende 11 oynuyodu ama  ankara_gucu de

LisandroLopez

Alıntı yapılan: celebi - 16 October 2011, 20:17:44
ya biz mustafa ya iyi mi diyoruz. ikide bir mustafa diyrsun

Kötü de demiyosunuz ama abi hep Bance hep Bance..

ahmetsefa55

sen hep bu sayfada takılıyosun galıba bıraz da dıger sayfalara bak kıme sovuldugunu anlarsın.

bende sabır dıyodum ama bı yere kadar.takımın en ılerısındekı adamsın.buldugun %100 lerı atamazsan bu takım nası mac kazanacak ?

celebi

tama birader siz çok biliyorsunuz

celebi

Alıntı yapılan: muhalif - 16 October 2011, 20:21:22
sen hep bu sayfada takılıyosun galıba bıraz da dıger sayfalara bak kıme sovuldugunu anlarsın.

bende sabır dıyodum ama bı yere kadar.takımın en ılerısındekı adamsın.buldugun %100 lerı atamazsan bu takım nası mac kazanacak ?

ya kardeşim niçin öyle diyorsun adam manyak bir futblcuatmıyorsa vardır bir bildiği. şu Samsundan öteye maça gidemeyenler net başında yorum yamasalar iyi olacak.