33- Simon Zenke

Başlatan samsunum, 26 July 2010, 19:37:24

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Zenke Samsunspor un Bank Asyadan süper lige yükselmesinde  en büyük payı olan futbolcudur bana kalırsa.
Taraftarın da sevgisi bundan zaten..
Geçen sene Agbetu ile çok sempatik tavırları vardı ve taraftara kendisini sevdirdi.Başarılı da oldu.Onun yerine oynayanların Zenke den daha iyi oynayamadığı bi gerçeği olunca da ''ZENKEEEEEE ZENKEEEEEE'' sesleri doğal olarak yükseliyor.

GençKozluklu

Zenke Zenek sesleri ço kerken ve yersiz. Takımı demoralize eden bir durum. Çok erken. Kaldıki Zenke bana göre çok ta mükemmel değil. Saç baş yoldurduğu maçları unutmak  mümkün değil. Gerektiğidne oyuna girer ve katkısını yapar.

Zenke Zenke diyerek herkesin konsantrasyonu kesin bozuluyordur ve arakdaşlıkları da olumsuz etkiler. In my opinion :)

fındık

Zenke Zenke diyerek bir yerlere varamayız takıma destek gerekirken sen zenke zenke diye bağırıyorsun. Tamam bizde seviyoruz Zenkeyi ama herkesin durumu ortada hoca pivot oyuncu ve süratli oyuncu tercihinde bulunduğu için yeterli düzeyde oynayamıyor. Biz Zenke Zenke diye bağırdığımızda oda biliyor bizim onu nasıl sevdiğimizi ama oyuna girip iyi oynamadığını hissettiği zaman o oyuncu bizden daha çok üzülüyor ve bunun sonucunda beklenti olduğu için bizlerde üzülüyoruz.

Turuncu

Zenke diye bağırana kadar samsun diye bağırsaydık maçı alırdık.

cembaba

Ben sizin gibi düşünmüyorum. İlk başladığımızda Zenke - Bance - Ekigho çıksaydık. Murat - Fink - Bülent üçlüsü ayrıca kanatta da Pal Lazar olsaydı. Takım gol şov yapardı.

samuray

bence zenkeyle başlamalıydı hoca bu maçın kaybedilmesindeki tek sorumlu petkoviç hoca hem yanlış kadro hem yanlış yerde adam deniyor hala bu takımda kemalden sağbek yaratmaya çalışaıyor hala ya olacak şey değil hoca y kendine gel ya hazılık maçları bitti artık bu macçların geri dönüşü yok orduya bak mersine bak onlarda bizim gibi bu sene süper lige çıktılar onlarda bizim kadar kısa sürede hazırlandılar onlar takır takır top oynuyor biz ne oynuyoruz ya tek suçlu hocadır diyorum çok kızgınım hala of ya  >:( >:( >:( >:(

Kaya

İleri üçlümüz daha önce defalarca söylediğimiz gibi Zenke-Bance-Ekigho olmalı ve Zenke Eki ile değişmeli oynamalı..Neymiş efendim o üçlünün geri dönüşleri olmuyormuş,kim geri dönüyor ki zaten takımda.. Bance gibi rakip stoperlerin orta sahaya kadar çıkmalarını engelleyen bir oyuncun var yanına da iki hızlı adam Eki ve Zenke'yi koy o rakip bekler çıkabiliyor mu bakiyim..

Musti

AlıntıFedakar Zenke...
Maçtan sonra 5 dikiş

Manisaspor maçında sakatlanan ama buna rağmen oyuna devam eden Simon Zenke, büyük bir fedakarlık örneği gösterdi.

Karşılaşma sonrasında Nijeryalı yıldızın ayağına 5 dikiş atıldı.

Kırmızı-Beyazlı taraftarların sevgilisi olan ancak Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'ten  bir türlü beklediği şansı bulamayan Simon Zenke'nin Manisaspor maçında büyük bir fedakarlık yaptığı ortaya çıktı. Oyuna girdikten sonra ayak bileğine darbe alan ve acılar içerisinde yerde kalan Zenke'ye ilk müdahalesi saha kenarında sağlık ekipleri tarafından yapılmıştı.

Tedavisinin ardından maça kaldığı yerden devam eden Nijeryalı yıldızın ayak bileğinin dış kısmında açılma olduğu ve karşılaşma bitiminde Kulüp Doktoru Mehmet Özden tarafından sakatlanan bölgeye 5 dikiş atıldığı öğrenildi.

Haber Gazetesi

Geçmiş olsun. İhtiyacımız olduğu bir dönemde takımdan uzak kalması talihsizlik oldu. Milli maç arasında iyileşir umarım.

HoliganSamSunLu

yazık oldu zaten oyantmıyordu en azından artık trübünler stres olmaz ZENKE ZENKE ZENKE ZENKE diye

beşnumara

O zenke zenke diye bağıranlar bilmez ki.Takım sahaya çıkmaya başladığında zenke demeye başlarlar.

feveran

http://www.facebook.com/de.zenke?sk=wall  zenkenin gerçek facesi ama erkekleri eklemıyor arkadaşlar kızları ekliyor

oguz_5528

Bance bu hafta dinlenmeli diye düşünüyorum ilerde bülent ekigho zenke oynasın çabuk adamlar kontra ataklarda çok işimize yararlar..Zenke zor maçları sever gol atacağından eminim tabi oynarsa

samsunluhakan

zenke takıma çok faydalı olacak şuanda süper lig tozunu yutuyor trabzon maçında az şanslı olsa ilk 11 de banko oynardı

5trawberry

Zenke'de günün iyilerindendi. Golü atsa mükemmel olacaktı ama olmadı.
Çok iyi mücadele etti.

55__Gurbet__55

Su topa dogru dürüst vurmayi birtürlü ögrenemedin.