78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

samuray

ilk onbiri hakeden oynar ahmet şahine takımımıza yaptığı katkılar elbetteki unutulamaz ama futbolrda dün yok bugün var malesef ahmet gibi olgunlaşmış bi kaleciye yakışmadı o hareket takımını eksik bıraktığı yetmedi penaltıya sebep oldu tamdya iyi oynamaya gool atım maça ortak olmaya çalıştığımız bi sırada afedilir gibi değil malesef yaptığıı

Sioux

Ahmet Şahin, yaşı, tecrübes, geçen seneki katkısı ve kaptanlığıyla son bir şansı daha hak ediyor bence.
Gerekli dersleri almıştır.

Nuri Asan

Geçen sene Gaziantep BB,Çaykur Rizespor ve bu sene Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarında yaptığı hatanın 10 da birini Manisa maçında yaparsa bir daha kaleyi zor görür düşüncesindeyim.
Kalecilik nankör bir meslek kimse tuttuğunu konuşmaz ama yediğini konuşur. Ya o Gençlerbirliği maçı yaptığı o basitçe hareket gol olsa ve maç 3-3 bitse idi?
Galatasaray maçında bence yediği 2 golde hatalı idi.Hadi onuda geçtim takımı 10 kişi bırakmasa biz o akşam ne yapar ne eder galatasaraydan puan alırdık.

kaptan 55

29 September 2011, 10:31:47 #843 Son düzenlenme: 29 September 2011, 12:28:40 kaptan 55
futbolda dün yoktur,hakeden kimse o giyer formayı ve tartışılmaz bir gerçek var o da kaleyi ertuğrulun hakettiğidir.

sadece55

Bugün ahmet yine klasını gösterdi...En fazla bank asya kalecisi olacağı artık gözle görünüyor.Resmen maçı katletti

turgayergeni

Alıntı yapılan: Erdinc - 16 October 2011, 16:48:02
Bugün ahmet yine klasını gösterdi...En fazla bank asya kalecisi olacağı artık gözle görünüyor.Resmen maçı katletti
aynen ole seneye kral yaparız yine onu..

muzaffer4

nasıl çıkardıysam öyle düşürürüm diyor resmen... :x(( :x(( :x(( :x((

saim55

Ahmet abi hakkında kötü konuşmak istemiyorum. Çekil kenara artık

berusa55

Takımı sabote etsen ancak bu kadar ederdin!

cany

sezon başından beri hep zararsın. senin gücün bank asyaya yetiyomuş anlaşıldı

55__Gurbet__55

Gecen seneki verdigin emeklerin icini ediyorsun.

hala kızı

Sanırım maç bittikten sonra ağlıyordu ama değmez Ahmet sen çok başarılı profesyonel kaliteli bir kalecisin gerekirse canını dişine takar gol yemezsin amaaaaaa 2.lig de(!)

Tufan

Ahmet hizmetlerin için Allah razı olsun ama mental olarak bitmiş, güvenini yitirmişsin eldiveni çıkar artık.

GökhanÇağlar

gerçekten üzüldüm Ahmet Şahine...o tezahüratlar yakışmadı taraftara...

babasamsunlu

rize maçıyla başlayan gençler maçıyla devam eden gsray maçında doruğa ulaştığını sandığımız bittişin son bir hikayesi daha varmış maalesef..
Futbolda dünün olmadığını unutmamak lazım..
Ahmet artık kafa olarak tamamen bitmiş durumda..
Samsunsporumuza verebilecek hiç bir şeyi kalmamış..
Ahmet mi önemli Samsunsporumuzmu ???