18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

turgayergeni

ne kadar iyi olmasada bnce de takımın tek oynayan adamıydı.

maviay55

Alıntı yapılan: saim55 - 16 October 2011, 16:56:42
Adamı yuhaladılar. Ben mi yanlış görüyorum acaba. Takımın en iyi oyunculardandı. Hocanın onu çıkarması ise ayrı bir konu. Mağlup durumdasın forvet çıkarıp defans alıyosun. Sen nasıl bir hocasın
harfi harfine katılıyorum kardeşim..bu adam neden yuhlanır??

kalptenþimþek

şunu söyleyebilirim;bugün bu bance, bu ibb de oynasaydı samsunspora en az üç gol atardı..

55__Gurbet__55

Ya iyi güzel mücadele ediyor da bunun kadar gol özürlü forvet görmedim. Kacirdiklarinin yarisi atsa bu takim suan cok farkli yerler'de olurdu.

maviay55

beslense neler olabileceğini herkes biliyor,kendi ugrasıyor geçiyor ediyor vuruyor olmuyor..

bu adam neden yuhlanır?  :rulet:

saim55

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 16 October 2011, 17:24:55
Ya iyi güzel mücadele ediyor da bunun kadar gol özürlü forvet görmedim. Kacirdiklarinin yarisi atsa bu takim suan cok farkli yerler'de olurdu.

Kaçırdıklarını atsa diyorsun da girdiği pozisyonlar adamın kendi çabasıyla. Adamı tek başına kavak ağacı gibi ileride dikersen tabi verim alamazsın. Adam yine herşeye rağmen pozisyona girdi atmasa da kral benim için

cgr

Vallahi uzuluyorum adama. Garıbım tek basına mac boyu debelenıyor. Isyan etmekte hakkı var. Islıklayanlarda cıkıp kendılerı oynasınlar

GökhanÇağlar

tartışmasız takımın en iyisiydi...biraz da şanslı olsa keşke...

isa55

Bance koşu yapacak, defansı dağıtacak, top indirecek-tutacak-saklıyacak, takımın hücuma çıkmasını beklecek, gol atacak-attıracak. Yok yaa insaf. Bu özellikteki adam zaten Türkiye de oynamaz. Tamam, gol vuruşu yetersiz ama o an diğerleri nerde. adam cimri değil, gelsinler, asistini yapar merak etmeyin. Arkadaşın dediği gibi biraz da şans gerekli.

emre

Bu adamın futbol oynadığına beni kimse inandıramaz.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: maviay55 - 16 October 2011, 17:27:40
beslense neler olabileceğini herkes biliyor,kendi ugrasıyor geçiyor ediyor vuruyor olmuyor..

bu adam neden yuhlanır?  :rulet:
beslense neler olabılecegını kac haftadır goruyoruz.
her hafta bance atacan daa o golu demekten bıktık.
kalecıyle karsı karsıya o golu atamıyosa ıstedıgı pozısyonu yaratsın umrumda degıl.
acılen 1 net golcu bulmamız lazım forvete devre arasında.
bu forvetlerle bu lıg bıtmez.ha bıter ama son sırada...

samuray

takım 2. 0 mağlup forvet çıkarıp forvet alacağına defansa akika yı alıyor bu hoca değil ya yeyter bu yaptıkların defol git artık bu soğukta oraya gilen taraftarlara yazık bende gidecektim hava ysoğuk diye bide çok ters kalıyor bana vasıta bakımanda  gidemedim iyiki de gitmemişim tv. başında bile fıtık oldum  :kafa: >:( :kafa: :(

LisandroLopez

Bance olmasa pozisyonsuz maç bitirecez hala bu adamın futbol oynadığına beni kimse inandıramaz diyenler var ya....

celebi

sen futbolcu değilsin. :kafa: :kafa: :kafa:

emre

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 16 October 2011, 19:59:51
Bance olmasa pozisyonsuz maç bitirecez hala bu adamın futbol oynadığına beni kimse inandıramaz diyenler var ya....

Birader sen ne pozisyonundan bahsediyorsun ya? Bu bir değil iki değil %100 kaçırdığı.Adamın şut çekemediği aşikar kendinin farkında olup yanında ki bomboş adama bile pas atmıyor. Bir pozisyonda kimdi Bance kaçsa da top atsam arkaya diye baktı,adam sahanın enine enine gidiyor,koşmaktan aciz daha. Statta maçı izleyipte yapmamıssındır su yorumu inşallah!