15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

Musti

AlıntıSamsunsporlu Ergün Teber Kayseri'de bir bankacı tarafından dolandırılmış. Geçmiş olsun!

https://twitter.com/#!/UzunPaslar

Doğruysa geçmiş olsun.

AntZ

AlıntıErgün Teber'e 'dolandırıcı' şoku

Samsunspor'un sol kanat oyuncusu Ergün Teber, Kayseri'de bir banka çalışanı tarafından dolandırıldı.

Bir bankanın borcu olduğuna dair gönderdiği tebligat karşısında şaşkına dönen genç futbolcu soluğu Kayseri'de aldı. Banka yetkilileri ile görüşen Ergün Teber'in banka çalışanı tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. Ergün Teber'in hesapları ile oynama yaptığı iddia edilen banka çalışanının işine son verildiği öğrenildi. Ergün, "Banka çalışanı işlemleri yapmayıp yüklü miktardaki parayı kendi hesabına geçirmiş. Bankanın mağduriyetimi gidermesini istiyorum" diye konuştu.

http://www.htspor.com/futbol/haber/678191-ergun-tebere-dolandirici-soku

samsunluhakan

yaşına ragmen süper lig havasını fazlasıyla almış tek yanlışı manisa maçında penaltıyı atmak istemesiydi bu sene bizi idare eder

kuzey55

cgr

Arkadas adamda tam Turku Bar havası var :) trabzon macında elde ettıgın bonuslar bıtmek uzere haberın olsun.

GökhanÇağlar

Orhan dan bir gram fazlası yok...

RT55

3 gol ücüde aynı yerden-ayakta duramıyorsun-en basit çalımı yiyorsun-hücüma çıkman bizim için rüya-orta, pas hayal-attın bi gol tesadüfen yıl boyu dönüp dolaşıp bunumu konuşacağız...herkeze soruyorum orhan ın günahı neydi..adamın yası genç değilmi;geldiğinden bu yana futbolunun üstüne koymadımı;hücümda kafa şut orta varmı;maç boyunca sınırlı kapasiteyle evet,ama yüreğiyle oynamıyormuydu..ergüne verilen şansın fazlasını hakediyor kim ne derse desin...

Jnr.Serkan

Orhanı sitedeki abilerim sevmiyor ama açık olmak gerek.Orhan her maç bizi yakmıyordu.En azından yetenekleri doğrultusunda max. mücadele ediyordu.Orhan'la Adem kadroda yer almalı

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 16 October 2011, 18:24:11
Orhanı sitedeki abilerim sevmiyor ama açık olmak gerek.Orhan her maç bizi yakmıyordu.En azından yetenekleri doğrultusunda max. mücadele ediyordu.Orhan'la Adem kadroda yer almalı

ya kardeşlerim bırakın artık şunu bunu.. yok işte adam.. gitti..
tanjuda yok mesela..
serkan aykutta yok..
salın daa artık..

Ollivanders

Neydi bu orhan sevdası ya. İzleyin kardesim gecen senenin özetlerini burası Süperlig. Gecen senenin panteri Superlig de ne durumda görmüyor musunuz ? Tamam sinirlisiniz de ortada da bir gerçek var.

AllydeenleaR

bunu kim topçu yaptı ya. alt yapı hocasının Allah bin belasını versin

RT55

Alıntı yapılan: Serpico - 16 October 2011, 22:16:35
Neydi bu orhan sevdası ya. İzleyin kardesim gecen senenin özetlerini burası Süperlig. Gecen senenin panteri Superlig de ne durumda görmüyor musunuz ? Tamam sinirlisiniz de ortada da bir gerçek var.
yinede orhan-yinede orhan-olmassa deli ibrahim-yok oda olmassa sol kanada sağ ayalı ümit özat.. :P

sinirim-sıkıntım geçmek bilmiyor..

Kaya

Fazla özgüven ve ben büyük topçuyum tavırları..Rakip artık yemiyor basıyor geçiyor kardeşim...

Uğur Yıldız

yenalın zamanı geldide geçiyor bile.

Atakumlu

sene basından beri begenmedigim bir topcusun ,bi gol attın travzona bi sene yatim ayagındasın ama yemezler kocum kendine ceki duzen ver artık ...