Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kaya

Valla yeminlen söylüyorum elini öpesim geldi..Bu kadar futbolu bilmeyen bi yönetim varken başımızda büyük kaptanı bari dinlesinler de akıllansınlar..''Macar milli bek alıyorsun Kemal bek oynuyor'' sözünü yönetimde söyleyecek adam yok adam..Çok şey istiyorum  galiba  :kafa: Futbol bizim bildiğimiz futbol değil..

babasamsunlu

babasamsunlu

bırakın şu adamı.. hiç bir şey bildiği yok kardeşim..anca gonuşuyo :D :D
onun bi oğlu var.. daha iyi yorumcu :D :D :D

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 October 2011, 22:38:49
hayrettin gümüşdağ facebookta bir resim paylaşmış.. kendisinin hoca olduğu dönemdeki bir kdaro..
altınada şöyle yazmış.
Şampiyon Samsunsporun çekirdek kadrosu..
Kadroya baktım 1 tane topçu yok şampiyon kadrodan..
gülmekten yarıldım :D :D
sizde bakın sizde yarılın :D :D

Yillarca ne adamlara katlandik. :rulet:

AllydeenleaR

celal kolot bjk yönetiminden ayrıldığından(belkide kovulduğundan) beri öyle bir kuyruk acısı var ki her ortamda bjknin eleştirecek birşeyini bulabiliyor. Söylediği sözlerin bjk ve bizim için hiçbirşey ifade etmediği, kendisinin bir kuyruk acısının olduğu çok aşikar. bu adam sadece gündemde kalmayı yönetime sallamayı hedef almış biridir.. edu hafta sonu 2gol atarsa hiç sesi çıkmaz

Ertuğrul Sağlam

Kalptenşimşek@ Tebrikler güzel belgeler... >l< >l< >l<

samet_55

Ertugrul saglam .bjk.ye tranfer oldugunda.(tam yılını bilmiyom).65 milyara gitmişti.ve o senenin flas transferiydi. Ertugrul oynadıgı futbol ve attıgı gollerle o paraın karşılıgını fazlasıl verdi..G.antepten 8  milyon euroya aldıgınız.tabata ne alemde.400 bin euro.ya arap çöllerinde.geri zekalı.

Uğur Yıldız

s.a. forum halkı ben omüde okuyorum fener macına okuldan otobus kaldırmayı dusunuyoruz eger ılgılenen olursa okul uyelerınden http://www.facebook.com/ugurr.yildiz  bana ulasabılırler ;)

samuray

gündeme almaya bile değmez adi herifi aklınca samsunsporumuzu küçümsüyor zamanında size satılan topçuları unuttun galiba sas say bitmez kemaller ihsanlar ademler mustafa kefeli ertuğrul ilhan tümer şu an aklıma bunlar geldi rahat bi takımdan fazlası çıkar da haddini bi kolat efendi

Turuncu

Kolot'a en iyi cevap burda bjkye çakmaktır inşallah .

kalptenþimþek

icraatlarından, konuşmalarından belli zaten, dibi yok bu herifin..

AntZ

Samsunsports55
onur__19o5@hotmail.com

Ne yanar döner insanlar var şu hayatta  :rulet:

binikalamadım

ts armalı halı gördüm hemen almak istedim yere serip üstünde gezerim diye ... sonra eve gelenler beni tsli zanneder diye vaz geçtim adam ne bilsin niyetini...

fındık

Taraftara Bilet Müjdesi
Bursaspor'un, Süper Lig'de yaşanan en büyük sıkıntılardan bir tanesi tribündeki taraftar sayısının azlığı oldu.
Şike dolayısı ile futbolda yaşanan kriz ortamı üzerine statlardaki doluluk oranı epey bir azalırken bu konuda hayli sıkıntı yaşayan Bursaspor'da yönetim kurulu duruma el koyma kararı aldı.

Trabzon maçında açıklanacak

Bilet fiyatlarından şikayet eden taraftarların önerilerini dikkate alan yeşil beyazlı yönetimin önceki gün yaptığı toplantıda bu konuyu da masaya yatırdığı bildirildi. Tribüne taraftarlar çekebilmek için uygulanan fiyatta indirime gitmeyi planlayan yönetimin 7.haftadaki Trabzonspor maçından önce tekrar bir araya geleceği ve yeni fiyatları açıklayacağı öğrenildi.

Mağdur edilmeyecekler

Başkan İbrahim Yazıcı'nın toplantıda gündeme getirdiği bu konuya bütün yöneticilerin destek verdiği bildirilirken, sezonluk kombine kart sahiplerinin mağdur olmaması için çeşitli çözümler arandığı bildirildi. Bilindiği son oynanan Gençlerbirliği maçında açık kale arkası 15 TL, kapalı kale arkası 25 TL, maraton 40 TL, kapalı 125 TL, VIP ise 125 ila 300 TL arasında rakamlarla satılmıştı. (Olay)

NOT: Maçlara bizde gitmezsek bizede yaparlarmı ki :D

brigand

Sürümden kazanmak diye bir tabir vardır. Yönetimlerin inatla yüksek fiyatlar uygulaması sadece hayalperestlik. Bu da zaten takımın başarılı olacağını varsayarak yüksek meblağlar kazanabilmek. Ancak iş öyle olmuyor tabi. Maalesef insanlarının cebinde de, kafalarında da bir sınır vardır. Halbuki fiyatları şu an Maraton 10, Kale Arkası 5 seviyesine çekseler. doluluk oranı ve takıma olan destek artacak. Belki de daha önceki rakamlara göre daha fazla kazanç elde edilecek. Ancak fiyat pahalılığında Biletix' in de payı var. işlem bedeli normal fiyata ekleniyor. Bildiğim kadarıyla yönetmelik gereği bilet basımı böyle bir firma tarafından yapılmak zorunda. İşin özü inşallah bizim yönetimde taraftarını ve takıma olan desteği düşünür ve akıllı bir karar verir.