Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

AntZ

Mesela 9,99 a taraftar paketi alıyorsunuz, yanında en az giriş paketi (9,99 TL) + 2 keyif paketi (2x4 TL) almak zorundasınız. Yani 9,99 denilen paketi almak isterseniz en az 28 TL ödemek zorundasınız. Etiketin 3 katı. Öyle etikete bakıp aldanmamak lazım yani.  :redcard:

CurvaSs

bizim öğrenci evinde full paket 58 liraya geldi. lig tv zaten nerden kar ederim arayışında, büyük ihtimal prosedüre uydurup milletten daha fazla para almanın derdindeler. iki yakanız bir araya gelmesin, sonunuz teleon gibi olsun.

çağrı reyiz kusura bakma. :D

##kdc##

geçen sene knt almaya param yoktu bi ay sonra ödeyeceğim için hattımı faturalıya geçirmiştim  :) turkcelldeki abla geçirirken sorun olmaz bi ay sonra tekrar knt e çevirirsin demişti ama tahmin etceğiniz üzere 3 ay uğraştırdılar. En sonunda hattımı turkcell bayinin ortasında kırıp bağırdım da halletmişlerdi  :suslen:
cingene cingenlik yapcaksın bu devirde "biz Samsun cingeniyiz :P "

brigand

kadıköylü deli cüno vardı aynı sendi. ey gidi  >l<

mehmet yılmaz

Lig TV kartını başka bir digiturk cihazına taktığımızda ( Lig Tv abonesi olmayan bir digiturk üyesinin cihazına mesela ) Lig TV'yi izleyebiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?

cembaba

İzleniyor abi. Murat Abim yapıyordu benim

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 14 October 2011, 23:40:36
Lig TV kartını başka bir digiturk cihazına taktığımızda ( Lig Tv abonesi olmayan bir digiturk üyesinin cihazına mesela ) Lig TV'yi izleyebiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?

eski cihazlar ve kartlar birbiriyle aynı modelse izleniyor öğrenciyken yapıyorduk eski model kart ve cihazlarda .bende denemek için eve getirmiştim kartımı bizim evdeki daha yeni bir model olduğu için çalışmamıştı. Fakat yeni bir makine ise artık makine ve kartları eşleştiriyorlar yani başka yerde izlemenin tek yolu artık receiver ı taşımak özetle :)

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 14 October 2011, 23:40:36

bizzat kendim tarafından denendi olmuyor hocam

feveran

eski makinelerde oluyodu evdekı kartı dukkana taktydm oldu ama yeni cihazlarda kartı makıneye sabıtlıyorlar serı numarası daha yemıyor onlarda uyandı

mehmet yılmaz

O halde kartla birlikte cihazı da taşıyacağız yanımızda.
Benim bildiğim teknoloji ilerledikçe insanlara kolaylık sağlar ama anlaşılan digiturk yenilik adına geriye götürmüş hizmet anlayışını.

feveran

Alıntı yapılan: samsuni - 15 October 2011, 14:30:12
Benim bildiğim teknoloji ilerledikçe insanlara kolaylık sağlar ama anlaşılan digiturk yenilik adına geriye götürmüş hizmet anlayışını.

walla abi kaynanamda var dıgıturk 14 tl lık paket evdekı cıhazı gotuyrm yanımda

Ahmeti

Benim gibi Samsunspor paketine aylık 20 tl. ödeyen varmı ?

Ben Samsunspor paketine abone olurken kampanya var dediler en uygun 20 tl dediler kısa bir süre sonra zamlanacak dediler, şimdi ise yeni üyelik alanlara 13 tl'ye düşmüş bu ne saçmalıktır anlamadım.

feveran

abi insani hırsızlığa teşfik ediyolar resmen alacam dream box olacak bıtecek

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 15 October 2011, 14:30:12

sinekten nasıl yağ çıkarırız derdine düşünce böyle oluyor abi özellikle taşınmamasını istiyorlar hatta mümkün olsa gps le yer belirleyip nerede izlediğimizi bile saptarlar başka yere taşımayalım diye

55.hakan

İçimden bir ses sezon başından beri bu sene Digiturk alma diyor nedense